Strumfi de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Felicitari pentru "mama", ridicat si tarait tuturor!
Andreea normal ca vocea copilului tau e cel mai minunat sunet din lume
Simo mami de Matei
Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
quote:
Clau daca mai ti minte, ne spusese si pediatra ca e posibil sa se irite de la scutece chiar daca nu au fost probleme pana atunci.
Eu am retinut ca tu ai epilator Rowenta. Hai ca ma uit pe net sa vad cum e Philips ca a mai scris cineva ca ar fi mai bun decat Braun.
Andreea siRadu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
Vezi ca de-aia ma bazez eu pe tine ca esti desteapta si cu o memorie de elefant? Incerc sa ma duc sa editez, asa este, imi pun cenusa in cap, am Rowenta si nu Phillips, dar tot Fresh Air, aici nu am zbarcit-o!
Felicitari pentru "mama" spus de Raducu.
Gata, cumpar Huggies, si crema Bephanten. Mai am eu unguent dar iau si crema. Oricum astazi am dat-o cu crema de la tine si am lasat-o cu pantalonasi fara pampers. O sa sun sa vad cum se simte.
Pup
Clau si Alessia Maria
![](fetita.gif)
printesa mea Alessia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
nu e weekend, da e sf de capitol asa ca imi permit o gluma:
Mitica, un barbat plapand, n-a prea avut noroc in casatorie. Prima lui sotie, activista de partid, noaptea in pat, ii tot spunea: "Mai mult si mai bine, Mitica!" A doua, era profesoara: "Repeta, Mitica!" , ii tot spunea. A treia, farmacista, il innebunise: "Mitica, de trei ori pe zi : dimineata, la pranz si seara". Dar acum, cu a patra, a avut noroc : inginer agronom. Aceasta a fost intelegatoare: "Mitica, numai cand poti; pt. restul, chemam soldatii si studentii!"
*mihaela*
![](images/user_woman.png)
andreea c spune:
Am uitat sa multumesc tuturor celor care mi-au scris despre epilatoare.
Imi pare rau ca la serviciu, unde am timp sa ma uit la poze, nu am acces pe toate site-urile asa ca am ratat toate pozele de pe flickr si picasa .
Clau mai bine era Philips ca avem deja doua pareri pro acum sunt iar in ceata . Pacat ca nu le putem testa la magazin.
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
cafera spune:
Andreeac, felicitari pentru progresele lui Raducu.
Daca tot e asa de lejer la tine la servici...venim si noi. Ne primesti, ca avem de vizionat poze.
cafera spune:
quote:
Originally posted by cafera
Andreeac, felicitari pentru progresele lui Raducu.
Daca tot e asa de lejer la tine la servici...venim si noi. Ne primesti, ca avem de vizionat poze.
Noi=toata strumfaria
andreea c spune:
Si inca ceva...
Nu am inteles:
- de ce spuneti ca nu e bine sa abuzam de "nu"?
- ce nu e in regula cu laptele nr.3 sau doar la Milumil e o problema?
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
cafera spune:
Andreeac, stii ca Milulil are gustul imbunatatit. Ei, la milulil 3 au facut exces de zel si l-au vanilat un pic mai mult. Drept pentru care bebelusa mea nu-l accepta. Cred ca e doar chestiune de gust. Sunt sigura ca multi bebelusi nu au nici o problema.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gogosel/gogosel.jpg)
gogosel spune:
felicitari tuturor strumfilor ce incep sa bolboroseasca!
claucica, am incercat si eu pampers dar mi se par oribile. si mai ales ca nu corespund marimile cu greutatea bebelului. sunt si asa de multe si cred ca nu e vreo diferenta majora intre ele. eu folosesc huggies nr 6
si nu am nicio problema. servetelele de la huggies nu imi plac. miros si nasol si sunt f aspre. daca ma crezi, folosesc winny dar eu il spal de fiecare data cand face kk sau cand se umple scutecul de pishu. deci lotiunea aia din servetele nu sta pe piele. ca si crema folosesc una de galbenele, de la plafar, 9 lei 200 ml, dupa o reteta de maria treben. de ce mentionez asta, pt ca am mai luat si altele de galbenele dar erau vax. si m-am intors la cea de la maria treben. dupa doo aplicari trece . dar musai spalat popoul.
brazuca, pupici denisei.
mami, pup dulce alex. poate are si el infectie, mai stii?
si mi-ati bagat sperietura in oase cu atatea infectii urinare la cateva luni. de unde iau e coli? ca poate o fi avut si rares si eu nu am stiut.
sanatate la toti bebeii!
pupici!
gogosel, mamica lui rares-mihai
(11.08.2007)
poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaiub/ioanaiub.jpg)
ioanaiub spune:
nu stiu dar eu am avut impresia ca milumil2 era mai vanilat decat milumil3, sau poate am nimerit eu un lot fara aroma ...
hai ca m-am cantarit si eu cu intarziere, tot 69 kg
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)