Livada in sarbatoare: cirese de mai-iunie 06 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dana, ma bucur sa aud de voi! Ce bine ca s-a adaptat asa frumos Ochiosul la gradi. Multumesc ptr vot!

Hai pe prima pagina si poftiti la taifas!

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Diana, sper ca veti castiga.Mie imi plac tare mult pozele.

Virgi sper ca vai trece repede si de otita asta.Numai bine Luanei!

Lya, hai ca greul a trecut.Sper ca ati scapat de toate belelele(am scris bine?).

Dana, e asa de bine ca s-a obisnuit la gradinita.Victor al meu plange de moarte daca il las cu altcineva.Sper sa-i mai treaca.

Mi se pare stupid ce mi se intampla.Am chemat cativa copii la ziua lui Victor si fiecare mamica m-a luat deoparte sa ma intrebe ce sa-i ia.Eu chiar i-am chemat pentru petrecere.Oare cum pot sa le raspund politicos si sa refuz cadourile?Habar nu am!Voi aveti ceva idei?
M-a intrebat cineva ce i-am comandat, sunt la quelle 2 saltelute de joaca cu masinute, avioane.Sper sa-i placa si sa vina pana la ziua lui.
Pupici,
+35(ce imi place ca am depasit 34 de sapt, sper sa apuc 36)

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Wapi - am citit mesajul tau de cateva ori. A doua zi, am vazut stirea despre fetita omorata de caini. Nu pot sa cred ca am ajuns in situatia asta si nimeni nu face nimic. E strigator la cer! Si eu am fost acum cativa ani o victima a unui maidanez. Dintre toate tarile vizitate de mine, doar in Thailanda am mai vazut o situatie asemanatoare. Caini la tot pasul! In sufeltul meu nu vreau sa compar romania cu thailanda, dar nu suntem departe.

Arabela - cadourile scumpe sunt iarasi un obicei romanesc. Luana anul trecut de ziua ei a primit in mare parte doar cadouri simbolice: o jucarie mica de plus, o cutie de plastelina, o felicitare etc. Cadourile scumpe le-a primit de la romani. De regula se aduce o pungulita de bombonele sau o ciocolata. A trebuit sa ma adaptez si eu la stilul lor, altfel as fi fost singura "altfel", si cand sunt invitata la masa sau la ziua cuiva, cumpar cu cutie de bomboane si nimic mai mult.
Lumea este super fericita ca onorezi cu prezenta.
Anul asta o sa-i fac ziua Luanei in gradinita. Am vorbit cu aducatoarele sa-mi dea cheia pentru 17 mai ( sambata) si am invitat toti copiii de la gradi si nu numai. Fac pizza delivery si comand un tort frumos, pentru poza. La ultima aniversare a unui copil am fost serviti cu pufuleti colorati, salata de fructe, suc, iar tortul o chestie tare ciudata, aluat de cozonac fara ou, pe motiv ca unii copii fac alergie de la ou. Nici nu se pune problema sa fie umplut cu crema sau alte chestii. O paine putin indulcita, dar pe care pustii au savurat-o.
Ideea e sa pot aduna cat mai multi copii sa-i cantam "Happy Birthday"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Virgidin pacate este adevarat. Avem o lege minunata care protejeaza animalele (ceea ce e foarte bine), daca cineva omoara un animal face inchisoare, daca un animal omoara un copil nu pateste nimic. In cazul cu fetita - nimeni nu e vinovat (doar parintii ca n-au supravegheat-o, desi era la 200 de metri de casa). A mai fost un caz acum cativa ani cand un barbat a murit pentru ca l-a muscat un maidanez in scara blocului in care locuia si a pierdut mult sange intr-un timp foarte scurt - cainele respectiv a fost adoptat de cineva din Germania, in rest cartierul este la fel de plin de caini. Raspunsul e mereu acelasi - nu sunt fonduri suficiente pentru preluarea acestor caini, cei care sunt totusi dusi in adaposturi sunt adoptati de "iubitorii" de animale, si apoi abandonati pe strazi. Si exemple infioaratoare sunt multe la noi, si nu legate doar de caini.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Arabela, spune ca nu doresti cadouri si gata. Noi aici in Arad suntem o trupa de vreo 7 familii cu copilasi intre 1 si 5 ani si cand facem zilele copiilor se strang bani si luam un cadou mai consitent, ceva ce poate parintii nu si-ar permite in momentul ala sa ia. Asta e deja obicei la noi...

Multumesc muuult cirese dragi ptr voturi!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Wapi - nu pot decat sa sper ca acum dupa acest infiorator caz, vor gasi o solutie. Este inadmisibil ce s-a intlamplat.

Dana - ma bucur sa aud ca Andrei s-a acomodat la gradi.

Am pus cateva poze cu Luana:
http://good-times.webshots.com/album/563114757OhkPHa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

ce stiti,din experiente despre aparitia molarilor?
la noi au aparut 2 molari jos,dupa cinci zile de febra nu mai mare de 38 ,fara sa manance nimic decat la biberon,si cu gingiile pline de sange.
iar la cei de sus nu se vede nimic,dar sangereaza gingiile si langa premolari care sunt deja,sangereaza doar cand e agitat,plange ,nu curge sange pur si simplu.e normala sangerarea aceasta?
nurofren si panadol i-am dat la 12 ore,cat pot sa-i mai dau ca il doare in continuare ,inca nu au iesit de tot doar un pic,nu mai face febra ,dar vad cum il chinuie durerea.cate zile as putea sa-i mai administrez antitermice?

Mergi la inceput

Niko, ti-am raspuns la subiectul de la parinti, n-am vazut ca ai scris si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut ciresele!!
iaca si noi la raport tot 2 in 1 deocamdata..

Virgi ce simpatica e Luana si ce mare s-a facut... Ma distreaza ca avea parutul prins cum i-l prind si eu Sofiei ca are un bretonel rebel ce vine in ochi. Suna foarte fain ce aveti in plan pentru ziua ei..

Arabela poti sa le spui cum a zis si Diana, ca nu vreti cadou, eu zic ca ar trebui sa respecte dorinta voastra, sau sa vina cel mult cu ceva o bomboana ori o floare pentru mami de baiat asa simpatic si gata.

Diana sa stii ca si noi tot pentru tine facem galerie la concursul de poze. Asa de rau imi pare ca nu se pot acorda punctele cui vrei si nu se poate vota de mai multe ori pentru o poza.
Imi place foarte tare numele topicului nostru!!

AMR 13 zile!!!

Cami & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Si ca tot a dat Virgi tonul m-am gandit sa pun si eu cateva poze mai recente cu Soficu' gogosicu: aici

AMR 13 zile!!!

Cami & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput