Livada in sarbatoare: cirese de mai-iunie 06 (67)
Raspunsuri - Pagina 13

DianaR spune:
Buna dimineata!
Cami, ce fain povestesti tu de Soficu si de burtica!
Arabela, vad ca v-ati chefuit deja! Super, bine ca a stat bebca la caldurica cumintel (ca si Timi a mea acum 2 ani, a avut grija de fratiorul ei inca de atunci!).
Virgi, ma uimeste Luana cat e de isteata!
Andreea, felicitari ptr intarcat! A decurs cum nu se poate mai bine si frumos, vad!
Lya, gata, esti hotarata sa intarci? Raman ultimul mohican? (poate Ama mai alapteaza pe Sebi...)
Anamaria, multumim de vesti!
Angelica (Irina) tinem pumnii sa veniti cu vesti bune!!!!
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

mikiion spune:
Angelica iti trimti toata energia mea pozitiva...... O sa vezi ca la Viena o sa-i dea de capat.
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc

abibrinza spune:
La multi ani sanatosi si fericiti, ciresele de Alda, Cosmina si Medeea!Numai bucurii si tot ce va doriti!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze

abibrinza spune:
Irina, mult noroc!Va tin pumnii sa gasiti un diagnostic, dar si o rezolvare!

abibrinza spune:
Miki, ramasesem restanta la pozele cu Marc.Victor il invidiaza pentru balta.Ce le mai place la copiii acestia sa se bage in toate baltile!
Virgi, eu inca mai astept niste poze.Gandeste-te ca saracul tati trebuia sa fie gazda pentru mamici si pitici si doar din cand in cand mai reusea sa faca cate o poza.Eu am stat de bibelou din cauza burticii saltarete.Si da, petrecerea am facut-o acasa.
Sunt un pic dezamagita de saltelutele de joaca de la quelle.Sunt frumoase, dar sunt dintr-un burete subtire, n-or sa reziste prea mult daca o sa le tot intind si strang.
Azi terminam cu musafirii, vin diseara si nasii si gata cu ziua lui Victor.Asta acasa, caci de Pasti pleaca cu tati la bunici si acolo mai are parte de o petrecere.Pleaca doar daca nu vine fratiorul intre timp.

abibrinza spune:
Andreea, felicitari pentru intarcatul usor!Sunteti mari de acum.
Lya, intarcat usor si fara probleme!
Cami, daca vreodata Sofia va vrea sa o tunzi, te rog eu tunde-o.Eu am fost un copil chinuit cu codite, fundite, clamite pe care nu mi le doream si nu mi-a placut deloc.

mikiion spune:
Ieri intrasem doar asa scurt, ca am mai avut azi un examen. Asa ca acum pot sa scriu mai pe larg.
Abibrinza pupici la burtica ca sa stea cuminte. mi-a placut f. f. mult poza cu toti copii aliniati pe canapea. Ce noroc are Victor ca e inconjurat de multi copii. Noi suntem cam singuri pe aici si asta e oful meu etern.
Virgi am avut noroc de balti frumoase. Ca a venit brusc caldura si s-a topit stratul de 4 metri de zapada...Si inca nu s-a topit peste tot. Normal ca acum sunt inundatii.
Eu l-am scapat de vreo doua ori in niste balti adanci ca a trebuit apoi sa-l duc in casa urgent. Era ud pana la genunchi. A si cazut in fundulet de 2 ori, in balta.....Si cum erau cam 0 grade, am fugit repede in casa. Cu scandal din partea lui.
Adevarul e ca cea mai buna metoda e sa o transformi in joaca. Ca altfel iti faci nervi degeaba. De aia s-a inventat masina de spalat. Si cum nu costa nimic e si ieftina «jucaria» asta.
Monicutza a mai scris pe la sezatoarea canadiana. S-a angajat, ambii copii sunt la gradi. Atata stiu.
Marc a inceput sa adoarma singur!!!!! Pt. noi a fost mereu o problema adormitul lui. De fapt a fost marea lui problema. Mereu. Acum ii pun un broscoi sa cante, si isi baga capul sub pernuta si adoarme. Pana in oct. dormea cu sanul in gura. Apoi dormea doar leganat.
Sa vad cum fac acum cu bagatul capului sub perna. Oricum doarme cu unul dintre noi, inca. Va trebui sa-l dezvatam si de asta.
Si La Multi Ani de Florii!!!!!!!
Eu pot sa va ofer doar niste ghiocei!!!! La noi e asa in urma cu vegetatia....
www.dropshots.com/mikiion#date/2008-04-21/03:08:43" target="_blank">Ghiocei de Montreal
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc

DianaR spune:
La multi ani Victor! Arabela sa-ti traiasca feciorasul! Pupici burticutei!
La multi ani Cosmina si Medeea! Alda, ce mai faceti voi?
Miki, felicitari ptr baietelul mare care adoarme singur. Si Timi a inceput sa se ceara singura in pat de vreo 2-3 luni si adoarme singura spre marea mea fericire!
Arabela, cum sunt saltelutele de joaca de la Quelle?unde le gasesc? lumea copiilor, jucarii si mai departe? Nu da link ca nu trimite decat la prima pagina...
Vreau sa va multumesc pentru sprijin si voturi la concursul de poze. S-a incheiat votarea publicului si urmeaza votul moderatorilor si administratiei. Deocamdata pozele mele sunt pe 2 si pe 5, dar sa vedem cat de mult vor place la admini si moderatori.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete

virgi spune:
Salutare livada!
Ce liniste pe aici!!!!
Eu as propune sa vorbim pe "private", observ ca am mai ramas cateva si n-ar fi foarte complicat.
Angelica - tinem pumnii sa veniti cu vesti bune!
DianaR - multimim! Da, Luana e o mare figura, dar nu e cu nimic mai presus de ceilalti copii, doar putin mai energica si mai incapatanata.
I-am cumparat un tren de mare viteza ( korean express train). Am montat impreuna sinele, casutele, copacii etc. Ne-am jucat un timp impreuna si apoi am lasat-o singura. Domnisoara calca pe sina, o desprinde si trenul o ia la sanatoasa prin casa. Striga la mine: " mami, mami, schimba macazul". Eu nedumerita, ca nu-mi aduceam aminte sa-i fi vorbit de "macaz", dar mi-a spus apoi sotul ca i-a explicat acum cateva luni, cand s-au jucat cu un tramvai.
Mihaela - multumim pentru ghiocei!
Astazi ploua torential, asteptam sa se linisteasca ploia si iesim la o balaceala cu noile cizme.
Arabela - oh, draga de tine! Lasa! recuperezi cu pozele dupa ce vine bb!
Cami - tot 2 in 1?
Arleena - tu nu mai spui nimic? Ce mai face Alex?
Lyly - voi sunteti bine!
Eu am tema de casa, sa fac itinerariul de vacanta in romania, si stau tare prost cu inspiratia.
Sotul ma pune sa ma interesez de nu stiu ce tren cu abur a lui Carol! Eu citesc numai de Maramures!
Ma apuc de treaba!

amiss_zip spune:
Salutari mamici!
Vreau sa trec sa va salut din toata inima pe toate si sa va spun ca imi este tare dor de voi!
Am ajuns iar sa intru pe forum dar pentru a sustine o prietena la sectiunea umanitare.
Va iubesc mult si sper din tot sufletul sa ne revedem cu puiutii.
Andra are nevoie de noi!