Fetele din America (104)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, nasol. Bine ca n-a patit nimeni nimic, masinile se rezolva.
Sinzi, mie mai groaza mi-ar fi de sedare.
Ciuf... "baba" de 30 de ani? Eu ce amar oi fi? Ti-ai luat jasmine? O fi bun de ceai! Cu Romania eu am alta teorie. Aia te-au vazut ca esti mai desteapta ca ei si te ataca miseleste! Pe bune, eu n-am prea auzit oameni sa vorbeasca asa din senin despre Romania. La tine la scoala e o conspiratie antiromaneasca...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Miereamara, ai facut ca mine cu frana. Bine ca e totul OK cu tine.
Eu nu ma aventurez prea mult in ale condusului. Bine, eu nu am lovit pe nimeni, dar era sa intru in masina din fata, ca mergeam eu alene si mintea-mi era in alta parte cand deodata il aud pe sot ca tipa la mine sa franez. Altfel nici nu am curaj sa conduc, doar cu el langa mine. Bine, si am condus de vreo 3 ori si masina o avem de juma' de an. Prima oara cand am condus m-a oprit politia ca cica de ce nu am headlights-urile aprinse. Eu eram asa de ametita si de timorata incat il intreb timid "ce-s alea headlights?" Politistul m-a luat si-n masina sa imi studieze mai bine istoricu' si m-a lasat in pace.

Ma bucur ca a venit si la noi primavara, stiti voi, au inflorit copacii, iarba parca-i mai verde, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Miere tine un picior sub tine daca ai masina automata, celalalt penduleaza-l numa, restul vine cu timpul. Si eu am facut asta cu instructorul, ba m-am bagat si sub bord ca venea un camion, s-a inrosit instructorul de nervi si mi-a zis ca nimeni niciodata in istorie n-a confundat frina cu accel. Bine ca esti OK, stiu ca asta se spune dar asta e ce conteaza.
Sinzi am inteles ca esti bine si ti-ai revenit (am citit calculele tale procentuale).
Daca e sa amorteasca pe mine sa imi termine treaba ma mai scoala in august,
(dar fiindca nu se vede,parca sint o floricica, o mai tin asa, thank you very much,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Miere uau..ce sperietura..bine ca macar nu a fost nimeni lovit si tu esti ok. Sa marturisesc ca si eu mi-am luat carnetul acum vreo cateva luni si la vreo saptamana am facut aceeasi manevra ( apasat tare pe acceleratie in loc de frana?), pe sotz il trecusera cateva ape deja dar pana la urma am fost ok si nu am lovit nimic. Acum nu mai conduc iar din cauza de burti..dar dupa ce nasc trebuie sa ma apuc serios de chestia asta si sa practic mai mult.

Sanziana imi place si mie metoda asta cu sedarea... numai asa reusesc sa nu dau bir cu fugitii din scaunul de tortura.

AMR 22 de zile

Cami 35+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Alina uite incep eu cu expresii:
de ex cind vrei sa ceri cuiva sa faca ceva in loc sa ii spui: "move the folder because...", poti spune "you need to move the folder because...." sau si mai politicos " you may want to move the folder, because...".
Cind vrei sa anunti pe cineva de intentiile tale un fel de a spune e:
I am shooting for the day after tomorrow, do you think you can wrap things up till then?
Tinta mea e poimiine (ma gindesc la poimiine), crezi ca poti termina pina atunci?
Sau: You look like Angelina Jolie, Oh thanks I was shooting for Catherine Deneauve.

Hai sa va spun una EXTREM de rar utilizata dar care mi-a placut mult de tot. "Don't try to lightgas me!" (vine de la filmul lumina de gas, adica nu incerca sa ma faci sa par nebuna),
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Buna .
Am si eu cateva intrebari pt fetele din New York.
In septembrie o sa fac o vizita de 3 saptamani in SUA ( 2 in NY si o sapt in Canada), voi sta la cumnatul meu in Manhattan.
Dar as vrea sa stiu de la voi cateva trick-uri sa pot vizita tot ce e mai interesant sau cum as putea grupa obiectivele sa fie mai usor. Stiu ca pot cumpara NY Pass si Metro card pt intrari la obiective dar intrebarea este pt Ny Pass merita unul de 3 zile sau de 7 ? as inclina spre cel de 7 ca sa nu fiu cu sufletul la gura mereu... Si as mai vrea cateva ponturi pt shopping: auzisem de un outlet in afara NY unde firmele mari au discount. as vrea sa vad in mare NY dar si sa apuc ceva shopping.
Voi stiti daca intre 1- 20 Sep sunt reduceri pe acolo si unde ?
Daca ma puteti ajuta voi cu cateva informatii ar fi super.
Multumesc.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mai vreau expresii.. va roooog... Hai Andrada!
Si eu sunt pe uscat cu limba engleza

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Andrada esti !! Pe ultima cu lightgas nu o stiam..

AMR 22 de zile

Cami 35+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Miere bine ca esti ok. Groaznic. Eu cred ca daca as pati asa ceva greu m-as mai urca la volan. De asta imi e asa de groaza de accidente. dar am auzit ca daca ai accident e bine sa te urci la volan imediat dupa.
Sanzi ce fain ca ai scapat de dentist. Super mi se pare ideea cu sedarea.
Si eu mai vreau ceva expresii. Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by danilamonica

Buna .
Am si eu cateva intrebari pt fetele din New York.
In septembrie o sa fac o vizita de 3 saptamani in SUA ( 2 in NY si o sapt in Canada), voi sta la cumnatul meu in Manhattan.
Dar as vrea sa stiu de la voi cateva trick-uri sa pot vizita tot ce e mai interesant sau cum as putea grupa obiectivele sa fie mai usor. Stiu ca pot cumpara NY Pass si Metro card pt intrari la obiective dar intrebarea este pt Ny Pass merita unul de 3 zile sau de 7 ? as inclina spre cel de 7 ca sa nu fiu cu sufletul la gura mereu... Si as mai vrea cateva ponturi pt shopping: auzisem de un outlet in afara NY unde firmele mari au discount. as vrea sa vad in mare NY dar si sa apuc ceva shopping.
Voi stiti daca intre 1- 20 Sep sunt reduceri pe acolo si unde ?
Daca ma puteti ajuta voi cu cateva informatii ar fi super.
Multumesc.

Monica

pozele noastre

poze_2006

Vezi intii ce obiective te-ar interesa sa vizitezi si hotarasti care Pass il vrei. Ideea e sa-l folosesti la maxim.
Pt. shopping ai citeva variante, cea mai populara cred ca e Woodbury Commons. Cred ca reducerile mari sint in August, poate mai gasesti ceva si in Septembrie.
Eu intotdeauna recomand turul orasului cu autobuzele alea double decker. Cele mai importante sint turul Uptown si Downtown, dar daca ai timp si bani poti cumpara un pachet care sa includa turul orasului seara si Brooklyn. Faci intii turul complet, notezi (macar in minte) pe unde ai vrea sa mai mergi si te intorci in locurile respective. Autobuzele astea au statii fixe, poti urca sau cobori de cite ori vrei. Mi se pare ca daca iei bilet intr-o zi de weekend il poti folosi si a doua zi - chiar nu mai tin minte.
E bine sa faci turul asta mai la inceput, iti va fi mai usor sa alegi obiectivele dupa aia.
Mi se pare ca sint companii care ofera excursii de o zi la Woodbury Commons, in caz ca transportul e o problema (e la oarecare distanta de NY).

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput