Livada in sarbatoare: cirese de mai-iunie 06 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
miti2004 spune:
Lya, ala e antibiotic ? e sirop ? poate ar fi mai eficient pe vena...ii pune o branula mica pe manutza si face asa, fara sa va internati....Eu nu prea sunt de acord asa repede cu antibioticele, dar daca trebuie...
Acum cu branula, pediatra lui Alex, care vine acasa la noi sa-l vada, ne-a chemat sa-i punem branula la spitalul unde era de garda ( nu la Bals, acolo am fost cu herpangina ).
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
neda spune:
[quote]Originally posted by bogdanai
Neda, multumesc de sfat, nu-mi vine sa cred ca doar in 2 zile ati reusit sa-l dezvatati ! Ce fel de plastic, plasture din ala transparent ? Mi-e cam cam frica sa nu-l inghita ...
Boghi
DA.Este vorba de plasture din acela transparent.
Mi-a fost frica si mie sa nu il inghita, dar l-am urmarit si am observat ca nici nu isi baga degetul in gura ca nu ii placea gustul/textura..Deci nu il v-a suge cu bandajul pe el...
Bafta!
neda
Lya spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Lya, ala e antibiotic ? e sirop ? poate ar fi mai eficient pe vena...ii pune o branula mica pe manutza si face asa, fara sa va internati....Eu nu prea sunt de acord asa repede cu antibioticele, dar daca trebuie...
Acum cu branula, pediatra lui Alex, care vine acasa la noi sa-l vada, ne-a chemat sa-i punem branula la spitalul unde era de garda ( nu la Bals, acolo am fost cu herpangina ).
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Da,e un antibiotic pt un pneumococ descoperit la exudat nazal!
Din pacate azi am fost la doct la spital si are din nou pneumonie.A vrut sa-l interneze dar am refuzat,i-a dat tratament cu cefuroxim injectabil........dar acu 2 sapt dupa 2 zile de cefuroxim sirop a inceput cu febra mare...medicul de familie a zis sa nu-l chinuim si i-a scris claritromicina sirop pt ca a mai luat si i-a mers bine cu el.pe langa septilin i-am luat si sirop cu echinaceea si.......ne rugam pt ca prea putin se vede ca pot face doctorii.
Eu n-am fost pe faza cand i-a prescris cefuroxim si doct n-a fost atenta la istoricul lui si sunt convinsa ca nu i-ar fi mers cu el.I-a prescris si spray cu ventolin ,2 pufuri la 8 ore.Luni mergem din nou la control si sper ca v-a fi mai bine ca eu deja simt c-o iau pe aratura de la atatea raceli si pneumonii si de la atata stat in casa si prin spital.
Oare e bine sa mergi cu copilul la salina cand are pneumonie??....... ne gandim sa mergem 2 zile la salina .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Lya
Oare e bine sa mergi cu copilul la salina cand are pneumonie??....... ne gandim sa mergem 2 zile la salina .
Nuuuuu, nu e voie cu copilul la salina in cursul unei boli acute.
![](pupic.gif)
![](indragostita.gif)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
Lya spune:
quote:
Originally posted by DianaRquote:
Originally posted by Lya
Nuuuuu, nu e voie cu copilul la salina in cursul unei boli acute.Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
Mersi de raspuns!Intre timp am sapat pe net si am vazut ca nu e bine ,asa asteptam sa se faca bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mikiion/mikiion.jpg)
mikiion spune:
Inru doar
ca la mine ninge!!!!E chiar viscol as putea spune. Si dimineata spuneau ca o sa ploua si ca vor fi 8 grade, si eu am plecat in haina subtire , fara manusi si am inghetat toata, ca au fost de fapt 0 grade. Ca nu tuseam suficient.....
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
mikiion spune:
Miti imi pare bine ca mai aud vesti, chiar daca nu foarte bune.
Ce nu inteleg eu, daca avea doar gripa de ce i-au dat antibiotic? Sau avea ceva complicatii?
Eu ar trebui sa-mi cer scuze ca va bazai cu prostiile mele. Dupa ce vad prin ce treceti voi cu copiii mi se par racelile si gripa pe care a avut-o Marc nimicuri. Doar lipsa mea de experienta si starea de oboseala pe care o am ma face sa reactionez asa de depresiv.
in conditiile in care el e in colectivitate pot spune ca am scapat «ieftin«. Adica a facut forme usoare, problema ar fi otitele dar si astea nu sunt exagerat de grave.
Voi ajungeti la pneumonie si alte cele , iar el dupa 3 zile e in forma si plin de obraznicii.
Despre medicamente gen oscilocolcin, nu exista si forme pt. copii? Ca mi se pare aiurea sa-i dau medicamente pt. adulti. Am gasit aici, facute in franta, de aceeasi firma, medicamente contra gipei sau tusei. Anume pt. copii. Dar astea se dau cand e deja bolnav. Nu preventiv.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
filme2
Virsta Marc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Amonar/Amonar.jpg)
Amonar spune:
fetelor, unde ati disparut? a venit vara la voi si nu mai stati prin casa? la mine ieri dimieata a nins si dupa-amiaza a iesit soarele..., deja nu mai rezist nici eu cu vremea asta.
Miha, medicamentele homeopatice poti sa le dai si fara sa fie bolnav, eu asa stiu ca ajuta intotdeauna la intarirea sistemului imunitar. Poate poit sa cauti informatii pe Internet despre medicamentele ce se gasesc acolo. Oricum ar fi bine sa incerci sa faci rost de Echinaceea.Si sa nu astepti minuni pt ca ele lucreaza pe timp indelungat si depinde mult si de mediul in care se afla copilul/pacientul. Daca vine tot mereu in contact cu virusi va dura mai mult pana organismul va fi mai puternic.
abibrinza spune:
Amonar, de unde vara?Ca la noi ploua in fiecare zi de ceva vreme, si stau si Dobrogea cea secetoasa.Ce-i drept, am prins sambata o dimineata superba la Constanta, am fost si pe malul marii, Victor era in al noulea cer de fericire.revin, caci s-a trezit piticul.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
mikiion spune:
Amonar o sa ma uit, ca si aici e o moda cu astfel de magazine. Insa doctorii nu recomanda sa se dea nici macar ceai la copii. Chiar in momentul cand i se prescrie antibiotic, primesti o hartiuta pe care scrie cu ce poate interactiona sau sa-i scada eficacitatea si ceaiurile de plante sunt primele pe lista. Mai ales ca aici populatia vine din cele 4 colturi ale lumii si fiecare e cu leacurile lor babesti......
Am promis sa va arat cata zapada mai e. Cu dedicatie pt. miti si Alex www.dropshots.com/mikiion#date/2008-03-31/20:33:49" target="_blank">Marc cat zapada sau zapada cat Marc?
Mihaela
filme2
Virsta Marc