campanie electorala
Raspunsuri - Pagina 3
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by adinell
Si eu am primit mesaj privat de la Mirrella si de la Mephala 30. Va rog nu mai imi trimiteti.
Consider ca si ladyj:
"Treaba asta e tipica...face parte din zestrea noastra, a romanilor."
O smecherie ceva,niste mesaje trimise pe unde se poate,cine stie,poate ne iese ´´jmecheria´´
Mamaaaa, si eu care ma pregateam sa-ti trimit mesaj, asta in amintirea vremurilor de demult, dar daca tu zici ca face parte din zestrea romanilor, nu mai trimit, ca pe mine soata m-a luat fara , ca in afara Romaniei nu se poarta sa fie fata cu zestre, ma rog, acum... ca acum vreo 100 de ani, se purta si in tari...
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Kya spune:
Eu am primit destule PM, dar pe majoritatea le-am ignorat. De suparat, nu m-au suparat.
Culmea e ca atunci cand am vrut sa vizionez o poza dintr-un link din PM, am gasit alta (anonima) care mi-a placut foarte mult, si am votat-o pe aceea.
dulcetica spune:
Eu am primit solicitari,am votat ,nnici acum nu stiu care-i intriga,de ce a turbat toata lumra,ce se cistiga in final?Oricum eu nu am pus nici o poza in concurs,deoarece n-am nevoie de confirmari,stiu deja ca Rares e cel mai minunat baiat,un frumos si un gustos,dragostea si iubirea vietii mele.
Daca mai citeste vreo mamicuta in concurs ,vreau sa stie ca mie mi-au placut pozele in general si sint convinsa ca toate sint de 10 puncte.
Danelutza spune:
Dulcetica tura asta e o camera video si un aparat de fotografiat, drept premii, eu am sa cistig data viitoare, cind va fi un Ferrari
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Tonnia spune:
Eu am primit 2 solicitari care chiar m-au bucurat, poze extraordinare, de top. Imi pare bine ca le-am vazut!
Nu o vad ca pe o chestie romaneasca, e o modalitate de a atrage atentia nu de a te obliga la vot, pe buna dreptate poti sa nu observi multe dintre ele.
maria_bunica spune:
Chiar daca nu am pm activat am primit mesaje.........si m-am bucurat mult!!!!Nu ma deranjeaza chiar deloc.Fetelor nu rezolvati nimic daca va suparati.....e un simplu concurs!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by maria_bunica
Chiar daca nu am pm activat am primit mesaje.........si m-am bucurat mult!!!!Nu ma deranjeaza chiar deloc.Fetelor nu rezolvati nimic daca va suparati.....e un simplu concurs!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
ia sa_l activezi, sa vezi ca o sa ai mai multe mesaje
aka spune:
si eu am primit un pm. si nu m-a deranjat deloc. poate as fi trimis si eu, daca as fi avut timp . iar de votat, am votat intr-o seara in mare viteza sa nu apuce sa se trezeasca fetita mea. asa ca unele poze, chiar deosebite le-am trecut cu vederea.
asa ca, accept pm cu mare drag, garantat votez poze.
si daca ii place cuiva pozele noastre va invitam sa le votati
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
Danelutza spune:
Aka ti-am remarcat de multisor pozele, mai ales "in iarba", e superba, iar a doua, e asa naturala "ginditoarea" ... ca-mi vine sa mai fac si eu o "motata".
si ca sa continui... invitatia la vot pentru mine, nu mai e valabila, ca doar o data se poate vota
aka spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
... ca-mi vine sa mai fac si eu o "motata".
nu pot sa-ti zic decat spor la treaba .
multumim .
si Isabella e frumusica foc.
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006