Strumfi de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
Nonna76 spune:
Buna seara.Am intrat si eu sa vad ce mai faceti.
Noi suntem mai bine cu varicela.Bubitzele au inceput sa se usuce ,nu-l mai deranjeaza asa tare.
Dar vreau sa intreb ceva.Stiu ca varicela scade imunitatea organismului.E indicat ca dupa asa ceva sa primeasca ceva pentru cresterea imunitatii? Spun asta caci Vlad(baiatul cel mare) merge la gradi si poate aduce diversi virusi .Va rog sa-mi raspundeti daca stiti.Sa nu intelegeti ca as fi adepta indoparii copilului cu medicamente ,la mine se intimpla chiar invers-refuz sa le dau medicamente dar daca ar trebui as vrea sa stiu.
mychydutza spune:
nonna cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi pediatrul.cum arata bubutele dde varicela si unde apar intai??????
eu ii dau lui andrei oscillo, cate un flacon pe zi, pt ca amandoi suntem raciti si mi-e frica sa nu ia si el de la noi. cred ca nu e prea mult, nu?????
*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei
Nonna76 spune:
quote:
nonna cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi pediatrul.cum arata bubutele dde varicela si unde apar intai??????
Mihaela bubitele sunt niste vezicule pline cu lichid care arata ca bobitzele de roua.
Lui Andrei primele i-au aparut in cap iar lui Vlad pe spate.Amindoi au avut multe pe fundulet .La Vlad a fost o forma mai usoara.
Am sa intreb si medicul dar medicul meu se cam grabeste cu preparatele farmaceutice iar oferta de medici pediatri la noi in oras nu e prea mare.Eu de obicei ma informez si din alte surse si ma duc la medic cu lectiile cit de cit stiute.
cafera spune:
Am tot intrebat cand, la ce greutate fac trecerea pe milumil 3. Nu m-a auzit nimeni. Si acum mai am o problema. Milumil 3 e f vanilat si nu-i place. Ce fac, revin la milumil2?
Poate ma aude cineva...
Nonna76 spune:
cafera te aude cineva dar habar n-avem ca papam tzitza.
Tocmai m-a muscat de mi-a dat singele.
violetan spune:
Buna dimineata si poftiti la cafea, daca n-a dat-o nimeni inca intre timp!
Cafera, si eu asteptam sa raspunda cineva care stie. Am vazut ca scrie pe cutie de la 8 luni, dar bb inca n-a facut 8 luni...acum ca te aud si pe tine ca e vanilat si nu-i place cred ca nici eu nu ma grabesc sa-i dau. De altfel eu i-am luat crereale milupa cu orez si porumb si dupa aia am vazut ca sunt pt 4 luni...eu m-am uitat sa n-aiba gluten, zahar si alte alea. Nu stiu ce sa zic...
Ioanaiub, ce mutritzeeee! Pup mult puishorii gragalashi!
Am si eu o problema: laurentiu se trezeste din cand in cand in jur de 1 noaptea urland ingrozitor. Ma sperie pt ca pare sa nu se opreasca si se linisteste tare greu. Imi face impresia ca viseaza urat, pt ca urla fffff urat, speriat asa, cumva. Nu stiu daca il dor dintisorii sau burtica. Si in plus e si constipat, adica face kaki sub forma de bobite tari. Oare de ce face asa? Ce sa-i dau pt constipatie? Ca vad ca para si sucul de portocale sunt ineficiente.
Pup toate fetele si strumfeii! Multa sanatate strumfilor bolnaviori!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
cafera spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
cafera te aude cineva dar habar n-avem ca papam tzitza.
Tocmai m-a muscat de mi-a dat singele.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nu-ti inchipui cat de fericita esti... chiar si cu unele incidente.
cafera spune:
quote:
Originally posted by violetan
Buna dimineata si poftiti la cafea, daca n-a dat-o nimeni inca intre timp!
Cafera, si eu asteptam sa raspunda cineva care stie. Am vazut ca scrie pe cutie de la 8 luni, dar bb inca n-a facut 8 luni...acum ca te aud si pe tine ca e vanilat si nu-i place cred ca nici eu nu ma grabesc sa-i dau. De altfel eu i-am luat crereale milupa cu orez si porumb si dupa aia am vazut ca sunt pt 4 luni...eu m-am uitat sa n-aiba gluten, zahar si alte alea. Nu stiu ce sa zic...
Ioanaiub, ce mutritzeeee! Pup mult puishorii gragalashi!
Am si eu o problema: laurentiu se trezeste din cand in cand in jur de 1 noaptea urland ingrozitor. Ma sperie pt ca pare sa nu se opreasca si se linisteste tare greu. Imi face impresia ca viseaza urat, pt ca urla fffff urat, speriat asa, cumva. Nu stiu daca il dor dintisorii sau burtica. Si in plus e si constipat, adica face kaki sub forma de bobite tari. Oare de ce face asa? Ce sa-i dau pt constipatie? Ca vad ca para si sucul de portocale sunt ineficiente.
Pup toate fetele si strumfeii! Multa sanatate strumfilor bolnaviori!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
Ufffffffff, cred ca trec iar pe milumil 2.
Despre vise urate...trebuie sa ma documentez. Eu cred, mai degraba, ca are un disconfort. Pupici dulci de la Iluinca impotriva trezirilor.
lorinaoo1 spune:
Neata!
Multumim pt cafea, Violeta
Eu nu stiu chiar nimic despre laptele praf, si noi tot san consumam.
Cafera iti ramasesem datoare cu un pupic
Nonna ma bucur ca baietii tai sunt mai bine
Ioanaiub frumosi copii ai Mara e o dragalasa in poza "David, unde ai plecat?"
Editez ca am uitat...
Violeta multumesc pt un raspuns mai vechi, stii tu, cu mierea din cereale analog cu banana din borcanase
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
xerxe2005 spune:
Fetelor, vreau si eu sa va intreb ceva. Puii vostri cam de 8 luni, cat au acum, manifesta deja preferinte sau antipatii pentru anumite persoane?
De exemplu, baietelul meu, care a crescut de mic in preajma ambelor bunici pe care le vede zi de zi, izbucneste intr-un plans sfasietor cand il las cu soacra mea. Cand ne pregatim sa plecam in oras sau unde avem treaba, il mai las cu bunicile. Mie personal mi se pare ca intuieste ca ramane cu soacra mea, ca parintii lui pleaca si incepe sa planga de imi rupe sufletul.
Mentionez ca soacra mea e o femeie rece, distanta de felul ei, care nu il ia in brate sa nu se invete, nu il pupa sa nu se invete alintat si nu il dragaleste, pentru ca nici pe fii ei nu i-a invatat cu efuziuni sentimentale. Mama mea in schimb, e plina de afectiune pentru nepot, nu il lasa singur, nu il lasa sa planga, se joaca cu el non stop, ii canta, etc.
Oare exagerez eu sau puiul meu incearca sa imi spuna ceva? Pentru ca in cazul asta, ar fi mai dificil sa evit contactul cu soacra, pentru ca locuim in aceeasi casa si nu as putea sa ii restrictionez accesul fara a starni scandal din partea sotului meu.
Poate sunt eu subiectiva.
http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community