Strumfi de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

quote:
Originally posted by xerxe2005

Fetelor, vreau si eu sa va intreb ceva. Puii vostri cam de 8 luni, cat au acum, manifesta deja preferinte sau antipatii pentru anumite persoane?
.......
Oare exagerez eu sau puiul meu incearca sa imi spuna ceva?

xerxe, eu sunt de parere ca bebeii au si ei reactii diferite la persoanele cu care intra in contact pentru ca ii percep diferit. Fiica-mea raspunde pozitiv si e foarte comunicativa cu persoanele care ii zambesc chiar daca nu le cunoaste. Si poate fi circumspecta cu persoane cunoscute dar mai serioase. Pe de alta parte poate fi si o chestiune mai putin clara: am o nepoata care in primii 2-3 ani de viata nu suporta sub nici o forma barbatii bruneti...o apucau instantaneu urletele cand ii vedea. Taica-su e blond cu ochi albastri dar nu cred ca e un motiv suficient pt care sa-i ostracizezi pe bietii barbati bruneti . Cred ca intr-adevar bebicului tau nu-i "prieste" soacra ta si pana nu realizeaza ce anume din comportamentul ei ii displace si nu-l va schimba nu va obtine alta reactie.

Altfel, in w-e asta noi am fost in parc (m-am dat si eu in sfarsit cu rolele dupa vreo 2 ani de pauza si tare bine a fost) si ne-am intalnit pt prima data cu cainele labrador al nasilor Ilincai si ne-am imprietenit fara probleme. Ilinca a fost curioasa si nu a manifestat deloc teama, desi Ice e mai mare decat ea. Iar Ice era foarte protector si atent cu Ilinca si era foarte nelinistit cand Ilinca plangea. O placere sa vezi cat de frumos se inteleg cainii cu copiii.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!

Ioanaiub si Cafera aveti familii tare frumoase. Abia astept sa mai am si eu un bebe...o fetita sper.
Karli nu esti singura care asteapta urmatoarea intalnire. Aylin mobilizeaza-te!
Nu ma ajutati si pe mine cu epilatorul? Va mai intreb o data...pe care mi-l recomandati?
Nu stiu cine intreba de remedii pentru constipatie. Incearca si compot de prune uscate. La noi nu a functionat, dar poate voi aveti mai mult noroc. Eu inca nu am gasit remediul potrivit, dar nu ma las. In Dr. Spock scrie ca toate fructele care incep cu "p" sunt eficiente.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Andreeac, multumesc! Iti doresc sa ai parte de aceeasi bucurie ca a mea cat mai repede.

Panda, ti-am spus eu ca vrei sa ma termini de tot cu Ilinca. Sunt topita dupa ea. Iar tinuta cu sarafan si helanca in flori, peste care poarta lejer un pulover alb, e de revista. Imi dai voie s-o mananc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Nu ma ajutati si pe mine cu epilatorul? Va mai intreb o data...pe care mi-l recomandati?
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007); nunta noastra 2 iulie 2005

pe cel mai scump? habar n-am; nu ma pricep la marci, la noutati, sunt o baba! eu ma epilez cu ceara foite... home alone!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

cafera, cu conditia sa nu o condimentezi, ca ar fi pacat de asa fragezime sa-i stricam savoarea .
Sar'na muuult de compliment , stii bine ca nu-ti vine sa-ti scoti afara fata (fetele) neasortata(-e) .

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karligutza

quote:
Originally posted by andreea c

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007); nunta noastra 2 iulie 2005

pe cel mai scump? habar n-am; nu ma pricep la marci, la noutati, sunt o baba! eu ma epilez cu ceara foite... home alone!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Ahaaaaaaaa, deci asa se face. Am priceput! De maica, mai greu cu babele ca mine... (Acum as vrea sa ma dau de-a dura, dar...)

Mergi la inceput

Tot admirand-o pe Ilinca de Panda, nu am putut sa nu remarc suprbele-i botine. Si mi-am adus aminte ca doream sa port cu voi, daca-mi este permis, o discutie legata de incaltari.

Eu i-am luat Ilincai o pereche de ghetute Tino-BV, dar cu care nu prea se impaca. Am gasit apoi niste incaltari facute la Sibiu, dar care nu sunt pt suprafete dure. Cu acestea se impaca de minune. Voi de unde ati luat, ce marimi, ce producatori, etc, etc???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Epilator? Eu am un Braun galben si sunt multumita oarecum.Daca l-as si folosi mai des ar fi chiar ok.Dar fiind rece (pina acum) m-au ajutat cizmele si pntalonii.De-acum nu mai am scapare.

Lia felicitari mindrutzei pentru realizare.Speram ca nu face varicela.Andrei a facut la 2 saptamini dupa Vlad.

Vad ca vremea tine cu Andrusa mea.Ploua si spre sfirsitul saptaminii se va face frumos.Atunci scapam si noi de carantina.Avem o luna de cind baietii mei ies cu rindul afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Cafera, anto, lavi

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

neatza!
xerxe, asa cum zicea si Anto, cu sigurantza ca bebe prefera persoanele care il giugiulesc si ii fac toate poftele. poate ii sugerezi si tu subtil soacrei sa fie mai calda cu cel mic. zic si eu, ca stiu cum e cu soacrele astea.

am o intrebare: sotzul tuseste rau si cred ca i-a dat si lui andrei , ca de ieri il tot aud tusind. nu mult, asa o data de doua ori, in cate 4-5 reprize pe zi. nu face febra, e vioi, mananca, nu are muci, doar ca ma ingrijoreaza tusea. oare e cazul sa imi fac griji?????? mamici care au avut bebici bolnavi, cum a debutat boala?????????sa ma duc la doctor? ma gandesc ca si de acolo poate lua vreo viroza! multumesc
*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei

Eu una nu ma grabesc sa ma duc la dr pt ca aici nu imi dau absolut nimic pt raceala. Daca el e vioi si nu are febra nu iti face griji. Tusea dac persista mai mult de 5-7 zile ti-as sugera sa megeti la dr. Catarina cand incepe sa raceasca e maraita, i se infunda nasul si ma terorizeaza sa o tin in brate.
Catarina e plinda de muci dar fara febra fara tuse. Inca nu am fost la medic pt ca se joaca, e bine dispusa. Si mai citeam pe aici ca unii bebelusi carora le dau dinti au si nasucul plin cu muci.
In orice caz multa sanatate sotului.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput