Strumfi de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
ioanaiub spune:
azi a fost taaaaaaaaaaaaare liniste pe forum ... unde ati fost fetelor ?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez
cafera spune:
quote:
Originally posted by karligutza
la KIDEX....
am cumparat jucariiiiiiiiiiiiiiiii!!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Pai, bine Karli, dupa ce faci mumos nani, cumperi si jucarii? Aaaaaaaa, din astea pentru copii. Mai exact pentru domnisoara Adeluta.
Ei, daca-i asa, atunci nu ai scapat si te astept cu poze si ...comentarii.
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Un starbucks din nou? Cred ca o sa va plictisiti de asta, trebuie sa invat si alte nume de cafenele.
alina.a, ce faaaain ca e mama ta la tine; eu numar anii pina iese mama la pensie, nu stie ca am facut deja planul cum o sa stea prin Bucuresti.
Carla, frumos ca ati fost la mare.
Lavinia, felicitari pentru mama!
Mihaela, am admirat si votat Andreiul.
Petra, succese multe si mari la noul job! Cum mai sta Alma cu vorbitul? (vag imi amintesc ca si voi erati fara consoane) Sma vorbeste si mai putin decit acum citeva luni (nici vocalele nu le mai zice).
Vreau sa ma laud si eu cu poze noi, dar deocamdata doar cu vorba, ca nu stiu cind o sa reusesc sa le pun pe net; fetele se joaca foarte frumos impreuna, acum citeva luni nu se intrevedea nimic de genul asta. Miruna ii face cucu-bau de dupa perdea si Sma ride de nu mai poate, fac concurs de mers in 4 ('ca Mowgli'), etc - si asta la initiativa Mirunei, fara sa o rog eu. Inca mai sint ceva probleme cind Miruna vrea sa o ia pe Sma de mina sa mearga undeva (si drept urmare o tiriie 'putin'), dar in 2-3 luni speram ca o sa mearga Sma.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Vivela spune:
Neata.
Ioana, eu vreau un starbucks, cafeaua mea s-a racit si "ma chinui" cu ea asa, ca nu-mi vine s-o las.
Pup fete frumoase Miru si Sma; ce frumos o fi sa ai 2 copii si sa-i vezi jucandu-se impreuna . Astept cu nerabdare poze .
Cafera, multumesc de PM, te-am admirat chiar daca tu ai zis s-o las mai incet. Fetelor, Cafera e o femeie frumoasa, se vede ca se simte implinita.
Mihaela, bebele smecheros.
Iulia, am admirat-o si pe Iris, scuze ca iti spun cu intarziere. E o dulce si o frumoasa , sa-ti traiasca. Borcanele Hipp am luat si eu tot pt 4 luni, chiar si asta de caise era tot pt 4 luni dar avea zahar, dar am o vaga impresie ca difera in functie de fabrica (e produs in Ungaria). Eu m-am uitat pe situl lor si nu am vazut sortimentul asta pe care l-am luat eu, adica numai cu caise si am intrat la idei . Nu m-ar mira sa fie lot special pt Europa de Est, ca deh, la noi merge si asa . Sper sa ma insel eu.
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
cafera spune:
quote:
Originally posted by Vivela
Neata.
Ioana, eu vreau un starbucks, cafeaua mea s-a racit si "ma chinui" cu ea asa, ca nu-mi vine s-o las.
Pup fete frumoase Miru si Sma; ce frumos o fi sa ai 2 copii si sa-i vezi jucandu-se impreuna . Astept cu nerabdare poze .
Cafera, multumesc de PM, te-am admirat chiar daca tu ai zis s-o las mai incet. Fetelor, Cafera e o femeie frumoasa, se vede ca se simte implinita.
Mihaela, bebele smecheros.
Iulia, am admirat-o si pe Iris, scuze ca iti spun cu intarziere. E o dulce si o frumoasa , sa-ti traiasca. Borcanele Hipp am luat si eu tot pt 4 luni, chiar si asta de caise era tot pt 4 luni dar avea zahar, dar am o vaga impresie ca difera in functie de fabrica (e produs in Ungaria). Eu m-am uitat pe situl lor si nu am vazut sortimentul asta pe care l-am luat eu, adica numai cu caise si am intrat la idei . Nu m-ar mira sa fie lot special pt Europa de Est, ca deh, la noi merge si asa . Sper sa ma insel eu.
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
Eu zic ca nu trebuia sa o faci, dar daca tot ai comis-o, multumesc pentru cuvine, esti tare draguta. Sa stii ca da, sunt implinita, ma simt iubita si sunt tare fericita pentru ce mi-a dat Dumnezeu.
Nu imi mai doresc decat sa fim sanatosi pana la adanci batraneti...
lorinaoo1 spune:
Neata!... mai spre amiaz'
Ioana e buna cafeluta de la tine, dar daca te reprofilezi, poate gasesti una irlandeza
Si eu ma abonez la poze noi cu fetele tale . Mi se pare simpatica Miruna ca vrea sa o ia pe Sma peste tot cu ea
Mihaela frumoasa poza, dar mie imi place floarea cealalta in papuci de casa
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
violetan spune:
Ioana, tare cafeaua de la tine! Multumim!
Caferaaa, vreau si eu sa te admir. Promit sa nu te deochi, ptiu ptiu!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
i_ulia spune:
vivela, nici eu nu am vazut aici cu caise. multumesc pt aprecierile la adresa lui iris, dupa cum probabil ai vazut aportul meu nu e prea mare, ca seamana cu taticul ei
fetelor, tineti-mi pumnii ca plec spre aeroport. sper sa fie totul bine.
o duminica placuta si o saptamana frumoasa va doresc!