Fetele din America (104)
Raspunsuri - Pagina 16
Carmenbr spune:
Eu de cand am citit intamplarea asta, ma duc cu teama la medic. Si Eric e vant-negru pe picioare tot timpul anului. Ii dau mereu cu arnica, dar se pare ca nu apuca sa se treaca, ca e vanat mereu. E adevarat se intampla in Canada, dar americanii sunt mai nebuni decat canadienii. Cititi pe prima si a doua pagina, user Sympa.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116972&whichpage=1
3 anisori...uraaa!
corinadana spune:
Eu ziceam de mastile naturale (fructe/legume).
Fetelor am fost azi la orto dentist cu Ralu ... Sunt nebuni de a dreptul Cand eu l am intrebat cum o sa i puna sarme doar pe 8 dinti el imi zice ca are nevoie de nu stiu ce aparat pe cerul gurii ca are maxilarele dizlocate si altfel ajunge la operatie .
Si ca i over bite...Daca Ralu e over bite cum e un over bite???
Sunt niste nesimtiti si fac orice ca sa ti ia banii (si nu putini...)
Si ca are over crowded dintii.
I s a intunecat fata cand i am zis ca eu nu cred ca fata mea ar avea nevoie de ceva in gura. Cel putin acum. si ca nu i fac NIMIC!Oricum musterii erau destui in zona.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Eu incep s-o dau in extrema cealalta, parca mi-e mai greu sa vorbesc romaneste. Noroc cu forumul.
N-am stiut engleza cind am venit aici, dar avantajul e ca eram tinara. Am invatat foarte repede pentru ca mi-am dorit sa invat. Am ascultat intr-una la radio si tv, am citit cit am putut de mult (inclusiv cu voce tare, cum zicea Andrada) si mai ales am vorbit in gind in engleza. Intr-una!
Mi se intimpla si acum sa am accent, daca sint obosita sau nervoasa sau daca n-am vorbit engleza o vreme. In general lumea (mai ales sudistii astia) zic ca am accent de Midwest - ceea ce nu-i de mirare, ca acolo am invatat engleza.
Cu taritele si exfolierea sint in urma, eu cred ca-mi dau seama daca e cazul s-o las mai moale. La aburi nu stau. Azi am cumparat un serum de la Mary Kay, care si exfoliaza. N-am mai avut produse de la Mary Kay de cind eram in liceu, asa ca nu stiu la ce sa ma astept. Inca nu l-am incercat.
Am si eu emotii cu vinatai, cazaturi etc. - dar nu exagerat. Cu Alexandru am ajuns in citeva rinduri la urgente si s-au purtat normal.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana_B spune:
Alina, uite-te la stiri chiar si fara caption ii intelegi pe aia ca au dictie si impusti doi iepuri deodata, inveti si limba si te pui la punct cu prostiile guvernului si ce gangs s-au mai impuscat intre ei in ultima vreme...cel putin asa e pe la noi prin Michigan.
Ramona, io am ajuns la concluzia ca scoarta se face de la gomaj adica e catifelat atunci imediat dar daca nu ai mare grija de ten se face si mai rau si cred ca tot good ol' demachiantul e mai bun. Ala curata finut, probat pe pielea mea adusei acu din Ro demachiant Elmiplant ca ala imi placea si acolo tot demachiant am folosit, si de proba dupa trei zile de nedemachiat aveam tot tenul fin, la scrubbing dupa doo zile...scoarta.
Mei Corina ce don'soara frumoasa ai, sa-ti traiasca
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ramona J spune:
Oana, cred ca am ajuns la virsta la care nu mai am de ales... Oricum, nu abuzez. Mai mult de lene!
Uitasem sa adaug ca accentul nu mi se pare bai mare, mai important e sa vorbesti cit mai corect. In rest asa... cit sa se inteleaga. Eu imi rup urechile cu unii asiatici, zici ca vorbesc pe limba lor cind o dau pe engleza.
Nu ma laudam eu azi ca n-am mai avut nevoie de Colargol? Ei bine, am doi copii care sforaie la ora asta. Am cautat sa vad ce alergeni bintuie pe la noi si am gasit asa: tree, grass, mold - high.
Sneeuwklokje spune:
Benadryl nu-mi zice nimic Andrada E de aici, din .ro?
Ramona o crema cu arnica, nu gel daca-i sub doi ani si-i dai pe fata... Ca aceasta de exemplu. http://store.foodsofnature.com/Nelsons-Arnica-Cream-1-oz/M/B000S806NA.htm
Multam de oferta cu Colargol, dar vaz s-a facut cerere. Si oricum ma bazez pe fete. E ok pustoaica nu-i racita acum, insa eu stau cu stocul de substanta activa in casa. Cand raceste minor o trece lumea pe antibiotice sau daca dau peste doctorul de inlocuire si nu-i da in timp util ajung in spital cu ea... pneumonie cu infiltratie, otite severe, amigdalite cu 40, saptamani de boala nu zile ... pur si simplu produce o cantitate de mucus infectat de domeniul visului si e de necontrolat. Colargolul ne-a scapat si de vreun an suntem oameni.
Va-nteleg cu dracusorii hiperactivi. Eu am doi. Cu unul dregeam vanataile, cu doi avem o barba cusuta, acum un ochi umflat. Se mai pocnesc s-intre ei, dar alergandu-se imi niveleaza orice asperitate din casa, gradina...
Si cand i-au cusut barba nu m-au agresat la spital. S-au uitat putin sa vada daca-i vinetiu si-n alte parti. Si era dar nu semnificativ probabil... Traiasca arnica deh.
a_alinta spune:
multam, fetele!
si eu tot din clasa a 2-a engleza, cu rusine trebuie sa recunosc, nu pot sa zic ca nu mi-a placut, dar in afara de proful din clasa a 2-a , care era foarte bun si interesat, nu am avut sanse decat de profesoare care isi faceau unghiile in ore si nu erau absolut deloc interesate sa predea si sa invete pustimea!!! dar zau ca numai de profe deastea am avut parte!!!!
trebuie sa plec la munca, va mai scriu de acolo!
pupici
Ramona J spune:
Wow Snee, dar stiu ca e palpitant pentru tine! Sper sa se imbunatateasca situatia odata cu virsta (a copiilor, fireste - ca mai spusei nu stiu ce prostii acum citeva zile 0.
Ramona J spune:
Am uitat sa-ti spun ca Benadryl e tot un antihistaminic, se gaseste aici in farmacii.
a_alinta spune:
ramona, cand aud si ca nu stiau nimic cand au venit aici, m-apuca disperarea!,,in sensul ca ma simt pur si simplu idioata ca eu care stiam ceva cand am venit aici, nu prea am progresat... dar in acelasi timp si admiri persoanele astea! disperarea pica pe mine, ca ma simt limitata!
faptul ca erai foarte tanara este iar un avantaj! cati ani aveai?
eu ma uit la fi-miu, cand incepe sa turuie chiar ca nu-l mai inteleg! eu sunt si invatata cu engleza aceea curata, unde nu se amesteca si nu se inghit cuvintele!!! ofofof!
numai in engleza urmaresc televizorul, special nici nu ne-am bagat romanii!! cu teoria stau bine, dar pe mine practica ma omoara!!!! si nu am vocabular, de expresii nici nu mai vorbesc!
andrada, merci fain pt. link, nu am avut timp azi dimineata sa-l deschid, dar il salvez!
eu m-am tot incurcat in gramatica , in axa timpurilor, ei si daca nu am priceput eu exact, cum vin timpurile alea , basca alea continui, apoi nici ca am trecut mai departe.. acum inteleg ca asta cu timpul incepi s-o simti, numai ca eu cred ca gresesc cand invat facand paralela intre gramatica noastra si a lor....si apoi ma bloghez, oho, ce mi-as dori sa gandesc si eu in engleza!!!!!
dar nu ma las! mai ales ca am si gasit site-ul asta... zau ca nu stiu de ce nu v-am cautat eu acum vreo 3 ani?!
fetelor, voi de cati ani sunteti pe meleagurile astea?
pupici si sa aveti o duminica minuntata!