Livada in sarbatoare: cirese de mai-iunie 06 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

nu pot sa nu remarc curatenia de pe strada si mai ales de pe trotuar desi e zapada de un metru :)

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Miti, multumesc pentru urare, da, asa e cu jobul, si, in plus, nu mai ai timp de nimic.
Neda, vine Pastele si trebuie sa-i dai mielul lui Virgi ca ai botezat-o intr-unul din mesajele tale

Am intrat pentru un minutel, cred ca Mai Marele Imasului va primi cadou pana la ziua lui un imas numai al lui, sper adica, sa nu zic hop inainte de a sari ..parleazul
Este vorba de o casa batraneasca cu o gradina foarte frumoasa(ala e imasul) la cca 40 km de Bucuresti, ca sa avem unde fugi in WE cu el cand nu mai e timp sa ajungem la munte sau in alt loc cu aer curat, neprafuit, nemizerabil, etc.

Va spun sincer ca vara trecuta m-au apucat furiile in multe WE cand nu aveam unde iesi cu el. Solutia salvatoare era: mers pana la Rm. Valcea si de acolo la Ocnele Mari unde aveam rude cu casa si gradina. Pana acolo, conduceam 2 ore jumate...inapoi chiar mai mult ca era aglomerat...eram deja obositi la sf. zilei de duminica. Un efort foarte mare pentru 2-3 ore de stat pe iarba, intr-un decor cat de cat acceptabil, cu mutra la soare

Revin in curand, acum mi-e somn de pic. Si Moaca doarme deja si o sa-mi dea trezirea cu noaptea-n cap. Il cunosc eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Lyly, bravo.O casa la tara e ce imi doresc si eu.Din pacate nu o s-o primesc prea curand.Alec va fi fericit sa aiba un alerga in WE.

Miki, eu prea suport zapada in general, dar cand o vad in martie sau aprilie ma apuca groaza.Uite cum e la noi:
http://www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1

Bine, saptamana trecuta a cam plouat, dar maine s-au anuntat 23 de grade.Aaaa, si vreau si eu curatenia de pe strazile voastre.

Bebele meu e bine, are 2,5 kg, doctorul spune ca nu ar trebui sa mai nasc prematur.Dar daca se va intampla inseamna ca corpul meu are ceva probleme.Eu mai astept.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Miti, si Victor tot asa vorbeste.Daca ii silabisim un cuvant il repeta pe silabe, dar intreg nu-l spune.Eu mai astept.Cand zici de greutate pe mine ma apuca jalea, are doar 11,5 kg la vreo 89 de cm.Bine, e in grafic, dar e la slabanogi.

Neda, si Victor mananca acelas meniu in fiecare zi.Azi suntem fericiti ca a mancat o gura de cascaval si nu a scuipat-o.Pe a doua nu a mai vrut-o.Spor la munca dar si acasa cu doi prichindei frumosi.Am fost la dentist si nu a fost nevoie de anestezie.

Noapte buna,

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare cireselelor!

am intrat in graba la voi; am facut un nou Blog pentru razvan al Irinei, mi se pare mie ca mai frumos - dpdv tehnic cel vechi nu imi permitea sa pun si fotografiile 'amestecate' printre postari...

am vazut ca ati pus pe prima pagina a subiectului vostru link catre blog, va rog daca puteti sa-l schimbati cu cel pe care il am eu in semnatura...

multumesc

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut cirese!! ce-i cu linistea asta prin livada?

Noi suntem inca in varianta 2 in 1, mai avem putin.
Sofia face cat se poate de multe nazdravanii, si ne da de lucru toata ziua, sper sa ne descurcam cu doua.. Acum e la capitolul la care daca e cu mine il striga pe tata-sau si daca e cu el ma cauta pe mine..
Sa va povestesc ceva amuzant; a primit o papusa(alta?!!) care spune mama si tata si plange ca un bebel, diferenta de data asta e ca nu are buton sa o opresti( numai daca ii scoatem bateriile se opreste) trebuie lasata nemiscata. Eii... si o ia Sofia in brate o "iubeste" putinel se joaca ce se joaca cu ea si apoi daca vede ea ca nu tace se pune cu burta pe ea si o acopera toata ..pana tace papusa. De atunci cum o aude ca plange sare pe ea..
E destul de cald la noi dar inca nu e foarte cald asa ca profitam cat se poate sa mai iesim prin parc la plimbare.

Numai bine cireselor si copaceilor!!

AMR 22 de zile

Cami 35+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Wapie curat la mine in cartier, dar e loc de mai bine. Iar in cartierele mai centrale sau mai pline de imigranti asiatici nu e chiar asa «perfect». Iar cu dezapezia anul asta au lasat mult de dorit. Insa cum a nins aproape 400 cm e de inteles. Au batut toate recordurile cu zapada de anul asta...Nu au mai avut asa ceva din 1971. Se pare ca e «El nina» care bulverseaza clima.
Oricum dupa ce am locuit 14 ani in Bucuresti....... nu se compara. Mai ales ca eu am emigrat la inceput intr-un oras mai mic cam cat Brasovul si care era f. f. organizat si f. f. curat. Mie Montreal-ul mi se pare murdar. Dar depinde ce punct de comparatie ai.

Abibrinza nici eu nu sunt un fan zapada chiar daca la Bacau unde am copilarit noi aveam iarna mai adevarata decat in Dobrogea.
Dar nici caldurilor din vara nu fac fata. Cum e la Cami eu m-as imbolnavi si tensiunea mea ar lua-o razna. Eu cred ca am nascut prematur pt. ca a fost f. cald in saptamana anterioara nasterii. Si tensiunea mea o luase razna. Asta daca nu ma gandesc la alti factori ca diabet de sarcina sau acident de masina sau operatie de apendicita, ca sa pomenesc doar cateva din aventurile mele din sarcina. Mie sincer mi-ar fi frica sa o iau de la capat, acum cand am atata informatie in cap . Cred ca as tremura toata ziua. Cu Marc eram f. inconstienta nu stiam mai nimic .
Dar cum vrem inca un copil, pana la 40 il facem noi. Sper.

Cum merge burtica? Te apropii si tu!!!!! Oricum Victor nu arata a copil prematur. E foarte frumos dezvoltat.
Si multumesc pt. poza de la mare. Mi-ai adus aminte de niste momente frumoase..... Si tu arati asa tanara si frumoasa incat ma simt baba pe langa tine......

Cami tu cu caldura eu cu frigul. Ma laud si eu ca maine o sa avem 13 grade, dar ploua. Dar zapada nu s-a topit inca. Nu mai e ca in poza, dar nici nu s-a topit de tot. Poza e de acum o saptamana. Si oricum e zapada acumulata prin dezapezire. Acolo unde e doar cea cazuta natural s-a cam topit.

Si ce retea de cozonac ai tu? Ca vreau sa exersez pana la pasti. Ca sa servesc niste prieteni . Si sa nu incerc chiar atunci si sa nu-mi iasa.
Tu coci in cuptor? Sau lasi acolo pana la sf. programului. Eu am un Black and Decker si cel mai mult pot s-o programez 3 ore 40.
Mi-o trimit te rog prin e-mail?

miti si Marc si-a dat peste fata o perioada, de fapt isi dadea peste ureche. Si s-a dovedit ca el avea otita. Sau a avut asa o apucatura, ca nu stiu sigur ce a avut. Era prin toamna.
Iar de lovit ceilalti copii. Si eu sunt intoarsa pe dos, ca azi l-am urmarit prin geam putin si nu mi-a placut ca a lovit o fetita. Ea a dat prima in el, dar el e mai puternic si a dat si el . Doar asa putin....Suficient ca ea sa se apuce de plans. Ce m-a deranjat cu adevarat( pt. ca lovitul e normal la varsta asta) e ca educatoarea nu era atenta sau nu a dat importanta. As fi vrut sa vina sa-l certe pe marc, eventula sa-l pedepseasca putin. Nu-mi place ca nu mai am controlul educatiei lui. Si nici nu stiu cum reactioneaza cu alti copii. ca in afara de gradinita eu nu am mai avut unde sa-l pun in contact cu alti copiii. Ca parcul e plin de zapada, timp de prieteni cu copii nu am.....Chiar daca sunt la 5 case distanta. Nu avem timp sau unul sau altul e bolnav.

Noi nu am avansat prea mult la vorbit. Tot in trei limbi vorbeste, sau mai bine zis nu vorbeste. Limba animalelor o stie sigur, ca stie sa faca cam ca toate , inclusiv ca balena!!!!!
Si la el toata lumea face baie....Repeta cuvantul asta la nesfarsit, indiferent daca e doar un pahar cu apa, sau o balta, sau chiar face elefantul baie. Toata lumea face baie!!!! Si el ar face timp de 5 ore, in cada sau in balta din fata casei!!!!
Si pt cunoscatorii de telletubie, i-am gasit la un anticariat o carte( ca aici nu gasesc carti noi cu ei) si mi-am dat seama ca-l cunoaste pe aspirator. I-a zis numele NOO-NOOH. Pt. noi e un progres, chiar daca alti copii faceau asta acum 6 luni.....
Si am o plansa cu animalele si recunoaste si zebra si girafa......ca sunt iubitele lui.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Miki ti-am trimis e-mail cu reteta.

AMR 22 de zile

Mergi la inceput

Salut livada!! Mai am ramas singura pe aici?? Vorba unei fete la alt subiect: eu aprind lumina eu sting lumina?
Si acum la treburi importante:
pentru ieri 10 aprilie:
Adriana si Liana la multi ani!! Multa sanatate si voua si celor dragi si un an super!!

si pentru azi 11 aprilie( zi maaaare de tot in livada):
Prima cireasa care implineste 2 anisori:

La multi ani Sofic de Papadie!! Multa sanatate si sa fii in continuare bucuria si lumina celor dragi!!

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Multumesc, Cami

Mergi la inceput