campanie electorala

campanie electorala | Autor: natynic

Link direct la acest mesaj

A aparut mai nou un obicei de a trimite mesaje private prin care ti se cere sa votezi pozele diversilor membri. Vi se pare ok?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Pe mine nu ma deranjeza daca-mi trimite cineva PM sa-i votez poza, chiar ma bucur daca poza e frumoasa si nu am observat-o.

P.S. nu am poze in concurs!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

nici pe mine nu ma deranjeaza, pt.ca daca nu vreau nu votez, dar e bine sa primesc sesizari directe pt.ca eu poate chiar n-am vazut poza respectiva si as fi votat-o...

iar daca se strang asa multe mesaje de genul asta in casuta de mail se pot sterge, oricum ele se sterg de la sine dupa o perioada anume.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pe mine ma deranjeaza, tocmai ce am primit doua mesaje de la aceeasi persoana, mi se pare lipsit de fair play, practic o milogeala patetica.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Da, si pe mine ma deranjeaza, cu atat mai mult cu cat nu am nici timp si nici chef de concurs. Daca aveam ma uitam si singura.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Publicitatea nu-i interzisa, nu scrie in regulament ca nu-i voie sa se trimita mp.
Voteaza cine vrea si cui ii place.

Apropo, votati-l si pe ginerele meu, poza "2 picaturi" de pa pagina 2

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu e vorba ca publicitatea este interzisa, e vorba ca se voteaza pe principiul "votez poza ta, daca o votezi si tu pe a mea!". Eu chiar am facut un mic experiment, si chiar asa functioneaza.
E penibil.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Eu la cite poze am votat, daca votau si ele, eram printre primele

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

numai eu nu am primit nici un pm...de ce oare?
le-oi fi votat chiar pe toate?

nu m-as supara daca cineva mi-ar trimite pm sa-i votez poza daca am timp si vreau sa votez, VOTEZ...daca nu...NU...sterg mesajul si gata

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Doamne ce-mi vine sa rad!

Treaba asta e tipica...face parte din zestrea noastra, a romanilor.
O smecherie ceva,niste mesaje trimise pe unde se poate,cine stie,poate ne iese ´´jmecheria´´

Si ne mai minunam de campaniile politicienilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ce-ar fi politica fara campanie?

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput