Strumfi de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
Ashera spune:
Buna dimineatza
Si eu il hranesc pe Chris aproape doar cu borcanele hipp bio. Le cumpar din Ungaria si sunt mult mai multe sortimente decat gasesti la noi, atat la fructe cat si la pireuri de legume, cu si fara carne.
Chiar daca sint hipp bio, intotdeauna citesc ce contin si daca am dubii, nu cumpar. Caisele si piersicile, de exemplu, nu mi-au inspirat incredere, tocmai ca am vazut ca aveau in continut zahar, si nu ii dau. Dar sunt foarte multe fructe care sunt ok (mere si afine, pere, struguri, mar cu dovlecel, etc...)
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
mychydutza spune:
buna ziua si de la noi.
Ioana multumim de vot si de aprecieri.
cafera, vivela multumim si voua.
noi suntem raciti amandoi, si io si sotzu. bebe ink rezista cu stoicism.
*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei
cafera spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Buna dimineatza
Si eu il hranesc pe Chris aproape doar cu borcanele hipp bio. Le cumpar din Ungaria si sunt mult mai multe sortimente decat gasesti la noi, atat la fructe cat si la pireuri de legume, cu si fara carne.
Chiar daca sint hipp bio, intotdeauna citesc ce contin si daca am dubii, nu cumpar. Caisele si piersicile, de exemplu, nu mi-au inspirat incredere, tocmai ca am vazut ca aveau in continut zahar, si nu ii dau. Dar sunt foarte multe fructe care sunt ok (mere si afine, pere, struguri, mar cu dovlecel, etc...)
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Ai un baiat tare voinic si frumos, m-am uitat cu placare la poze. Dar de ce atat de tarziu botezul?
Ashera spune:
Cafera, multumim
Si eu iti admir printesele si astept sa pui poze noi
Chris nu e prea voinicel, ca abia am depasit pragul psihologic de 8 kg (de 4 luni ne tot chinuim sa luam 1 kg). Concuram si noi la categoria musca sau fotomodel . Dar e un copil tare vioi si activ si il iubesc tare mult
Botezul asa de tarziu, ptr ca.... nu stiu. Nu ne-am mobilizat mai devreme.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
ioanaiub spune:
astazi am avut mai mult timp liber si am pus poze noi aici
enjoy it !
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez
karligutza spune:
ioanaiub foarte foarte foarte frumosi puii tai in poza asta.... pur si simplu adorabili ochisorii lor!!!!!!!!!!!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
brazuca25 spune:
Daca e sa facem clubul fotomodelelor cred ca si Denisa se incadreaza.Avea sambata trecut 7.800kg, inainte sa inceapa tortura cu regim si antibiotice.Mi-e si frica sa aflu cat are acum.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
M-am facut fata mare
cafera spune:
quote:
Originally posted by ioanaiub
astazi am avut mai mult timp liber si am pus poze noi aici
enjoy it !
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez
Superbi! Poza cu biberoanele e de colectie.
cafera spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Daca e sa facem clubul fotomodelelor cred ca si Denisa se incadreaza.Avea sambata trecut 7.800kg, inainte sa inceapa tortura cu regim si antibiotice.Mi-e si frica sa aflu cat are acum.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
M-am facut fata mare
Sanatate multa va dorim. Gata, lasati boala in urma!