Fetele din America (104)
Raspunsuri - Pagina 21
Andrada spune:
Sinzi o sa fie OK, stai linistita.
Daca mai ramine ceva din sedatia aia sa tii si pentru mine cind m-o apuca mijlocul,
bafta!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
Andrada, se rezolva!!!! Daca maine scriu aiureli sa nu mi-o luati in nume de rau!!!!
Acu, tre sa astept 12 noaptea sa halesc prima pastila
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Ramona J spune:
Curaj Sinzi, ca nu-i asa rau.
Noi am mincat astazi pork belly. Bun, dar cam gras totusi - ne-am cam dezobisnuit sa mincam asa. Snee e de vina!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Sneeuwklokje spune:
blackpanterro LOOL eu pe asta o stiam din facultate altfel nu "Once you go MAC, you won't go back" "
Cam rasist dpdv termeni dar magulitor altfel... barfa intre fete era "Once you go black you never come back."
phillip multam fain. Pare un antiseptic care patrunde si prin piele. Voi intreba pediatrul ca singura chestie mai ciudata pare gradul de toxicitate pentru rinichi. Adica la adulti e ok daca n-ai ceva, dar nu zice nimic de prunci. E nici Colargolul nu-i finete. Celui mic i-am pus o singura data si i-am facut burtica praf.
Ramona da-i vina pe mine.... bineeee sa pun un disclaimer ? Da zi tu sincer mai bine in timp ce decat raul de dupa?
Sanziana incepe bine tratamentul tau Eu maxim am luat vicodin care-i pe baza de opium si-n spital am mai luat direct in vena diverse... O singura data am ajuns in plina criza de colica biliara si-n cateva minute eram gata sa plutesc. Da lasa prostiile acestea o durere de cap si niste ochi .... brrr. Sa scapi repede de mersul la dentist in conditii de genul acesta. Impresia mea e ca te drogheaza mult prea tare in US. Adica eu am rezistat ff. bine la extractie dubla (pe o parte sus, jos) cu anestezic local. E drept ca atunci cand a trecut am ramas pe hapuri si-mi pleznea capul, iar in gura Groapa Marianelor.
Cenia eu nu priceapeam nimic cand am nascut. In nici o limba. Vorbeau toti in ceata, departeeeee. Pana aproape de momentul final o fost ok conversatie rapida cu moasa ca doar doctorul avea s-altceva de facut. Mai important e sa prinzi ce zic apoi legat de alaptat... etc. dar cel putin aici iti dau si foi scrise. Cand nasti?
alinta uita-te si la Webster online care-ti explica cuvintele cu exemple, le si pronunta. Si uite si un site free care-ti corecteaza erorile comune http://www.englishlearner.com/tests/index.shtml
Si-n cazul in care are cineva nevoie de instruit prunci. http://www.littlepim.com/store/english-language-for-kids
blackpanterro spune:
Snee, e foarte adevarat insa cu MAC-ul, il recomand tuturor :)
Eu am devenit user de MAC din cauza sotului ca el si-a luat un MacBook apoi a vrut MacBook Pro(acum 2 saptamani) asa ca primul a devenit al meu LOL.Recunosc ca e mult superior lui Microsoft dar nu in fata sotului :), el e Apple junkie si de mult imi zice ca si eu voi deveni :)
Sinzi, succes cu dentistul, eu nu as fi luat narcotice, mai bine cu o injectie locala, parerea mea e ca efectul e mai bun.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
adriana_m spune:
Sanzi bafta la dentist. Si eu am oroare de dentist. In romania am avut o prietena dentist si ea m-a mai scapat de frica. dar nu total, binenteles. dar cred ca aici as merge daca as sti ca ma anesteziaza asa de bine si ca nu a-s simti numic.
Alina ce sa-ti zic de toefl asta, e greu. Eu mi-am luat Ghidul Oficial pt toefl, si o carte cu idioms si una cu cuvinte din diferite domenii pana acum. dar mi-am mai luat de la biblioteca ceva carti tot pt toefl. Dar sunt specifice pt toefl. Intradevar am inceput sa ma mai prind de una de alta dar tot foarte greu mi se pare. Si eu sunt tot gasca aia care trece prin apa fara sa se ude prea mult. Acum ca m-am apucat de invatat engleza pt test mi se pare ca nu mai stiu mai nimic gramatica, ma refer la verbe binenteles. Alea ma omoara pe mine. Acum depinde pt ce vrei tu sa inveti engleza. Ca daca vrei doar pt ca sa o sti mai bine pt tine atunci e buna ideea cu cartile. Am incercat si eu asta asta vara numai ca erau asa de multe cuvinte pe care nu le stiam de am ajuns sa citesc cartea la calculator sa am dictionarul aproape ca tot timpul aveam nevoie. Si am renuntat ca ma saturasem sa tot caut cuvintele si uitam sensul propozitiei pe care o citeam. Poate am si avut eu o carte foarte veche. Acum imi pare rau ca nu am continuat sa citesc ca imi prindea bine acum. Of ce m-am intins. Mai vb noi de asta daca vrei ca vad ca suntem cam in aceeasi situatie.
ciuf spune:
Pentru fetele gradinarese. Am fost in we la Home Depot si mare mi-a fost surpriza sa gasesc www.sd1new.net/GardenPages/jasmine.htm/" target="_blank">Pink Jasmine. Este o planta cataratoare care miroase al naibii de bine. Jumatate din magazin mirosea a jasmine. Si nici nu erau scumpe. Vreo $15 un vas destul de mare.
Sanzi, scapasi? Cum te simti?
Aseara am fost la sala sa ma mai misc un pic, sa ma mai incalzesc; sunt innebunita sa stau in jacuzzi si la sauna uscata. In fine, la vestiar era o tipa la vreo 30 de ani (o citii baba) care avea niste de . Trasai eu concluzia ca erau facute ca prea aratau "anormal". Si de dragul lor, si le aerisea/vantura/plimba "mneai ca sa ne faca pe noi astea mai cu complexe sa murim de ciuda.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Tot io.
Semestrul asta la engleza studiem Africa, mai precis regiunea Darfur din Sudan. Ieri am avut discutie libera in clasa despre cauzele care au dus la criza umanitara existenta in Darfur si ce este de facut. Profesoara ne intreaba: "care tara in afara Africii poate fi comparata cu Sudan si ar avea nevoie de ajutor international?" Unul din colegii mei a spus ROMANIA (nestiind ca eu sunt romanca). Asa un nod mi s-a pus in gat ca nici macar nu am fost in stare sa il atac. Am tacut chitic ca o bleaga. Sotul m-a luat la rost ca trebuia sa vin cu explicatii ca baiatul nu este documentat. Dar pur si simplu am amutit. In jumatate de semestru mi-a fost dat sa aud numai pareri negative despre Ro.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea