Livada in sarbatoare: cirese de mai-iunie 06 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
doroti_5 spune:
LA MULTI ANI ADRIANA, MAMA EROINA, SA FII FERICITA SI SA AI NUMAI BUCURII DE LA COMORI!
LA MULTI ANI SOFICU!!SA CRESTI MARE SI FRUMOASA, FERICITA, DAR CEL MAI IMPORTANT SANATOASA, SI SA II BUCURI PE MAMICA SI TATICU!!
Diana schimba te rog si denumirea topicului cu LMA inainte ca am intrat in aniversari deja!
toata livada.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
LYLY809 spune:
Salutare!
Am si eu o intrebare: de unde stiu care sunt sarbatoritii de luna asta? Ca poate nu mai vad eu bine sau nu stiu unde sa caut
Din postarile voastre bag seama ca a fost ziua Adrianei, deci, draga Adriana
si astazi e ziua Soficului, zis Pescarus, careia ii spun de asemenea
Amonar spune:
Si eu am cautat lista! Nu stiu nici eu unde sa o gasesc.
Lacri, btw, fain ca va luati casa la tara! Sa dea cel de sus sa fie bine si sa reusiti. Aerul de la oras nu mai e ce-a fost....
DianaR spune:
Am facut modificarile la listuta. daca am uitat ceva va rog sa ma trageti de maneca. O sa mai aranjez lista in ordine acasa, aici mi-e greu pe laptop.
La multi ani Shoricuta ptr 10 si la multi ani Gabi pentru 12!
Aici gasiti lista cireselor si datele de nastere ale mamicilor etc: http://www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/livada.html
Multumesc din suflet fetelor care mi-au votat pozele! Cine mai doreste, nu uitati, pozele suntla semnatura!
O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
abibrinza spune:
ieri nu am intrat pe forum din cauza de contractii si Gynipral, deci stat la pat.Am niste restante:
La multi ani fericiti si fara probleme Sofia de Papadie!Sper ca esti bine si nu vei mai avea probleme.
La multi ani Adriana, Liana si Gabi!Sa fiti fericite si sa aveti parte de pruncuti sanatosi si destepti!
Fetelor, eu ieri am zis ca nasc.Desi doctorul crede ca o sa depasesc termenul(asa era luni), eu mia-m facut bagajul de spital.Sper sa nu nasc pana de florii, caci atunci ii organizez petrecerea lui Victor de 2 ani.Sper sa iasa bine si sper sa vina si cadoul ca l-am comandat prin posta.
pupici,+34
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze
Lya spune:
Nu-mi vine sa cred ca au inceput aniversarile de 2 ani.
La multi nai Soficului!Sa ne mai scrii despre ea,poate si niste poze.
Noi suntem spre sfarsit cu tratamentul.Pana la urma am luat siropel si e aproape bine.In schimb e palid,slab,tuseste f putin si rar si sper sa nu se mai intoarca penumonia asta ca nu mai rezist la inca una.Am slabit si eu pe langa ,acum ii dau vitamine,isoprinosine,apoi continui cu septilin,liv 52,flixotide de 2 ori pe zi,prospan,fier,echinaceea si sperrr din tot sufletul sa-l vad ca are si el culoare ,ca mai ia in greutate.Daca mai aveti sfaturi sunt deschisa.Incet, incet am inceput si intarcarea si visez sa dorm si eu o noapte intreaga .
De mancat mananca binisor,dar numai cu cartea in fata asa ca facem 2 in 1,Rut asa a invatat o gramada de cuvinte in engleza,poezii.......incet incet mai spune cate un cuvant care seamana cu romana,azi de ex a zis pt prima data Ona,adica Iona si l-a strigat si pe tata sa-i auda noul cuvant,a fost un dulce si ne distreaza toata ziua.cand mergem afara rade la toata lumea,le face pa ca doar destul a stat inchis,ieri am iesit vreo 2 ore si ceva si tare bine mi-a prins si mie ca simteam ca o iau razna deja.
Abibrinza,mai ai umpic si nasti,ce frumos!Sa stea bebicu pana la petrecere,sau poate vrea si el sa fie prezent??Scuze dar nu mai stiu ce-o sa ai.
Cami,cred ca tu esti prima pe lista,nu??Nastere usoara iti doresc si sa te descurci bine cu 2 printese.
Amonar,voi ce mai faceti??Dupa cum vezi ti-am ascultat sfatul cu echinaceea,si sucuri ii dau ......sper sa-si revina.
Virgi,nu mai spui nimic??
Lyly,cum e la noul job????Frumos cadou vrei sa-i cumperi mai marelui imasului.eu de cand cu pneumoniile astea am zis ca m-as muta in varf d e munte.Cum il pregatesti pe Alec pt gradi??Ma refer la imunizare.
Adriana,La multi ani fericiti alaturi de trupa vesela!Sa ramai la fel de tanara si frumoasa!
Gabi,La multi ani si tie!Asteptam vesti despre Daria!N-ai mai intrat de multisor
Shoricuta,La multi ani!ce mai face Ana???
Mai stie cineva ceva de Luana??Dar de Andreea????Pacat ca nu mai scriu.
LYLY809 spune:
Am cautat topicul vreo 8 minute..era sa renunt. Din cauza denumirii noi nu-l gaseam!
Lya, o sa-i dau lui Alec ursuleti cu echinacea pisati si imunobaby.
In varf de munte ne-am plictisi repede locul de relas trebuie sa fie relativ aproape de nebunia in care traim, ca sa ajungem repede acolo si sa ne intoarcem si mai repede la viata agitata cu care suntem obisnuiti.
adriana spune:
Multumesc frumos pentru urari
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
LYLY809 spune:
Scriu repede un mesaj si ma duc... ca am luat viroza de la Alec Insa lui i-a trecut destul de repede..pe mine cred ca ma cam doboara.
Asadar, "La multi ani" Adriana, Liana, Gabi
Sa fiti fericite si copilasii sanatosi!
La servici nu e prea grozav. Parca iar am intrat pe linie moarta. Cand am ramas mi-am zis ca toata viata mea se va schimba. Ei,cea profesionala este la fel de nashpa. Acum realizez in plus si faptul ca a fost grozav de bine in concediu, dar nu am stiut eu sa ma bucur de el. Asaaa... inainte vreme, pe cand nu aveam plod, daca dupa servici ieseam undeva, trebuia sa ajung acasa la o ora civilizata ca sa ma trezesc a doua zi sa plec la servici. Acum, nu mai stiu decat casa si servici.
Parca as vrea sa opresc "filmul" ca sa ma odihnesc si eu k lumea... sa evadez din orasul asta daca am chef. Ei bine, stiu ca este imposibil.
Sa va spun de Alec. M-am procopsit cu un copil din cale-afara de rasfatat, pe care nu reusesc sa-l aduc pe calea cea buna. Asta-seara, era flamand rau, statuse mult afara cu tatsu. Ii pun mancare in farfurie, farfuria in fata si o furculita in ea. Ei bine, musiu intindea mana spre mana mea sa iau mancare si sa-i dau. Nu am vrut, si l-au apucat crizele de nervi. Nu a mai vrut apoi sa manance S-a zbatut pana s-a lovit la dintele spart. A urlat de numa'. Pana la urma a trebuit sa-l impac si sa ma rog de el, ca intotdeauna, sa manance. Din linguritele bagate de mine in gura lui, fireste. Copilu' asta vrea sa-i dau mancare numai in cioc...n-a trecut de faza de cuib. Am fost cu el la o petrecere, cred ca v-am mai povestit..si a fost singurul care nu a vrut sa manance cu ceilalti copii. S-a ridicat urgent si a plecat, sa alerge singur prin sala aia cu jucarii. Alerga de bezmetic, fara sa faca nimic. Si tot nu vrea sa vorbeasca. Rar "scapa" cate un cuvant. Nu vrea si pace. Vorbeste pe limba lui doar cu plantele. Am zis ca dau petrecere in ziua in care o sa ma strige sau o sa-mi ceara ceva.
Arabela, iti doresc nastere usoara
Numai bine tuturor!
DianaR spune:
Salutare. Am revenit. A fost obositor, de numa... data viitoare ma gandesc inainte da apleca cu copilasii dupa mine la vreun eveniment dinasta...
Arabela, nastere usoara! Si mai ales tin pumnii sa se intample cat mai tarziu, macar sa apucati sa-i faceti lui Victor ziua cum o merita! Ce i-ai comandat?
Neda, va ganditi sa reveniti in tara? Pot sa te intreb in ce domeniu lucrezi? E domeniul in care lucrai in tara?
Virgi???? Pe unde umbli?
Cami, ce face burtica? Dar Soficutza?
Lya, multa sanatate!
Lacri, Moaca e moaca pana la capat. Hai ca nici Timi nu vorbeste mare lucru si face ce doreste. Iar pe mine ma dispera ca nu vrea sa manance decat singura, se face si ea si bucataria ca la purcei. Fiu-miu in schim nici acum nu mananca singur decat ce-i place enorm de mult...
Miki si eu asta am remarcat in pozele tale... zapada ca zapada dar ce curatenie pe strazi...
Sper ca va place titlul. daca aveti alte propuneri astept sugestii. cat sunt inca "stapana" subiectului...
Indraznesc si eu sa va reamintesc ca am 2 poze in concursul de aici de pe Desprecopii, le gasiti la semnatura. Si cum voturile au fost sterse acum cateva zile si am luat-o de la capat, nu pot decat sa va invit la vot (din nou ). Multumesc! Fetelor harnicute care mi-au acordat deja voturile lor le multumesc din suflet!
O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)