Strumfi de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Karliiiiiiiiiii, nu ma fugaresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ziua buna tuturor! Ne-am intors si noi de pe cele coclauri si mi-am bagat nitel nasul in forum, sa mai vad ce faceti...

olguttza, si cu Miruna am avut problema asta cu deschisul guritei pentru medicamente. Am rezolvat-o pasnic: am intins copilu' la orizontala, i-am dat tubul de la Sterimar (care pe ea o fascineaza efectiv - voi puteti incerca foarte bine cu alt obiect mic si usor de bagat in gura.) - cand deschidea duduia gura sa linga tubul, pe la coltul gurii ii impingeam si noi un pic de sirop din seringa si apoi ne faceam ca ploua. Fara era ca de vedea seringa, n-o mai faceai nicicum sa desclesteze falcutzele. Si uite asa, cu glumite si cu ras, pana se termina doza...
Mihaela, nici Una n-a avut niciun simptom vizibil cand s-a imbolnavit. Abia cand a tusit prima oara (productiv) am mers cu ea fuga la medic si deja era in faza destul de avansata de boala - asta nu inseamna Doamne fereste ca si pustiul tau e acum grav bolnav. Incerc numa sa spun ca astia mici bolesc foarte diferit de noi astia mari, pe mine m-a indus teribil in eroare chestia asta...
Karliga, am inteles, sa traiti! Credca am mai zis chestia asta, dar vad ca azi imi place sa ma repet: tare-as vrea sa te vad o data furioasa rau, sa vad cum stii tu sa te certi! Da' de-adevaratelea!
Iulia, buna venit acasa! Sa va lasati rasfatati!
Ioana, la partea cu slabitul cred ca am nevoie de un sut in c... Am ajuns la 55 de kile - care n-arata chiar rau, daca pot sa zic eu asta. As mai avea de dat jos 2 kile dar mi-e o leneeeee. Deci daca ma remorcheaza si pe mine cineva duc si eu cursa pana la capat. Daca nu, grasa si frumoasa. (Vorba vine...)
Nonna, multa sanatate puilor tai! Si noi am primit acu vreo saptamana vizita cuiva care peste 3 zile a facut varicela. Asteptam sa vedem ce se intampla de aici...

Despre noi, nu-s mari noutati. Am fost ieri la tara, la bunica-mea sa ne mai limpezim creierii, am primit vizite (Carla, finutza mea, racita bocna - deci si Una stranuta azi!), mai deschid si eu cate o carte sa nu uit cu ce se mananca treaba asta. Vineri Una mi-a facut o surpriza si s-a ridicat singura in patut - faza care m-a emotionat foarte tare, fiindca nu eram cu ea in camera si din sufragerie am auzit-o dintr-o data gangurind altfel, foarte melodios si m-am dus pe furis sa vad ce face de e asa de fericita. Evident ca mi-a proiectat un ranjet cat toata fatza, stand frumos sprijinita de marginea patului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Lia, multam de sugestie, da am cam epuizat toate tuburile si linguritele colorate de prin casa. Olga e foarte agila si, desi cu lingurita-n gura (de ex), cand bag siringa o impinge cu limba si, efectiv, pune botic: isi tzuguie buzele si nu mai intra nimic. si se mai si incrunta.
Felicitari pt. performanta cu ridicatul! cat lapte va mai curge pana vom reusi si noi treaba asta?!

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

karligutza promitem ca ne conformam. Ai dreptate. Ai stofa de lider.

Lia foarte frumos povestesti tu despre Una. Fwlicitari pentru ridicatul in picioare. Pana aici ti-a fost Daria se ridica de orice da nu stie sa se lase si in jos decat ca un bolovan.

olguttza ce frumos ca e sotul liber atata timp. Pacat ca se anunta toata saptamana ploaie, da va gasiti voi ce sa faceti si in casa. POate mai puneti de un bebe

xerxe si Daria plange de fiecare data la cumnata-mea. Ea nu are copil si nu are instinctul ala mamesc. Adica si cand ii vb 'dragastos'asa tot dura, fastacita pare. La soacra-mea nu mai zic. Cica am invatat-o eu neprietenoasa Bebele simte omul bun.

Anto sa ai o saptamana mult mai buna si mai frumoasa.

Va pup. Ma duc sa mananc ca nu am mancat nimic.
PS va aduceti aminte din odisee de cate ori terminam mesajele asa. 'Ma duc sa mananc' sau
E he, ce vremuri. Mancam, mancam si iar mancam

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ca am vrut sa felicit de fapt doua fetite frumoase - pe Una si pe Lavi care spune mama. Dulcea de ea a inceput sa o strige pe mamica ei.

poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

Mergi la inceput

Dana, musca-ti limba, ca io deja cam stau pe ghimpi.
hai pofta buna!

Mergi la inceput

Consecintele cap 69

Mergi la inceput

nu! incepuse 70.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Stiam eu de ce e atata liniste pe forum. Deh...acum numarati zilele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

cafera eu am inceput sa-i dau Marei milumil3 si nu e prea incantata, e mai consistent si mai gros decat milumil2, curge mai greu din biberon ... o sa intreb doctorita daca nu pot sa trec pe lapte de vaca

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez

http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/

Mergi la inceput