Livada in sarbatoare: cirese de mai-iunie 06 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara!
Virgi, ce pacat ca stati doar o luna! Sunteti totusi acasa aici.
Cami, a fost ok prima zi de lucru. Si a doua. Pe Alec il doare la basca de lipsa mea...vin acasa, nici nu se uita la mine...isi vede de jocurile si de bona lui Vad ca mai ai cateva zile..sper ca ai vreun ajutor dupa ce nasti, ca iti va fi tare greu cu doi!
Mihaela, stiu ce inseamna atac cerebral la mama...eu m-am imbolnavit de nervi cand a avut mama asa ceva. Am adus-o in Bucuresti..plangea in spital, nu vroia deloc sa stea acolo...am adus-o acasa, plangea ca nu e la casa ei, cu tata..cosmar a fost. Si, in primele 2 zile, nu era prea constienta. Foarte greu a fost.
Angelica, multumesc pentru urari. Sa ne spui cand pleci, iti tinem pumnii toti si toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

buna livada,

Angelica-suntem alaturi de tine. Ne rugam pt Razvanel .Stiu ca, Casa De Asigurari de sanatate are fonduri suficiente pt a trimite oameni bolnavi in strainatate.Stiu ca nu se prea face publicitate la asta , de aceea multi oameni nu stiu unde sa apeleze.Eu zic sa incerci si aici..Sper ca informatia mea sa nu fie eronata si sa se fi schimbat lucrurile intre timp , dar am vazut o emisiune pe tema asta cu ceva vreme in urma. Te asteptam cu vesti bune.

Papadie-multa sanatate la Soficu.Poate mai intri si ne mai spui cum stau lucrurile pe la voi.

Mergi la inceput

DianaR-ti-am admirat pozele.Sunt facute de un profesionist?

Lily- pupici lui Alec stirbul. Sper sa nu mai sufere .

Burtici, vad ca sunteti citeva care nu mai aveti mult.Eu am nascut la 37 sapt, deci orice se poate intimpla de acum incolo...

M-am intors la jobDeci de acum voi fi mai des pe forum.
Mihai e un fratior atit de cuminte si intelegator.Sigur ca mai are momentele lui dar in gnr e cuminte.Cind face ceva prostioare si ii atrag atentia vine la mine si imi spune "cuminte Mihai".A invatat sa se joace singur.Ei ,nevoia l-a invatat.Cind ma vede ca o alaptez pe Nicole, se aseaza linga mine si citim impreuna carti sau isi face de lucru singurel.
In perioada cind am stat acasa l-am dezvatat de suptul degetului.O consider o mare victorie caci deja dintii i s-au deformat usor.
Apoi am primit felicitari din partea dr caci Mihai e insfirsit in Grafic cu greutatea .La 21 luni avea 10.200kg. dar tot slabut e.
Am incercat sa il dezvat de bautul laptelui din biberon.A fost un esec.Asa incapatinat a fost caci 2 zile nu s-a atins de laptic.Asa ca eu am cedat...
Am mai incercat timp de o saptamina operatiunea Olita.Esec total.L-am lasat fara scutec si i-ampus chilotei.El se uita cum se uda si apoi ne spunea"ai facut pisu pe tine".
E obsedat de tot ce are roti.E inebunit dupa masini.Imi place cum face asocieri si comparatii.Daca vede o masina care seamana cua mea sau a lui taica-su nu ezita sa ne spuna "ca si masina mami "sau ca si masina lui tati".
Ii explicam povestea Punguta cu 2 bani, cum cocosul arunca apa sa stinga focul si el imi spune "ca si balena"(e fascinat cum balena arunca apa). Sau imi arata masina mica sau masina mare...si multe altele.repeta orice cuvint, ca un papagal.
Inca are probleme de reflux.de cind ia ranitidina e mai bine,dar inca are momente cind varsa.Asa ca peste citeva luni dr vrea sa ii faca Barium si apoi Endoscopie

poze cu piticii mei

http://good-times.webshots.com/album/562723093ePYipS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Neda, cum ai reusit sa-l dezveti de suptul degetului ? Si la ce varsta (scuza-ma ca nu tin minte cat are, dar sunt chiauna la ora asta) ... Si Gongutza mea isi suge degetle (cele 2 din mijloc), numai la culcare, dar e suficient ... Recunosc ca n-am incercat s-o dezvat pt ca n-am stiut cum ...

Angelica_g (inteleg ca te cheama Irina ? ca pe fata mea),esti intr-adevar o persoana deosebita, ai toata stima mea, dar ... sunt si nu sunt de acord cu tine ... Sa dea Dumnezeu sa nu aveti nevoie de mai multi bani si Razvan sa fie sanatos, dar eu cred ca ar trebui sa faceti campanie si sa obtineti banii pe care ii puteti obtine, de la firme prin mecenat nu stiu cat spor o sa aveti, asa ca eu in locul vostru as incerca sa-i obtin prin orice mijloc si de oriunde ... Sa nu cumva sa va treziti ca aveti urgenta nevoie, pentru vreun tratament sau investigatie, si nu-i aveti ...
Daca toate merg bine si nu mai aveti nevoie de banii respectivi, ii puteti oricand dona unui alt caz, de aici de pe forum sau din alta parte, banii sunt necesari intotdeauna cuiva ...
Sanatate va doresc si putere sa luptati cu necunoscutul !

Boghi

poze Gongutza
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Despre progresele Gongutzei mele ...

Ce face:
- vorbeste toata ziua vrute si nevrute, stie destul de multe cuvinte si bucati de propozitie (de genul "hai cu mama", "unde-i tata", "tata doa'me", "papam papica", "Puia daia"=buna seara) si le leaga destul de cursiv; dimineata cand se trezeste sta si cate o jumatate de ora in patut si se joaca cu papusile si isi canta singura "melc melc codobelc" si se intreaba diverse chestii, la care tot ea isi raspunde, de genul: "unde-i bunicul?", "bunicu'i acasa, da"
- e foarte curata, asa am invatat-o, nu suport sa se murdareasca si o sterg pe manute si pe gurita cand mancam; daca baga mana in nisip sau pe jos, mi-o intinde repede cu degetle desfacute si zice "mu'da'ie" pana o sterg;
- mananca numai in scaunelul ei
- este fascinata de uitatul in reviste de tot felul, unde il cautam pe "bebe mic cu mamica 'ui si titica 'ui" (bb cu mamica si taticul lui); la fel de reclame, in care recunoaste ursul, marmota si diverse tanti care se dau cu creme sau se piaptana;
- ma "ajuta" in gospodarie, imi da rufele din lighean sa le intind pe sarma, da cu matura (noroc ca n-are coada, ca altfel imi spargea toate geamurile si imi zgariaa toti peretii), da papusile cu crema (am un tub mic, o mostra, si e innebunita dupa el), deseneaza cu creioanele (nu pe pereti!)

Ce NU face:
- nu face la olita; am incercat de vreo 2-3 ori, dar se joaca cu olita si plange daca vreau s-o asez pe ea; mai incercam la vara;
- nu mananca singura cu lingurita, doar cu mana; ar manca ea, dar pt ca mananca foarte putin in general, prefer sa-i dau eu ca sa fiu sigura ca intra ceva in ea

Cam astea sunt performantele noastre ...

Boghi

poze Gongutza
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neda, , multumesc! Nu sunt facute de profesionisti, ci de mine (cea cu piticii in lighean) si de sotul (cea cu Vlad si fantana arteziana)! Ce fain ca e cuminte Mihai! Cum te descurci acum daca te-ai intors la job? Cu cine sta fetita? Cum reusesti s-o alaptezi pe micuta?

Cami, da, mai un pic si la munca. Dupa ziua lui Timi... Pupici pe burtica!

Nu sunt mama eroina ca alaptez atata... Adica eu nu percep faptul ca alaptez ca pe un efort, ci ca pe o placere. Mi-e drag s-o vad cum cauta tzatza si cum suge...

Pupam livada!

Ce parere aveti? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Noi suntem in plin sezon de "happy birthday". Una simineata si una seara. Eu sunt terminata iar Luana e plina de energie. M-a intrebat azi o mamica daca-i dau cafea dimineata.

A inceput sa manance putin mai bine, dar nu mai vrea deloc mancare western. Peste crud manaca la greu, mai noi ii cumpar "sushi", sa aibe menu-ul complet de orez si peste crud. Ziua ii comand noodles. Dimineata papa iaurturi si carnati dulci sau ou fiert. Manaca din strada de la buticuri tot felul de chestii ciudate, ea manaca si eu ma tin de nas sa nu . Paine n-a mancat niciodata si nici nu cred c-o sa manace curand. Oricum, sunt mai relaxata si mai odihnita ca nu mai stau sa-i gatesc tot felul de ciorbe si tocanite care nici nu vroia sa le guste. La cap. fructe papa foarte mult ananas, struguri verzi si uneori portocala, dar musai sa-i decojesc eu pielita. Luna asta s-a ingrasat cu 600 gr. Am depasit 13 kg.

Neda- ti-am vazut piticii. . Printesita e superba, iar Mihai s-a schimbat foarte mult, in bine cu siguranta.

Angelica - .

DianaR - succes si bafta la job. Cu cine o vei lasa pe Timeea?

Bogdana - la ce nu face printesa ta, ne incadram si noi. La capitlolul olita, inca nu-i timpul s-o fortezi. Eu o sa incep operatiunea la vara dupa ce ne intoarcem din romania. Daca copilul este pregatit, si majoritatea nu sunt sub 2 ani, procesul de training imi spun mamele cu experienta nu trebuie sa dureze mai mult de 2 sapt. Mie chiar nu-mi plac accidentele, asa ca va trebui sa aleg cu multa atentie momentul. O sa-i cumpar colac de buda special pentru ea, nu vreau sa spal nicio olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Lyly - sa vezi cum va fi dupa ce incepe gradi. Luana trece cu grupul de copii pe langa mine si se face ca nu ma vede.
Da, stam putin acasa, fata decat mi-as fi dorit. Eu stau si ma gandesc daca ea se va simti bine acolo, fara sa-si vada copiii cu care s-a obisnuit deja. Noi vom fi destul de ocupati, avem de rezolvat multe, iar ea va trebui sa suporte intanirile noastre cu adultii, in mare parte. Poate va fi fericita cu bunicii, desi m-as mira sa se imprieteneasca asa de repede cu ei, mai ales ca vom sta la noi acasa, si nu la ei.
Pe de alta parte, sper din tot sufletul sa-si imbogatesca vocabularul limbii romane.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by bogdanai

Neda, cum ai reusit sa-l dezveti de suptul degetului ? Si la ce varsta (scuza-ma ca nu tin minte cat are, dar sunt chiauna la ora asta) ... Si Gongutza mea isi suge degetle (cele 2 din mijloc), numai la culcare, dar e suficient ... Recunosc ca n-am incercat s-o dezvat pt ca n-am stiut cum ...

I-am bandajat degetul.Si dupa 2 zile nu a mai incercat sa si-l suga.Am folosit bandaj din acela din plastic, daca intelege ce vreau sa spun.Mi s-a parut mie ca e mai safe , adica ca nu si-l da jos sau nu-l poate ingiti in cazul in care vroia sa-si suga degetul si cu bandajul pe el. Dar i-am bandajat degetul timp de 2 saptamini sa fiu sigura ca a uitat de supt si nu v-a reveni niciodata la vechile obiceiuri.Era amuzant ca de la un moment dat cerea el singur bandajul cind merge la culcare.Chiar si dupa ce am terminat trainingul...
In tot acest timp i-am explicat ca are bubu la deget si are nevoie de bandaj.Si in acelasi timp ne bandajam si noi un deget de fiecare data si pretindeam ca si noi avem "bubu" la deget.Prima zi a fost mai grea ca in somn incerca sa-si bage degetul in gura si simtea bandajul si incepea sa plinga.

neda

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by bogdanai

asta s-a intimplat in Ianuarie, deci cind el avea 20 luni

neda

Mergi la inceput