Livada in sarbatoare: cirese de mai-iunie 06 (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

wow, Cami, mai 6 zile! Parca ma vad pe mine acum 2 ani...ce sod imi era sa ma duc asa la cezariana, programat... Multumesc ptr aprecieri! O sa vedem noi ce va fi dupa votul final, nu-mi fac prea mari sperante, sunt destule poze frumoase!

Miki, nici noi nu prea ne agitam cu olita. Timeea se dezbraca singura si se pune pe oala dar face extrem de rar pisu, kk niciodata.. In schimb face pe jos, uneori chiar langa olita...

Amonar, multumesc!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Neata livada!

Ce buna-i cafeaua bauta in liniste

Amonar - bravo tie ca poti sa-ti aduci parintii in vizita. Ai mei nu vor sub nicio forma sa vina. Mama pana anul trecut stia ca-i bolnava de inima, lua pastie cu pumnul. Dupa ce-a schimbat medicul, a descoperit ca nu are nimic la inima. Acum imi spune ca nu vine, pe motiv ca-i prea lung drumul. Socrii nu se pot misca, c-o au pe bunica sotului in grija. Nu vrea nimeni sa ne viziteze.

Cu Luana, e adevarat, am muncit cu ea pe rupte, pana a inceput gradinita. Acum nu prea mai avem timp, uneori mi-e dor de zilele in care eram doar noi doua. Ieri, am vut s-o tin acasa, dar n-a vrut. Mi-a spus ca vrea sa mearga la gradinita, sa cante "hoky poky".
Abia acum realizez ca nu mai e bb, purtam dialoguri, imi povesteste ce face la gradi, spune ce vrea sa manance, ce vrea sa faca.
Stie cum sa ma roage cand vrea o jucarie ( asta cam infiecare zi). "Please, mami,please, un new Thomas". Si nu pot s-o refuz, imi cere asa de frumos.
Colectionam tot ce inseamna Thomas.

Cu olita, n-am mai incercat. O mai intreb uneori,cand imi zice ca face caca, daca vrea sa-i aduc olita, si-mi raspunde "nu" categoric.
Nu vreau s-o fortez, dar sper pana la 3 ani s-o rezolv.

Cami - draga de tine. Hai curaj, c-o sa fie bine!
Cu itinerariul stam binisor. Ne-am facut o schema, insa n-am rezervat nimic inca. In principiu: Maramures, Valea Prahovei, Delta, Bucuresti, Galati si daca ramane timp cateva zile pe litoralul romanesc.

Eu trebuie sa plec, astazi am invitat cateva prietene pentru lunch ( of course, la restauranat), cu piticii din dotare. Asa, ca trebuie sa ma fac frumoasa.

Va doresc o zi buna!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Asa e fetelor, pt cele ce sarbatoriti acum pastele
[maroon]PASTE FERICIT![/maroon]

Uite ce am aflat si eu perindandu-ma pe forum....ca Nichita primeste o surioara...il mai tineti minte? Magghyc n-a mai dat pe aici de 0 vreme buna...Voi stiati de surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Paste linistit si plin de caldura alaturi de cei dragi!

Erik-Sebastian, Maria-Teodora, la multi ani fericiti!Am anticipat putin , cu scuze, dar mai bine inainte decat deloc.Cine stie, poate vine bebe si nu mai pot intra.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Amonar, eu cred ca sunt multe ciresele care au primit sau vor primi un fratior sau o surioara.Probabil mamicile sunt ocupate si nu mai au timp de forum.Mie imi place sa intru, sa vad progresele tuturor si pentru un pic de sprijin din partea celorlalti copaci, dar eu am timp.Nu stiu cum e cu servici de 8 ore, copil si altele.

Mergi la inceput

Diana, saltelutele sunt dintr-un buretel subtire, arata bine , dar cred ca se potrivesc mai mult unui baietel mai mare, desi victor si-a plimbat masinutele pe strazi.Cel mai simplu e sa-ti dau codul produsului: AK797294 .In poza sunt alaturate, ca sa-ti dai seama de dimensiuni.

Mergi la inceput

Miki, cei drept, noi aici avem o gradinita de copiii pana in in trei ani.La ziua lui Victor, au venit doar cativa, multi aveau de sarbatorit in familie, Floriile si Sf.gheorghe.Eu sunt tare bucuroasa ca sunt multi copii in preajma, deja se cunosc, se striga pe nume si chiar se joaca impreuna(atunci cand nu-si disputa o jucarie).Dar de, noi stam si intr-un loc mai special.

Mergi la inceput

Legat de olita, Victor sta doar imbracat pe ea si face in scutec, daca il dezbrac se abtine.O luam si noi incet, mai ales ca nu prea pot sa ma tin dupa el.

Virgi, e asa de bine ca Luana e independenta.Victor e tare mamos , mai bine zis tatos, dar asa am fost si eu si taica-su.Abia astept sa mai creasca si sa-si ceara independenta, caci caposenia si-o arata de acum, de taur adevarat.

Cami, tu esti fecioara ca si mine, or sa ne impunga cornitele de tot la un moment dat, caci si la noi tati e berbec si baietei vor fi amandoi taurasi.Mi-ar place ca bebe sa se nasca pana in mai sa fie toti in aprilie, dar doctorul a zis ca e inca cuminte.

Pupici, ca eu am avut limbarita, baietii au plecat la Dorna si eu sunt libera sa stau si sa dorm,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Amonar, legat de olita, spun doar cateva chestii:
-nu hotari tu cand e momentul, urmareste-l pe Kailan si o sa iti arate el momentul. Adica, atunci cand poate sa spuna "mama, pipi" sau kk, inseamna ca el constientizeaza ca se petrece ceva. Dupa aia incepe procesul de invatare a muschilor sfincterilor sa se tina.
-nu il lasa uitat pe olita, la tv, nu e bine, poate prinde pica pe ea, poate nu intelege de ce e pus acolo. Tot procesul asta trebuie facut cu asentimentul copilului, nu facut asa ca un antrenament.. invatam copilu la olita!
Cum am facut eu, am pus-o in chilotei dupa ce deja incepuse sa faca kk la wc. Deci ea stia cand face kk si ma anunta. Asta de vreo 2-3 luni tot facem. Uneori se mai scapa pe ea, in pampers, dar per total, stia cand vine kk.. Acum ca a venit vremea frumoasa stau cu chiloteii de schimb. A invatat si pentru pipi sa spuna, numai ca mai uita.. Te ma anunt peste o saptamana ce face...

A inceput sa vorbeasca, numara diferentiat in engl si rom pana la 10. Spune "du-ti", "da-mi" plus o multime de cuvinte. A inceput sa repete dupa noi, dr nu face propozitii.. Problema pe care o avem e ca se scoala noaptea la ora 4 mai mereu, si sta cam 2 ore treaza.. ceea ce nu mi se pare normal.... Pediatrul ne-a dat trimitere la neurologist, sunt cam suparata, dar asta e..

Abi, Cami, nastere usoara

Dragelor, fie ca Mantuitorul sa va atinga sufletele prin jertfa Lui. Hristos a inviat!

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput