Livada in sarbatoare: cirese de mai-iunie 06 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

La multi Ani!!!! Adriana

Si noroc cu cami ca ne-a atras atentia!!!! Au inceput serbarile!!!!!!
Avem doi anisori !!!!!!
La Multi Ani!!!!!! Sofia de papadie!!!!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

LA MULTI ANI SOFIA!!!!

Sper ca esti sanatoasa si cuminte, sa cresti mare si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Multumim frumos si va uram asemenea

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

La Multi Ani Sofic mic !!! multa sanatate pt o bucatzica de fetitza tare frumusica !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

pt cine vrea sa ne vada, va poftim la cateva poze de sambata trecuta din Herastrau:

http://good-times.webshots.com/album/563058706IBnlkJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Plecam la Turda in cateva minute la un botez la niste prieteni dragi.

Adriana, la multi ani! Acum imi dau seama ca pe prima pagina nu sunt datele de nastere din aprilie, trebuie sa remediez situatia, poate diseara de la Turda. Si sa trec si noul blog al lui Razvanel.

La multi ani Soficul! Sa-ti traiasca Papadie!

Voiam sa va anunt ca s-a reluat votarea la concursul de poze. Cu reguli noi (aveti doar 50 de stelute de impartit, asa ca aveti grija cum le folositi! Nu uitati de pozele mele (le gasiti la semnatura! Va multumesc!

O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

LA multi ani ! ADRIANA

LA Multi Ani Soficu !!!!!!!!!
Papadie-mai spune-ne cite ceva despre Pescarus .

Cami-multumim ca ne-ai amintit de aniversari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Miti-am vazut pozele.Ce mare s-a facut cretzulinul tau.Am observata ca au inflorit florile.Ce frumos! Noi avem 2-3 zile de primavara si apoi iarasi vreo 2 de iarna si tot asa.Inca nu ne dam seama in ce anotimp suntem.Am tot vrut sa te intrebCum te-ai reacomodat acasa?Ne bate si pe noi gindul sa ne intoarcem.Nu stim inca exact ce vrem.Toti prietenii ne spun ca s-a schimbat mult tara in bine.Totul e frumos , salarii mari mai peste tot...asa o fi? Ceea ce ma face inca sa stau pe ginduri e -mentalitatea noastra.Mi-ar fi atit de greu sa o accept obisnuindu-ma cu cea de aici.Dar asta e o alta poveste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Miti i-au crescut iar carliontii blonzi!!!! Cred ca incepe sa semene tot mai mult cu tine.

Noi am iesit si noi in parc. pt. ca uimitor dupa cateva zile de temperaturi peste 0 s-a topit zapada. Nu-mi venea sa cred ca s-a topit muntele ala de zapada din fata casei. Plecam dimineata si era acolo, ma intorceam seara disparuse!!!!
Si Marc a avut un mic soc cand a fost vorba sa calce pe iarba. initial a refuzat , vroia sa mearga doar pe asfalt sau pe zapada. saracul uitase ce e aia iarba.
Apoi m-am chinuit sa-l bag in casa. Noroc ca am parcul la cativa metri de bloc si l-am luat cu forta in brate....
Si maine iar vine o mica iarna, cica va fi un pic de zapada in anumite zone.

Neda despre intorsul acasa. Cred ca depinde mult unde te intorci, adica in ce oras. Ca nu e la fel situatia la Bucuresti sau la Bacau sau , sa zicem, Timisoara.Si de meseria pe care o ai. Ca eu ca profesoara ma indoiesc profund ca s-au schimbat salariile.....S-au in cultura unde lucara sotul meu.....
Si daca te deranjau mentalitatile de zi cu zi, si faptul ca trebuia sa scoti bani ca mita, sa ai serviciile minime pe care le meritai atunci o sa te deranjeze din nou. Eu personal nu as mai suporta asa ceva.Cum nu suportam nici in Romania. Nu zic ca aici nu se mai intampla chestii de genul asta, ca doar nu traiesc pe Luna. Sunt si aici tot oameni. Dar cu autoritatile , politie, s. a.....nu e de glumit si nici nu poti sa-i mituiesti sau sa fii tratat diferentiat pt. ca te cheama X-lescu.
Dar uneori asa ma imi vine un dor de parinti si de casa si de locurile pe care le-am cunoscut.....Asta e f. greu de trait si suportat.
A ajuns sa-mi fie pofta de cozonac si sa ma duc sa cumpar de la magazinul romanesc cabanos. Eu care acasa nu ma atingeam de ele.
Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

La multi ani Macul mic...
Sa fii sanatoasa si devreme acasa.. S-a deschis un subiect pentru urari:
Macu sa cresti maaaareee!

Multumesc pentru urari..
Si voua sa va fie viata frumoasa si fara intristari

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput