Livada in sarbatoare: cirese de mai-iunie 06 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami , multumesc! Ce faina e gogosica ta! Pare asa mare! Si zulufii aia te baga in boala! Vad ca si voi intoarceti jucariile cu lopata...

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

CamiM ce mare e Soficu si ce dragalasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

dragelor, am mai pus cateva poze cu niste flori superbe de sambata trecuta ( o sa-l vedeti pe Alex tunsulica ):
Herastrau
http://good-times.webshots.com/album/563115304wywncl
si
Cismigiu
http://good-times.webshots.com/album/563112362Ssgnds

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La multi ani, Soficu' de Papa! Sa fii sanatoasa, fericita, sai bucuri pe mami si tati!

La multi ani Adriana, mamica de trei ingerasi!

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut ciresime!!

Diana multumim frumos!! Da avem jucarii ...pentru o clasa de copii si tot nu ne potolim.. nici noi da nici matusile/unchii, nasii si alte rubedenii care au dat in mintea Soficului..

Miti merci mult!! Ah abia acum am vazut si eu pozele voastre de prin parcurile Bucurestilor, frumoase florile dar ce sa zic am ramas impresionata de ce mare si frumusel e Alex. sa va traiasca pustiul ca e grozav.. si cum ne-a zis noua o tipa pe strada : sa mai faceti..

AMR 12 zile

Cami & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Andreea, hihi, ce mare ai scris[:)}.. Mersi frumos... eu sunt o nerecunoscatoare, nu prea sunt activa, dar am motive../... Pupam Andreiut puiut
Lili, ce frumos, si cat ati dat pe casa// ca stiu ca sunt scumpe. Parca asa erau... mi-am iesit din mana cu preturile, de cand sunt plecata..

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Miti ce faine si pline de flori sunt parcurile! Alex e tare dragalas si tu arati f bine!

Cami, asa-i si la noi, plin de jucarii! Si nu ne putem opri! De fiecare data spunem ca gata nu mai cumparam dar tot nu ne putem abtine! Si noi avem si doi... Oricum noi deja am pregatit cadourile de Paste si de ziua copiilor, mai trebuie sa vina bicicleta noua a lui Vlad si gata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am facut si eu o pauza sa vad ce mai faceti.
Si am descoperit POZE!!!!!!!!

Virgie prima data cand vad poze din exterior, poate ai mai pus mai demult, dar eu acum am vazut . Si mi-au placut mult peisajele. Si poza aceea cu orasul mi-a placut foarte mult.
Acum am ajuns si la pozele de la gradinita. Am vazut ce frumos e, si ce multe jucarii de inteligenta...
Si lighioanele ale din acvarii ce erau? sa nu-mi spui ca sunt de mancat?
Un pupic pt. frumusica de Luana!!!!

Caminu mai repet cu cine seamana Sofia......
Cat e de cald la voi? Noi am reusit performanta ca pe 11 aprilie sa ninga, sa fie cam 0 grade si de ieri sunt 20 de grade!!!! Cu plus......Dar zapada nu e chiar peste tot topita. Asa ca e o situatie ridicola, in care apar florile de sub zapada, branduse, lacramioare.....Dar alaturi e un munte de 2 metri de zapada acumulata prin dezapezire. Dar in general e bine, Marc se poate juca in parc, totul e uscat asa ca nu mai ne intalnim cu «dusmanul » lui mama , «BALTA».www.dropshots.com/mikiion#date/2008-04-14/21:31:18" target="_blank">Marc in Balta

Dupa acea aventura cand am venit iar cu el ud, ne-am hotarat sa-i cumparam preventiv cizme de cauciuc pt. copii.www.dropshots.com/mikiion#date/2008-04-10/08:37:57" target="_blank">micul taranus

De fapt azi era asa de cald ca a mers in maneca scurta. Repet vinerea trecuta ningea!
Miti iar l-ai tuns pe Alex......Mie imi plac carliontii lui. Ce bine ca are o prietena de varsta lui!!!!! El arata tot mai marisor. Eu nu te laud cum arati in poze , pt. ca stiu ca arati si mai bine in realitate!!!!!!!! Ca te-am vazut in carne si oase.
Iar Cismigiu mi se pare de nerecunoscut. In bine vorbesc.
Saptamana viitoare termin cu scoala si intru in vacanta, si o sa-ti mai scriu un mail.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare livada!!

La multi ani celor cu nume de floare!!

Diana hihi cel putin m-am linistit ca nu suntem singurii "nebuni" la capitolul jucarii.

Miki merci si inca un pentru Marc.. ce scump e cu cizmulitele alea. Mai ai examene?
pai la noi sunt in medie ziua cam 24 de grade Celsius, si se incalzeste din ce in ce mai tare. E vara dupa standardele mele, dupa ale lor cica e inca "rece".

AMR 10 zile

Cami & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

La multi ani de Florii si de Sfantul Gheorghe!

La multi ani Monicutza_bb pentru ieri! Sa ne traiesti!

Azi am sa spun o rugaciune pentru ingerasul Maria! Irinel mamica scumpa si grea incercata te imbratisez cu drag! Sa-ti dea DD cat mai repede un samburel in burtica!

Mergi la inceput