Livada in sarbatoare: cirese de mai-iunie 06 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La multi ani tuturor FLORILOR din Livada!

Noi suntem sanatosi, mancaciosi (desi nu prea se vede).
Andrei are aprox. 11 kg, dar e mic de statura, asa ca nu pare prea slab.
E un vorbaret de numa', repeta dupa mine aproape tot (ce-i convine), explica ce are de spus, nu conteaza cui. Daca nu stii despre ce vorbeste inca nu intelegi.
Da "buna ziua" la toata lumea, suna cam asa - buna iiua - cu i lungit, apoi spune nume, daca cunoaste sau spune la barbati- nenea.
Imi pare rau ca nu stiu sa pun poze, ca v-as arata ce poznas- dragalas am...
Poate imi face vre-un copacel o vizita, ma-nvata...
Are si el carlionti si e blondut shi dulce foc...

Am intrat in melancolie, gandindu-ma ca acusi face 2 ani, si parca acum am venit cu el din spital, bebe...
Shi acum e un omulet in toata firea, care stie sa-si ceara drepturile si sa-si arate dragostea...

Melancolie... de primavara...

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Am uitat sa va spun ca l-am intarcat pe Andreiut!!!!!

A supt 1 an, 9 luni si 17 zile fix!

Intarcarea a decurs fara probleme, suparari, lacrimi. Acum iubeste sanutul, il alinta, mangaie, pupa, dar nu incearca sa-l mai ia in gurita. La inceput, cand incerca, ii spuneam ca sanutul e obosit, vrea sa se odihneasca.
Asa ca spune si el "sanutul face nani"!
Bine, la sanut el spune un fel de "m-m-m" cu al 2-lea "m" saltat...de numai eu stiu ce spune...

Ii plac masinariile si le denumeste:
Tractorul - tacoiul
autobuzul- autobutul
tramvaiul- tacaiul
masina- maina
camionul- camonul - cateodata se aude si "i"ul

calculatorul-cacatocul

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Irinel,nu am uitat-o pe Maria!Suntem alaturi de tine in aceasta zi grea!Sa-ti dea Dumnezeu multa putere si un samburel mic in burtica !Te pupam pe tine si pe Daniel!Mai povesteste-ne despre el

Andreea spune-mi te rog exact cum a decurs intarcarea la voi pt ca sunt hotarata mai mult ca niciodata sa-l intarc.

Sa aveti zile insorite in inimi si in casele voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Irinel, sa-ti dea Dumnezeu ce-ti doresti!Suntem alaturi de tine astazi.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

La multi ani tuturor Floriilor si celor care isi serbeaza onomastica de Sf.Gheorghe., in special Gabi25, Camelia_t, Lyly!

Noi l-am sarbatorit pe Victor si a fost tare frumos.O sa pun si poze dar trebuie sa ma duc la putina odihna.Bebelul meu a vrut sa vina mai devreme si am fost un pic in spital si inca ma resimt.

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Poze de azi:

http://www.flickr.com/photos/11775702@N07/

Am vazut pozele cu Luana, Sofia, Alex, numai copii frumosi.Sa ne traiasca si sa fie sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresime!

A trecut si minunatul weekend! A fost frumos, dar tare obositor. Luana scoate perla dupa parla! Ne-a demonstrat zilelea astea ca stie sa vorbeasca foarte corect si limba romana, asta ca a stat 2 zile numai cu noi. Vorbeste normal si cat se poate de corect. Stalceste doar un singur cuvant si este vina noastra, ca ne-a placut s-o imitam, mai ales noaptea cand se trezeste si spune foarte politicios. " I'm sorry! mami, tati, vreau tic". Nu pot deloc s-o fac sa spuna lapte. Deja urasc cuvantul "tic". Imi asum toata vina pentru folosirea incorecta a acestui cuvant.
Ne taxeaza imediat daca gresim ceva. Ieri, ne-am urcat in lift, si tot discutam, la un moment dat, ne spune: " Apasa tati 1 !!!" , noroc de ea, ca zaceam in lift de cateva minute.
Ieri eram toti in masina, la un moment dat, ea: " Parcheaza aici, tati, vreau jos". Si a trebuit a oprim!
Mai are tentdinta sa mi se adreseze in engleza: " mami, can you bring me a glass of water?", si-i spun: " Vrei te rog sa repeti ca nu inteleg ce spui?", ea" Ahhhh, apa, mami" . Face clar diferenta intre cele doua limbi.
Eu sincer nu ma astepam sa vorbeasca asa de corect in ambele limbi.
Ii place sa faca sport. Nu cred sa existe vreun sport despre care sa nu poata vorbi, sau sa nu-l imite. Ma intreaba: " mami vrei sa jucam basket?", ii spun: da, sigur! ea: " unde-i cosul sa aruncam mingea?". Si uite asa mi-a carat toate hainele sa ma imbrac sa iesim afara.
Face spagatul aproape perfect, dar la ritmul in care exerseaza, in curand cred c-o sa-l faca corect. Joaca box profesionist cu capul lui tati. Tati a dus-o la sala de box, asa ca trebuie sa suporte consecintele.
Nu rateaza nicio emisiune de taekwondo.
Incepe gradinita koreana, a doua zi dupa ce ne vom intoarce din romania, am platit deja taxa. Va merge o luna full ( cat cei de la international vor avea vacanta), iar apoi, 2 zile la international si 3 la cea koreana. Va avea un an la dispozitie sa invete si limba koreana.

Ma opresc aici, ma duc sa citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Cami - ti-am admirat gogosica, dar n-am putut sa nu observ si un tati tare mandru! Mi-a placut mult parcul, este aproape de casa voastra, sau trebuie sa conduceti pana acolo?. Soficu are un par superb. Ai tuns-o vreodata? Luana are un par rebel, nu stiu cum as putea sa-i dau o forma. Deocamdata ne folosim de o clama, si sper sa-i creasca si ei parul intr-o buna zi.
Wow, doar o saptamana mai ai pana la intalnirea cu printesita. Chiar esti pe ultima suta de metri.

Miti - ce poze frumoase!!! Un adevarat paradis! Ma intelegi acum cand spun ca nu exista locuri mai frumoase. Abia astept sa ajung si eu acolo!

Mihaela - multumim! . Da, aia e strada cu restaurante "seafood". Tot ce-ai vazut in acvarii se papa crud, inclusiv acei viermi draguti fara cap si fara fund. Luana are o pasiune sa-i ia din acvariu si a-i arunce pe jos, eu, of course, am invatat sa pun mana pe ei, si-i pun la loc.. Acei viermi sunt foarte scumpi si spun localnicii buni pentru " potenta". Nu-i contrazic, dar nu am avut curiozitata sa-i gust. Macar daca i-ar fi prajit.
Moama, ce balti aveti acolo, vrem si noi. Eu i-am cumparat Luanei cizme de cauciuc, special s-o las sa se joace in balti, dar pentru ce aveti voi acolo, i-ar trebui un costum cu totul.

Andreea - ma bucur ca ne mai dai vesti despe voi! pentru Andrei cel istet!

Arabela - am vazut pozele! Asa de putineeeeeeeeeeeeee! N-am putut sa nu observ iarasi costumatia lui Victor. Are ceva aparte! Petrecerea a fost la voi acasa?
"La multi Ani" Printisorului de 2 anisori.

Gata fug sa-mi aduc printesita acasa.

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata livada!!
Hop si noi la apel.. va imaginati ca trag cat mai pot acum sa intru pe forum ca dupa.. cine stie cand apuc ..
Noi deocamdata tot in formula bebe la purtator.. ne cam facem de cap. ma simt vinovata deja fata de Sofia ca o sa imparta atentia noastra cat de curand cu bebe mica asa ca incerc sa facem cat mai multe impreuna( plimbare, parc, joaca).

Diana multumim ca ne-ai adus aminte de sarbatorite.

Monicutza la multi ani. Nu ai mai dat pe la noi.. ce mai fac nazdravanii tai?

Irinel azi sa stii ca ne-am gandit la tine.. si la ingerasul mic Maria.
Tinem pumnii sa vina bebe cat mai repede.

Andruskandu ce baiat mare are mama, nu?.. hihi!! Sa va traiasca!!

Arabela ma bucur ca sunteti bine si felicitari pentru asa petrecere reusita!! Sa va traiasca Victoras vrajitorul..hihi!!

Virgi super ce fata isteata aveti..da de la noi. Cat priveste pozele.. merci pentru aprecieri..avem tatic foaarte mandru intr-adevar si( cam ca si la voi) la degetul cel mic al printesei.. De tuns nu am tuns-o niciodata( asta daca nu contabilizam tentativa mea de acum un an cand i-am tait un pic din bretonel ca ii venea prea tare in ochisori si am facut varza, asa ca acum stau in banca mea). Cand ne-o mai veni chef de tuns mergem frumos la coafor, acum nu poate fi vorba ca Sofia nu ar sta nici batuta pe scaun sa o tunda cineva strain. Avem tot felul de agrafe si ne motzam ca taaare ii mai place..
Parcul nu e asa aproape, avem unul vis a vis de unde locuim dar e mai mic si de cele mai multe ori mergem in alte parcuri ca au mai multe jucarii. Mie imi convine ca acum de cand cu burta conduce tati si dupa parc ne duce si pe la magazine.. "loc de joaca" pentru mami...

AMR 9 zile

Cami & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare cireselelor!
azi de dimineata am primit mesaj de la Irina (angelica g)... au plecat spre Viena
m-a rugat sa intru eu sa va spun, n-a mai avut timp. o sa pun mesajul ei, si va rog sa-i tinem toate pumnii, sa revina cu vesti bune!!!

"Noi plecam azi pana la Viena. Ne-au obtinut cei de la
Vipmed o programare la Clinica AKH, si incercam si
acolo. Ma doare tare mult asteptarea asta fara indicii
de oprire din partea celor de la Paris (prin dr.
Cirstoveanu). Stiu ca n-o sa-i "pice" bine, insa nu
mai am putere sa ma opun unei maini intinse din partea
unor oameni necunoscuti si, pana la proba contrarie,
bine intentionati."

Sa fie intr-un ceas bun, Doamne- ajuta!

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput