campanie electorala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Pe mine nu ma deranjeaza!Deoarece este un simplu mesaj,daca il primesc sau daca il citesc asta nu inseamna ca si votez acea poza....asa ca mai astept mesaje private cu pozele,ca asa sigur le vad,daca imi plac le votez.........asa ma atentionati!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Maria bunica, , nu poti primi pm, nu ai activata optiunea.

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Maria bunica, , nu poti primi pm, nu ai activata optiunea.

fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Ba poate primi . Intri la tine la mesaje si dai new PM. La adresant scrii nickul membrul respectiv si va primi mesajul chiar daca nu are PM-ul activat. Iti poate chiar si raspunde.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by DianaR
Ba poate primi . Intri la tine la mesaje si dai new PM. La adresant scrii nickul membrul respectiv si va primi mesajul chiar daca nu are PM-ul activat. Iti poate chiar si raspunde.

, cate stii tu...

fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pe mine m au deranjat ... mi s au parut "agresive".
Drept urmare am votat 97 % din poze ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by DianaR

, cate stii tu...

Ce parere aveti? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Eu am incercat sa imi fac campania...legala si am deschis un subiect la "sondaje",cu invitatia la vot,insa bineinteles ca a disparut repede...Oare sa ma apuc si eu de trimis pm-uri?sau mai bine nu.Cui ii plac pozele,ne voteaza cred.
Oricum,premiate sau nu,pozele cu care am participat sunt facute in niste momente deosebite,pe care nu le voi uita curand..
noi sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Si eu am primit mesaj privat de la Mirrella si de la Mephala 30. Va rog nu mai imi trimiteti.
Consider ca si ladyj:

"Treaba asta e tipica...face parte din zestrea noastra, a romanilor."
O smecherie ceva,niste mesaje trimise pe unde se poate,cine stie,poate ne iese ´´jmecheria´´

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am primit si eu PM-uri. Si uite asa am inteles cum de niste poze nu tocmai reusite se afla printre primele locuri.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Este contrar regulamentului DC! Este SPAM!
Si chiar ii rog pe moderatori si pe administratori sa ia masuri.

Mergi la inceput