Strumfi de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
Antoanela23 spune:
Neata,
Hai ca azi ma bag si eu in vorba desi nu prea am citit din urma.
Violeta, mersi de cafea, pica foarte bine. Trezitul lui bb Laurentiu e o faza, va trece, ca multe altele. Daca nu vezi ca da semne clare ca-l doare ceva anume, oricum nu ai ce sa faci decta sa-l consolezi si sa-l adormi la loc.
Nonna, bine ca ati scapat de varicela, sanatate multa la baieti.
Xerxe, e posibil ca baietelul tau sa aiba preferinte, dar asta nu inseamna ca daca-l lasi cu soacra la nevoie, va ramane traumatizat, nu cred ca e cazul sa-ti faci griji. E normal ca el sa prefere persoanele care-l giugiulesc.
Cafera, cred ca mai poti sta linistita pe laptele nr 2 cateva luni, pana ai timp sa te sfatuiesti cu pediatrul.
Iulia, , si mersi ca m-ai bagat in seama la capitolul trecut. Sper ca ati calatorit bine si fara intarzieri.
Ioana, , ce mai fac fetele? Ai inceput noul job?
Acum ultimele vesti de la noi: copiii au fost bolnavi, of course . Dar deocamdata s-au facut bine, bat in lemn sa mai stea asa, azi vor merge amandoi la cresa dupa cateva sapt de pauza.
Sonia e super-vesela mereu, e cu gura pana la urechi cand o bagi in seama, e un miracol de copil. Nu are nici un dinte (desi baleste la greu si molfaie tot ce prinde) si nu sta prea mult in popou nesprijinta, dar e foarte miscacioasa, prin rasuciri succesive ar putea sa bata casa de la un cap la altul.
Am vazut mai de mult filmuletul cu( ccc)Katarina in 4 labe si pozele cu Matei in picioare, m-au impresionat, felicitari mamicilor Stefania si Simo.
Multa sanatate strumfilor bolnavi, o sapt excelenta va urez,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
i_ulia spune:
good morning!
am ajuns cu bine pe meleagurile natale, chiar daca am decolat cu o jumatate de ora intarziere. vad ca iris stranuta cu spor de azi dimineata, nu imi dau inca seama daca e de la polen (mult mai prezent aici decat la noi,la polul nord, unde de abia dadeau mugurii) sau de la aerul conditionat din avion.
brazuca, sa va faceti repede bine si sa lucrati la copanele!
anto, bine ca sunt din nou sanatosi! nici iris nu are nici un dinte, desi baleste de la 4 luni si roade tot ce prinde. inca mai asteptam
chiar, ioana, cum e cu noul job?
luna, ce mai faci?
ma intorc la barfa cu mama.
o zi buna!
karligutza spune:
stiu ca a trecut weekendul, cand ne mai scriem un banc, doua, dar o portie de ras nu strica nimanui de luni dimineata! deci va rog www.youtube.com/watch?v=mLl9Q47e7bQ" target="_blank">poftiti la ras!!!!!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
mychydutza spune:
neatza!
xerxe, asa cum zicea si Anto, cu sigurantza ca bebe prefera persoanele care il giugiulesc si ii fac toate poftele. poate ii sugerezi si tu subtil soacrei sa fie mai calda cu cel mic. zic si eu, ca stiu cum e cu soacrele astea.
am o intrebare: sotzul tuseste rau si cred ca i-a dat si lui andrei , ca de ieri il tot aud tusind. nu mult, asa o data de doua ori, in cate 4-5 reprize pe zi. nu face febra, e vioi, mananca, nu are muci, doar ca ma ingrijoreaza tusea. oare e cazul sa imi fac griji?????? mamici care au avut bebici bolnavi, cum a debutat boala?????????sa ma duc la doctor? ma gandesc ca si de acolo poate lua vreo viroza! multumesc
*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei
cafera spune:
Anto, lasati-vs de bolit; a venit primavara , gata.
I_ulia, cand ma gandesc ca traiesti sentimentul de ACASA si mai stai si la barfe cu mami tau...mai ca imi vine sa dau o fuga la ...ale copilariei.
cafera spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
neatza!
xerxe, asa cum zicea si Anto, cu sigurantza ca bebe prefera persoanele care il giugiulesc si ii fac toate poftele. poate ii sugerezi si tu subtil soacrei sa fie mai calda cu cel mic. zic si eu, ca stiu cum e cu soacrele astea.
am o intrebare: sotzul tuseste rau si cred ca i-a dat si lui andrei , ca de ieri il tot aud tusind. nu mult, asa o data de doua ori, in cate 4-5 reprize pe zi. nu face febra, e vioi, mananca, nu are muci, doar ca ma ingrijoreaza tusea. oare e cazul sa imi fac griji?????? mamici care au avut bebici bolnavi, cum a debutat boala?????????sa ma duc la doctor? ma gandesc ca si de acolo poate lua vreo viroza! multumesc
*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei
Eu i-as da oscilo unul/zi, ias curata nasul cu ser fiziologic (chiar daca nu are secretii vizibile, pot curge in gat, de unde si tusea; e productiva, nu?), dar as chema doctorul acasa.
Acum, nu stiu daca doctorii vostrii vin la domicilui. Doctorita mea vine daca o solicit.
Sanatate!
Vivela spune:
quote:
Originally posted by karligutza
stiu ca a trecut weekendul, cand ne mai scriem un banc, doua, dar o portie de ras nu strica nimanui de luni dimineata! deci va rog www.youtube.com/watch?v=mLl9Q47e7bQ" target="_blank">poftiti la ras!!!!!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Karli, mi-am inceput saptamana bine. Am si uitat de dureri si alte alea. Am ras cu lacrimi .
