Livada in sarbatoare: cirese de mai-iunie 06 (67)
Raspunsuri - Pagina 14

Amonar spune:
LA MULTI ANI VICTOR, MEDEEA SI COSMINA
Angelica, succes la Viena! Sant curioasa care sunt rezultatele.
Virgi, felicitari pt dezvoltarea lui Luana. Se pare ca preocuparea ta pt ea da rezultate. Si Kailan a primit un joc cu un drum care se poate construi, masinute si alte accesorii. Lui i-a placut la inceput sa construiasca drumul, dar ca de obicei se plictiseste repede de orice joc.
Miki, cum merge cu raceala lui Mark? Si in Germania a venit vremea frumoasa, citeam ca in Canada se incalzise intre timp. Si eu ma saturasem de zapada si frig....Acum Kailan a racit putin dar il tratez cu homeopatie si nu s-a agravat. Si la noi vor fi probleme cand va merge la gradinita, sant sigura. Sant curioasa cum va ajuta homeopatia. Eu sincer nu-i dau preventiv pt ca nu mi-a prea racit, ii dau mai mult ca tratament cand raceste.
Cami, mai poti? Sofia are un par foarte frumos. E o dulcica.
DianaR.felicitari pt rezultatele la concurs!
Noi am inceput trainingul pe olita de cateva zile. Parintii mei sant aici si au timp si rabdare. Deocamdata incepem cu dimineata. Imediat dupa prima gustare este pus pe olita. Daca nu se intampla nimic, il lasam sa stea pe olita, cu TV-ul aprins si mai primeste ceva de mancare. Cateodata dureaza si mai mult de jumatate de ora, statul pe olita. Cine a mai inceput cu trainingul?

andruskandu spune:
La multi anisori,
COSMINA, MEDEEA SI VICTOR!
Sa fiti sanatosi, sa le aduceti numai bucurii parintilor!
Andreea lui
Andreiut Puiut 11.06.2006

mikiion spune:
Amonar nici nu mai stiu de care raceala vorbesti. Ca a mai avut vreo 2-3 ultima luana. Dar nu a mai facut urat. Adica febra mare...Doar ii mai curge nasul, mai tuseste putin. Deci forme usoare. Ce trec in 3-4 zile. Daca nu pun la socoteala otitele pt. care a luat de 7 ori antibiotic, noi am avut doar 2 raceli-gripe adevarate. Cu febra mare adica.
Asa ca am scapat primului an de la gradi. Acum astept reactiile la vaccinul de 18 luni, cel cu ROR. Ca data trecuta a facut la 10 zile febra f. mare.S-ar putea sa aiba si eruptie pe corp.
Miti tin minte ca si al tau a facut ceva reactie la 12 luni. Mi-a explicat doctorita ca ROr da la aprox 10 zile reactie. Iar cel de varicela da la 6 saptamani dupa vaccin.
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc

mikiion spune:
Am uitat sa zic de olita. Stam f. bine. Nici macar nu am cumparat-o, nici macar nu am incercat
. Dar stiu cand face caca, ca e ca un pisoi care isi cauta o pozitie .....
Eu trebuie sa incept in acelasi timp cu cei de la gradi. Ca e o treaba de echipa. Nu merge intr-un fel acasa si in altul la gradi.Si s-ar putea sa incerc direct pe toaleta, cu colac pt. copii. Pt. ca al meu e inalt. Sa intru in vacanta si apoi o sa vad ce fac.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
filme2
Virsta Marc

Amonar spune:
Miki, eu m-am referit la faptul ca erai ingrijorata de racelile lui Marc. Stiu ca a fost o perioada cand ziceai ca raceste des si vroiai sa incerci ceva homeopatic. Eu am inteles ca raceste des....Sau m-am inselat?

mikiion spune:
Pai asta ziceam si eu, ca nu mai stiu la ce raceala eram cand am intrat ultima oara. Ca a cam fost racit tot tipul din ianuarie incoace. Doar ca m-am prins intre timp, vazand ce probleme au ceilalti copii, gen pneumonie, internat in spital, ca faceam eu din tantar armasar, si ca de fapt nu erau ele chiar asa grave, doar ma speriam eu de ele. Ca nu eram obisnuita sa fie el bolnav.
Daca ma gndesc eu asa, in 4 luni nu cred ca au fost 3 sau 4 saptamani in care sa-i nu-i curg nasul sau sa nu tuseasca. Din experienta mea de acum, am realizat ca nu e asa grava chestia asta, adica e doar o reactie normala a organismului izolat pana acum, in contact cu dieferiti germeni. Important e sa nu sara febra de 38 si sa nu coboare spre plamani si sa faca pneumonie. Ceea ce din fericire nu s-a intamplat. Nici una din raceli sau gripe nu a durat mai mult de 4 zile. Asta e un semn bun la el.
Despre tratamente homeopate anticipate, eu sunt cam neincrezatoare si nu am incredere in asa ceva daca nu sunt concepute chiar pt. copii. Si aici nu am gasit nimic pt. copii. Decat ca medicament ulterior in timpul bolii. Oricum mai am de cautat ca nu am avut timp nici sa respir.
Dar iti spun ca prea multe plante strica totusi, pt. ca si alea au ractie secundara undeva in organism. Eu prefer metoda naturala, adica nimic. Am mai spus ca aici pana si ceaiurile sunt interzise pt. copii sub 2 ani. Spun asta ca am vazut pe forum, pe alte fete, la alte liste de bebelusi ca dadeau tot felul de scheme intaritoare pt. copii, tot felul de pastilute homeopate si apoi erau suparate ca le raceau copii. Ele chiar credeau ca gata , iei o pastila si copilul nu mai raceste.....
Eu de fapt nici cu vaccinurile nu sunt prea increzatoare. Cred ca tot sa faci boala si sa iei imunitate este mai sigur. De exemplu la rubeola, care poate fi grava mai tarziu. Sau varicela, unde multi au facut vaccinul si apoi au facut boala dupa aceea.Si e mai bine sa faci forma usoare cand esti bebe decat cand esti adult.
Dar am facut pt. el toate vaccinurile care se fac aici si sper sa fie bine. Mai ales cel contra meningitei , si prenevarul mi se par bine de facut.
filme2
Virsta Marc

CamiM spune:
Salut!! Hop si noi in livada sa dam cu uratul ca am ramas in urma:
La multi anisori pui dragi: Cosmina, Medeea si nu in ultimul rand Victor!!!
Angelica suntem cu gandul alaturi de voi si va dorim mult succes si sa reveniti curand cu vesti bune. Multa sanatate!!
Arabela cum mai esti? Tot 2 in 1.. Cu tunsul fara discutie ca de indata de isi poate exprima o opinie vom tine cont de ea. Si pe mine ma stresau ai mei cu parul intr-un anume fel si tare bleah era. Bine acum nu o sa o las sa se tunda la chelie de pilda dar vom tine absolut cont de dorintele Sofiei.. doar e capul ei..
Diana cand se anunta rezultatele finale la concurs? Oricum felicitari in avans - aveti niste poze( cu asa pui era si greu sa fie altfel..) superbe!!
Miki merci pentru ghioceii de Montreal.. frumosi foc!!
Virgi tot cu bb la purtator.. si sper sa ramana in burtica pana pe 1 mai cand avem programarea la cezariana.
Cum stai cu itinerarul de vacanta?
Amiss salutari si tie si poate apuci sa ne mai povestesti cate ceva despre Petra si o poza doua..
Ramona .. hmm mai greut dar merge inca.. merci de intrebare.. Multumim si pentru aprecieri
Tinem pumnii sa mearga bine trainingul!! Noi nu facem ceva prea intensiv, deocamdata suntem la stadiul la care spune destul de des pentru nr2 si uneori pentru nr1. De cele mai multe ori o intreb si Sofia spune daca vrea la olita sau nu. E ok deocamdata mai putin in momentele in care o intreb zice ca nu si dupa 10 minute a facut in pampers dar.. c'est la vie..
Noi suntem bine eu am dat in mintea babelor nebune si de cate ori ma gandesc ca o las pe Sofia si ma duc la spital ma apuca bocitul.. hormoneii de.. sper sa imi treaca.
Ok pupacim toata livada si numai bine tuturor!!
AMR 6 zile
Cami &
Sofia - 8 mai 2006

mikiion spune:
Cami deci mai ai 6 zile AMR? Au programat si astia cezariana ta chiar la limita. Si de ziua muncii. Noroc ca nu se serbeaza in America. Si deci o sa ai doua taurite, o sa vezi tu ce o sa se certe (sau o sa le imparta) pe rochite, margelute si mai tarziu farduri!!!!Ca vor fi niste cochete!!!!!
Si eu ma gandeam asa, ce as face cu marc daca ar trebui sa ma duc sa nasc. Mai ales cu cezariana care te impiedica sa fii activ la inceput. E greu sa fii fara bunici. Asa ca nu stiu daca mai avem curajul de bebe2.
filme2
Virsta Marc

CamiM spune:
Miki ce simpatica esti.., doctorul voia sa ma programeze pe la sfarsitul lui aprilie dar am eu ambit sa fie luna mai ca Sofia si ca taticu.. o sa am trei tauri in orice caz in casa.. i-am anuntat deja ca atunci cand incep sa faca urat plec la plimbare si ii las sa se impunga ca eu nu am cornite..
si nu ma joc asa..
De cochete nu ma indoiesc, deja Sofia imi mananca urechile cum ma vede cu creme ceva in mana vrea si ea, daca am vreo agrafa ceva o vrea ea, da iama in farduri cand le prinde si ii place taaare mult sa fie laudata ca e frumoasa si desteapta si ....modesta..
Cu descurcatul iti spun eu curand cum merge. Daca tine faza la noi poate va incurajeaza si pe voi..ei. ce zici?
Nu ma indoiesc ca la inceput o sa fie greut, am noroc ca se potriveste cu vacanta lui taticu asa ca o sa preia multe sarcini pana imi revin eu.
AMR 6 zile
Cami &
Sofia - 8 mai 2006