Livada in sarbatoare: cirese de mai-iunie 06 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
neda spune:
Diana-pai daca voi ati facut pozele,continuati tot asa si poate puneti de o expozitie.Sunt sigura ca ar avea succes. Cu alaptatul fac ce am facut si cu Mihai.Aceeasi poveste m-am intors la job dupa 3 luni , caci aici nu ai concediu de maternitate. O alaptez doar cind sunt acasa, cam de 5 ori /zi , in rest formula. Nu stiu cit ma mai duc asa ca deja productia de lapte a scazut...
Virgil-multumesc pt aprecieri la adresa micutei. Ma bucur ca Luana papa.Nu conteaza ce, atita timp cit ei ii place si uite ca mai si pune pe ea.Mihai are cam acelasi meniu zilnic.Deja eu m-am saturat de aceeasi mancare.M-am gindit si eu sa ii cumpar mancare gata facuta, poate asa v-a manca mai mult.Legume nu papa DELOC.Fructe -un nr limitat si nu in fiecare zi.
Arabela-eu in sarcina am fost la dentist si pot spune ca mi-a facut de toate.anestezie, scos nerv, raze....sa continu?M-a luat si pe mine o durere complita de masea in acea perioada siam zis ca am sa o duc asa pina termin cu sarcina.Dar nu am mai putut la un moment dat..Am fost la dentist si dr m-a asigurat ca totul e safe si bb nu v-a fi afectat. Deci, daca trebuie sa mergi, du-te!
neda
mikiion spune:
Sunt revoltata!!!!!
Ma avizeaza prin mail forumul ca am doua mesage private. Ma duc repede sa verific, poate e ceva important....Cand colo, doua persoane , complet neunoscute imi cresesc voturile pt. pozele lor.........
Oamenii astia nu mai au nici o limita?
Ce se castiga domnule la concursul asta?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
Amonar spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Sunt revoltata!!!!!
Ma avizeaza prin mail forumul ca am doua mesage private. Ma duc repede sa verific, poate e ceva important....Cand colo, doua persoane , complet neunoscute imi cresesc voturile pt. pozele lor.........
Oamenii astia nu mai au nici o limita?
Ce se castiga domnule la concursul asta?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
Miha, si eu la fel! Sant asa de iritata din cauza asta....chiar ma gandeam sa trimit o reclamatie la cei ce raspund de acest site si sa le spun ca primesc SPAM! Ar trebui descalificate aceste persoane sau sa existe metoda de a da puncte in minus unei persoane pt a scadea numarul voturilor. Asa cum ei cersesc voturi pe la straini asa ar trebui sa existe sistemul de degradare!
Burtocika spune:
Neda, multumesc de sfat, nu-mi vine sa cred ca doar in 2 zile ati reusit sa-l dezvatati ! Ce fel de plastic, plasture din ala transparent ? Mi-e cam cam frica sa nu-l inghita ...
Boghi
poze Gongutza
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri
CamiM spune:
'Neata ciresici si mamici si tatici...
La noi e vara de-a binelea .. nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma ingrijorez ca o sa fie muuult prea cald..curand, asa ca stam pe la plimbari mai mereu. Burtica face salturi( se pregateste de marea intalnire cred) si Sofia e foarte incantata de burtica si mereu o mangaie si o pupa, sper sa fie la fel de incantata de surioara..
Lacra ce ma bucur ca totul merge bine so far cel putin.. Sper sa se obisnuiasca Razacila usor la gradi cand il duci. Pe noi din pacate nu are cine veni sa ne ajute asa ca o sa incercam sa ne descurcam singurei. Cat stau eu in spital tati o sa fie pe baricade cu Sofia si dupa il avem si pe tati acasa cam o luna pana incepe sa predea in sesiunea de vara. Ar trebui sa fie timp sa imi revin si eu si sa intram intr-un fel de ritm cat de cat pana atunci. Sper sa fie bine ca altceva nu am ce face..
Neda bine ai revenit. Ce bine ca lui Mihaita ii merge bine acum. Poate ca daca mai creste sa se rezolve si problema cu refluxul. acim frumuseii.. ca sunt draguti foc amandoi. Cum s-a obisnuit Mihaita cu surioara? A fost suparat la inceput ca trebuia sa imparta atentia ta?
Bogdana felicitari Gongutei.. e o isteata!!
DianaR uau...mai e putinel pana atunci.Si Timi ce face ? O duci la gradi si pe ea?
Virgi o tineti tot intr-un party.. huh? E super ca a inceput sa pape mai bine Luana. Paine nu mananca nici Sofia decat daca e ascunsa bine in supa.
AMR 27 de zile
Cami 34+ & Sofia - 8 mai 2006
miti2004 spune:
dragelor, nu-mi vine sa cred ca in sfarsit am reusit sa citesc tot capitolul trecut si am ajuns la zi...
am avut o perioada f plina, si la servici, dar si plina de diverse necazuri, care inca nu s-au sfarsit, in fine...
Lyly La Multi Ani intarziat, multa sanatate, si noroc in noul job ! imi pare asa de rau de patzania voastra, poate ca acum Razacila va fi mai linistit ca a scapat de durere mititelul. Nu e vina nimanui, asa a fost sa fie. Asta o sa fie farmecul lui pana cand se vor schimba dintisorii. Sper sa treci peste pasa proasta, poate ca serviciul o sa-ti mai alunge din ganduri, cel putin la mine asa s-a intamplat cand am inceput iar sa lucrez.
Virgi nici eu nu-i dau lui Alex Vigantol. Am avut vreo 5 tentative, mai ales anul trecut, insa in dupa 4-5 zile de cand incepeam sa-i dau incepea sa vomite macar o data ziua ...e f posibil sa nu aiba nici o legatura, dar am renuntat total. Mai ales ca el a fost pe lapte praf si inca este, care are si asa ceva in compozitie.
Arleena Alex al meu e mare artist in , in mod special cand era mai mic, pana pe la 1 an si 3 luni. Acum vomita de obicei medicamentele, cand e racit e jale cu vomatul. Si el are putin peste 14 kg, si pare ok pt varzta lui, nu mai e asa gras ca inainte.
Diana79 f frumoase pozele cu Nicole si burtica !
Abibranza mi-au placut f mult si pozele tale cu Victoras !
Angelica te admir f mult pt puterea pe care o ai, in mod cert vine din dragostea pe care o ai pt copii tai...sa dea D-zeu sa treceti cat mai repede peste aceasta perioada si sa aveti numai vesti bune.
Mikiion am tot citit ca Marc e mai tot timpul bolnavior. Eu i-am dat lui Alex sirop pt imunizare si homeopat oscilococinum, asta toamna dupa episodul cu herpangina, si pana de curand nu a mai facut decat varicela luata de la mine in decembrie, dar f fff usoara. Apoi a fost racit cateva zile ptin februarie, dar nu ff rau. Iar i-am dat sirop de imunizare ( are si echinaceea ), dar acum vreo 3 sapt a facut gripa care a circulat pe aici, adica am facut-o toti din familie, si din cauza ca voma si antibioticul si toate siopurile, i-a pus branula pe manutza si o saptamana a facut antibiotic pe vena. Aici e bine ca poti gasi o asistenta ( o platesti, normal ) si vine acasa si ii face tratamentul. Altfel trebuia sa mergem la camera de garda de 2 ori pe zi si era nasol ca l-am fi scos pe afara. Oricum totusi am fost de cateva ori sa camera de garda ca sa ii scoata mucii din nas cu sonda lor, apoi am folosit acasa batista bebelusului. Acum e bine.
Lya m-am ingrozit sa citesc prin ce ati trecut, pe mine ideea de spital ma termina, chiar daca eu asta toamna am fost internata cu Alex la Bals si e totul super ok acolo, doar 2 paturi in camera, baie proprie si totul super nou, aparatura, nu se poate compara nici pe departe cu Grigore. Sper sa fiti bine acum si sa va reveniti repede. Nasol cu convulsiile, eu sunt f speriata de acest lucru, pt ca si Alex face de obicei peste 39....insa pana acum am scapat...
Neda ce grasunica e Nicole ! si bravo si lui Mihaita ca a ajuns mai bine cu greutatea !
miti2004 spune:
ei bine, si Alex e tare neastamparat si obraznic de multe ori.
Ce ma supara, este ca in parc loveste cateodata copii...este tot timpul certat si i se spune ca nu este frumos, de multe ori este luat de acolo...Acest lucru ma supara teribil, pt ca mi-e rusine de ceilalti parinti...Si cu bona s-a intamplat la fel de cateva ori.
Nu tot timpul face asa...de ex noi ii punem jucariile de nisip la o lalta cu ale celorlati copii, pt ca de obicei se strang mai multi la un loc. Nu se supara daca altii se joaca cu jucariile lui. Insa pe topogan, sau pur si siplu mai da cate o palma pe hainutza altor copii....f rusinos...
Cand nu il lasi sa faca ce vrea iar se supara si tipa, si isi da palme peste fatza. Incerc sa-l ignor sau sa-l linistesc, insa de multe ori imi ies din sarite si il cert cu ton ridicat...:(
Cand nu mai vrea sa manance, scuipa tot ce are in gura, astfel incat il murdareste si pe cel care e langa el. Iar ne enervam...degeaba ii explicam frumos ca nu asa se face, pt ca scuipa iar si ne face in ciuda....
A inceput sa isi dea drumul la gura, adica iata cam ce spunem acum:
apa
tapta ( lapte )
tata, mama, caca, pipi, papa, pa, alo, nu, da
aka ( adica asa o cheama pe bona )
pi-pii ( copiii )
pitii ( piticii lui alba ca zapada )
nana ( banana )
cici ( cinci, adica isi innumara degetele de la o manuta asa : do, de, do, de, do, cici )
buba ( si ne arata vanataile de pe picioare )
bobo ( vitamina C, alea pt copii, ca i le dam il loc de bomboane )
pash-pash ( cand face baitza )
bebe
si toaca toata ziua pe limba lui....aaaa, si stie cum fac mai multe animale pe care le si are ca jucarii cu o casuta ( ferma animalelor ).
Nu prea mananca fructe, doar banana, suc de portocala cu morcov, si mar crud.
Legume doar in ciorba sau mancare felul 2. Nici o leguma cruda, am incercat cu salata verde, rosie, nimic....
Are zile cand mananca f bine si cand mananca f prost, si nu au legatura cu cat a stat afara la joaca...ci dupa cheful lui.
De dormit are programul asa: de la 9:30-10 seara cand efectiv a adormit so se trezeste pe la 7:45 - 8 dimineata, la pranz de la 1:30-2 pana pe la 4-5 dupa-amiaza( depinde cat de obosit e).
Ii plac f mult cartile pt copii, acelea cartonate, dar si cele mari cu povesti cu desene cat toata pagina si texte mici, gen alba ca zapada, scufitza rosie, hansel si gratel...are o gramada. Ne arata tot ce e in poze, florile, copii, animalele si le imita.
Si ii place sa construiasca din cuburi, ori unele peste altele, ori le face sa "semene" cu o masina...ma rog, sunt departe de a semana cu o masina, dar asta e intentia
aaa, si mai are un set de farfurii cu cescute si tacamuri si ne gateste el la toti :)
Ii place sa danseze, are vreo 2 orgi mari cu multe butoane cu multe melodii. Are cateva melodii preferate si danseaza intr-una pe ele.
I-am luat creioane din ceara si mazgaleste pe coli albe...nimic definit, evident...
Doarme in patutul lui, insa a avut cateva nopti in care nu a vrut decat cu unul din noi in patul mare, adica isi lua perna si patura de la el din pat, se dadea jos cu ele si se urca la noi in pat.
cam atat, deocamdata:)
Lya spune:
Miti,unde e spitalul Bals??
din pacate nu am terminat cu necazurile.De 3 zile face 37,8,asta in conditiitle in care ia ciprofloxacina......doct zice ca e viroza,maine daca mai face mergem la sptital sa-l vada doct la are am fst internati.Si pe mine ma dor de ieri maselele,capul.....cand face febra simt ca nu mai am putere in maini si intru in panica.I-am zis azi ca abea astept sa se insoare sa fie la casa lui ca nu mai stiu e sa mai fac.
De imunitate ia septilin,maces si coacaz negru,vit c si liv 52 pt ficat.
adriana spune:
Miti, multumesc frumos pentru poveste.. In mare parte cam tot asa si Cornelia mea, deci e normala
Lya sanatate multa, mai.. pacatoase rau gripele astea.. off
Angelica, succes la Paris.. sa ne mai spui de Razvanel.. si de Sara
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
miti2004 spune:
Lya, Bals este in spatele Spitalului Colentina, pe Stefan cel Mare. Cum esti pe Stefan ce Mare si te uiti la spital, e o stradutza unde inaite mergea semaforul ( acum se repara linia de tramvai si nu mai merge ). O iei pe straduta, si tot pe laterala cu spitalul o sa dai de intrarea la Bals. Dai ceva la poarta sa intrii cu masina si mergi pana mai in captul aleii. Mai intrebi pe acolo, ca sunt multe pavilioane. Chiar daca nu te baga la terapie intensiva, chiar si etajul de mai jos e super ok, am stat in camera cu 3 paturi ( paturile nu mai sunt chiar asa moderne ca cele de la terapie, dar curate ) si cu baie proprie. Camera de garda era intr-un alt pavilion in spatele astuia unde am fost internati, si parca nr era 3186100.
multa sanatate