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by caferaquote:
Originally posted by mychydutza
Eu i-as da oscilo unul/zi, ias curata nasul cu ser fiziologic (chiar daca nu are secretii vizibile, pot curge in gat, de unde si tusea; e productiva, nu?), dar as chema doctorul acasa.
Acum, nu stiu daca doctorii vostrii vin la domicilui. Doctorita mea vine daca o solicit.
Sanatate!
Mamica de printese
Mihaela, cafera are dreptate. pe langa asta, ia-i, in continuare, temperatura dimineata si seara si poti sa-i dai stodal sirop (tot homeopat e). iar daca tusea e intr-adevar productiva, sigur are muci. mult ser sau apa de mare (la noi asta a fost mai de efect) si aspirat cu pompita cat de des. iti spun din experienta ca nu e musai nici sa faca febra, nici sa-si schimbe tonusul (deci poate sa fie vioi, jucaus, vorbaret, sa nu para a avea ceva). sanatate multa!!!
deci, buna dimineata!
pe noi iar ne-a zapacit trecerea la alta ora (la fel s-a-ntamplat si-n iarna), iar suntem in cap cu somnu. in rest, Olga este vizibil mai bine, nu mai tuseste decat foarte rar si numai in timpul zilei, mucii i s-au fluidizat si-i curg siroaie (se pot aspira, in sfarsit), nu se mai ineaca. s-a obisnuit si cu inhalerul, in schimb nu prea mai vrea restu de medicamente (care-s toate in forma lichida si trebuie date cu siringa de la nurofen), mai ales augmentinul; nu mai deschide gura si pace! imi juma de ora sa-i pot baga siringa. nici n-am mai scos-o afara de miercuri, dar uite ca maine sau poimaine tre sa mergem la control si cand vad ce vreme e, ma trec fiori. nu mi-e decat ca poate s-o intoarca boala oricand.
m-am mai linistit si eu acu, cu atat mai mult cu cat sotu e liber de maine pana luni (traiasca summitu! ). ba ieri am avut si chef de bucatarit, si nu orice - eu, care mi-s antitalent la dulciuri, am facut o bunatate de chec/pandispan (o combinatie, de fapt). bashka o painica de casa. sunt pe drumul cel bun, zic io.
xerxe, si fii'mea are antipatii, dar nu neaparat fata ce oamenii mai reci; pur si simplu o apuca urletele, de ex, cand il vede pe cumnata'meu.
sanatate la mamici si strumfici!
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
karligutza spune:
ma bucur ca v-ati distrat fetelor cu reportajul vasluian.... mi-a placut si mie f.tare, de aceea vi l-am dat si voua...
insa am si eu o problema care n-are legatura cu asta; de mai mult timp voiam sa fac aceasta sesizare, fara sa ofensez pe nimeni; este adevarat ca exista optiunea Reply with Quote in acest forum, dar daca tot folositi asa de des, macar alegeti-va bucatica/bucatelele din mesaj la care faceti referire (mai editati si voi textele alea, nu le lasati asa cu plete lungi) pt.ca arata ca 'quote la quote la quote la quote.....' sau fiece mesaj scris de cineva primeste un raspuns care il include pe originalul.. mai ales daca mesajul a fost scris pe aceeasi pagina sau cu 1 pagina doua in urma.... ma gandesc ca aceasta optiune a fost inventata ca sa putem da o reamintire a evenimentului la care raspundem daca se afla cu multe pagini in urma si exista posibilitatea ca membrii sa nu-si mai aminteasca exact despre ce fusese vorba.
Nu vi se pare si voua corect?
Implicit eu mai gresesc, dar observ de exemplu pe draga noastra cafera (si acum o sa-mi primesc toate injuraturile ) ca "abuzeaza" de "reply with quote"... nu am nimic cu tine, voiam doar sa te critic frumos..... daca nu mi-a iesit, pls forget me!
karligutza
sunt mamica Adelutei
cafera spune:
quote:
Originally posted by karligutza
ma bucur ca v-ati distrat fetelor cu reportajul vasluian.... mi-a placut si mie f.tare, de aceea vi l-am dat si voua...
insa am si eu o problema care n-are legatura cu asta; de mai mult timp voiam sa fac aceasta sesizare, fara sa ofensez pe nimeni; este adevarat ca exista optiunea Reply with Quote in acest forum, dar daca tot folositi asa de des, macar alegeti-va bucatica/bucatelele din mesaj la care faceti referire (mai editati si voi textele alea, nu le lasati asa cu plete lungi) pt.ca arata ca 'quote la quote la quote la quote.....' sau fiece mesaj scris de cineva primeste un raspuns care il include pe originalul.. mai ales daca mesajul a fost scris pe aceeasi pagina sau cu 1 pagina doua in urma.... ma gandesc ca aceasta optiune a fost inventata ca sa putem da o reamintire a evenimentului la care raspundem daca se afla cu multe pagini in urma si exista posibilitatea ca membrii sa nu-si mai aminteasca exact despre ce fusese vorba.
Nu vi se pare si voua corect?
Implicit eu mai gresesc, dar observ de exemplu pe draga noastra cafera (si acum o sa-mi primesc toate injuraturile ) ca "abuzeaza" de "reply with quote"... nu am nimic cu tine, voiam doar sa te critic frumos..... daca nu mi-a iesit, pls forget me!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Pupici! Ma conformez!
Ca motivare: descoperisem si eu ceva care imi placea si....
Uite, e ultima data, asa ca o ultima bomboana.