Livada in sarbatoare: cirese de mai-iunie 06 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
oana.iat spune:
Paste fericit alaturi de cei dragi!!!
Va doresc tuturor sarbatori fericite si va pup!!
Amonar spune:
Adriana, noi am inceput cu olita sa vedem daca se prinde de el sau nu. Deocamdata a facut numai o singura data kk la olita. Pisu face mai des. Nu il oblig, daca vrea sa se aseze bine, daca nu, nu. Cateodata vrea numai cu hainele pe el, cateodata accepta sa dea tot jos. Am inceput numai dimineata, pt ca stiu ca dupa mancare e ..bingo. Dar nici asa nu nimerim momentul potrivit. E clar ca daca refuza nu il oblig. Vreau totusi sa incep cu olita pt ca Kailan sa se obisnuiasca cu conceptul, mancat, pus pe olita, facut kk. Chiar daca nu "iese" inca nimic. Vom vedea cum merge...as vrea sa nu mai faca in pemper cand va merge la gradi peste cateva luni. Stiu ca nu-i fain sa stergi copilul altuia la fund....si poate nici bine nu il sterg....deh..griji de mamica ingrijorata...
DianaR spune:
Sarbatori fericite si linistite!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
mikiion spune:
Amonar nu-ti fa probleme cu olita si stersul. Ca esti totusi in Germania. Sa stii ca sunt foarte atenti, il ung cu crema daca se irita, ma anunta in scris daca e prea iritat ca si cum eu nu m-as uita sa vad. Dar oricum ma avertizeaza.
Probleme pot aparea daca nu e obisnuit cu servetele umede si e alergic la ele. Ca din cate mi-aduc aminte mai demult tu spuneai ca folosesti doar apa si sapun. Oricum iti urez sa foloseasca olita pana atunci.
eu merg dupa parerea unor mamici de aici care mi-au spus ca atunci cand el e pregatit va cere singur si va duara max 2 saptamani pana va invata. asa ca eu cred ca nu are sens sa ma chinui cateva luni de pomana. Am observat si eu ca a inceput sa fie constient si chiar zice caca, dar dupa ce a facut. Asta e cam primul semn.
Eu sunt cam suparata ca ne-am procopsit cu un virusel stomacal si avem o diaree f. f grava. Nu are febra, doar ma trezesc ca are panalonii uzi. Si ni s-a intamplat de 2 ori in parc......asa e de lichid ca nici scutecul nu tine.Primele 2 zile chiar nu avea nici un simptom in afara de diaree. Chiar a fost la gradinita . Dar acum se vede ca e tot mai slabit si ca nu mai are putere. Ca nu mai retine nimic organismul lui.
Si nici solutia recomadata de medic nu vrea sa o bea.Ca ii dadea din saruri minerale pierdute.
Adrianasi Marc se trezeste inca noaptea. Mai putin decat in perioada alaptarii dar se mai trezeste. Vezi sa nu ii vina sa faca pipi. Ca a fost o perioada cand se trezea atunci cand facea pipi , si il schimbam si adormea la loc.
Dar uneori( adica sapt asta toata) se trezeste intre 4 si 6 si apoi mai adoarme o ora. Uneori si de la ora 2 la 4 se trezeste. Dar nu mi-am pus problema ca e ceva anormal chestia asta. Pana in octombrie cand am oprit alaptatul se trezea de 3 ori pe noapte sa suga. Asa ca acum suntem boieri.
Chiar ma intereseaza subiectul sa ne povestesti la ce concluzie au ajuns. De vorbit tot nu vorbim. Sau nu in rom. Ca am impresia ca in franceza mai zice ceva. Dar nu prea pricep eu. Uneori parca s-ar potrivi, dar lipsesc niste sunete si nu sunt sigura. L-am vazut vorbind azi cu un copil in parc. Ala ii spnea sa faca ceva si el accepta....Deci pricepe bine franceza.
Cu toata boala asta a lui Marc si cu exemenele mele, nu ne-am pregatit deloc de pasti. Asa ca o sa il fac in stil quebecois , cu ciocolata.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
mikiion spune:
Marc va ureaza www.dropshots.com/mikiion#date/2008-04-26/23:23:40" target="_blank">Paste Fericit!!!!!!!!!!!!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
adriana spune:
Mikiion, multumesc ca mi-ai impartasit din experienta ta cu Marc...Chiar ma ajuta, pentru ca ma ingrijorez tare cu Cornelia. S-ar putea sa fie si cele 2 limbi, poate le proceseaza greu ei, ca stiu de Kailan al Ramonei ca le vorbeste bine pe amandoua(olandeza si rom). Fata mea ii aude pe frati vorbind in engl. , mai aude si la desene cand se uita. Poate de aia sa fie mai inceata... cine stie...
O sa va scriu de rezultate...
Sarbatori fericite. Pentru cei din Romania: Hristos a inviat!!!
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Diana79 spune:
PASTE FERICIT SI HRISTOS A INVIAT!!!sa avetzi parte de sanatate si multe bucurii.
Noi asteptam sa vina bebelusha, nu mai pot de dureri de spate, contractii si multe altele.
Nicole e bine de 2 sapt face pipi la olitza s-a cerut singura intr-o si si de atunci face mereu. sunt tare mandra de ea. Azi de dimineatza s-a trezit la 5 si a cerut pipi a papat lapte si s-a culcat la loc. Doarme toata noaptea si este o mare vorbareatza. Nu pronuntza cuvintele corect dar se face inteleasa.
Abrinutza iti doresc nastere usoara, un bebe sanatos.
Va citesc mereu dar imi este cam greu sa stau la calculator in perioada asta.
Numai bine tuturor.
38+ Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)
Diana79 spune:
LA MULTI ANI ERIK SI MARIA TEODORA. SA CRESTETZI MARI SI SANATOSHI.
Pt ca nu stiu daca o sa am timp sa intru mereu as vrea sa urez de pe acum tururor cireselor La multi ani, sanatate si sa avetzi parte de tot binele din lume alaturi de familiile voastre.
38+ Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)
abibrinza spune:
Hristos a inviat!
Virgi, la multi ani cu multe, multe bucurii!Azi noapte ma tot gandeam pe cine am uitat sa felicit!Scuze.
Adriana, nici Victor nu leaga propozitii, la cele mai multe lucruri spune aia, ca-i mai simplu.Noaptea plange pana ii dai lapte, dar il voi dezvata dupa ce se intoarce de la bunici, am mai facut-o de cateva ori, dar il tot fraiereste pe taica-su.Sunt si eu curioasa ce spune neurologul.
Diana, si tie nastere usoara si tot ce iti doresti!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze
abibrinza spune:
Miki, multa sanatate si sa scapati de virusel.Multumim lui Marc pentru felicitare!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze