Strumfi de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ioanaiub, pai daca e asa, arunca laptele pana la noi. Asta al nostru...e rau pt Ilinca si f bun pt noi, deoarece din cele 2 cutii refuzate servim zilnic lapte cu caco. (Sper sa nu crestem ca niste bebelusii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by mychydutza
lia cred ca ai o fata cu muuulta personalitate. sta si "cujeta|" inainte sa se arunce in bratele unor necunoscuti!
*mihaela*

Da mai, ca a facut-o mama-sa la Cluj si i-a ramas si ei oleaca de bun-simt de-ala ardelenesc.

Cat despre siropel, am mai povestit eu cum am facut cu Una: ii dau sa roada tubul de la Sterimar, ca-i mai mare si deschide gurita larg sa-l inghita. Cat linge ea acolo la tub, fara sa vada seringa, eu ii indesam cate un pic de sirpo pe la coltul gurii si mai asteptam un pic sa inghita. Cu glumite, lugu-lugu etc. N-a plans nici macar o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andreea, cred ca ideea cu "nu"-urile e sa nu abuzam de ele. Nu-i interzici copilului orice - nu te du acolo, nu te incalta cu papucii, nu pune mana, nu respira etc. etc. In felul asta ii limitezi excesiv libertatea de miscare, de explorare, cresti un copil timorat sau dimpotriva, un rebel. Plus ca atunci cand va fi cu adevarat nevoie sa-i interzici ceva, nu-ul isi va fi pierdut eficienta... In cazurile "de gravitate medie" nu poate fi inlocuit cu daca (evident, cand vorbesti cu un prunc care pricepe ceva): daca iti pui cizmele pe caldura asta o sa transpiri rau de tot. Cand insa musai sa te asculte, spui nu si dublezi prin actiune: "nu bagi degetele in priza" si-l iei de acolo.

Cu ai nostri cred ca singura optiune este, deocamdata, sa facem in asa fel incat sa nu fie expusi pericolului: indepartat din calea lor tot ce nu au voie sa atinga, creat un mediu cat mai sigur cu putinta.

Editez ca sa spun ca oricum e imposibil sa-i protejezi de orice. Cand Una mai da cu fundul/capul de pamant, eu o las un pic sa vad cum gestioneaza situatia. De obicei sta acolo gramada vreo juma de minut si dupa aceea incepe, usurel, usurel sa misune iar, sa caute jucarii, sa gangureasca etc. Daca izbucneste in plans evident ca o consolez, dar la bufurile minore nu ma bag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!
N_am mai intrat de o mie de ani dar v-am citit pe sarite! Nici acum nu am timp; am inceput stagiul si am mult de lucru.
Cu slabitul stagnez la 71.5 si continui asa ca mentineti_ma pe lista!

Va pupicesc pe toate si pe toti strumfii si sper sa reusesc sa intru mai des!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Ca tot se vorbea de persoane pe care le simpatizeaza mai mult sau mai putin copii nostri.
Azi a venit in vizita la mama(care era la mine acasa cu Andrei) o prietena de-a ei iar Andrei a plins cit a stat femeia aia la noi.Nu i-a zis femeia nimic,nu l-a atins.
In schimb cum il vede pe frate-su parca rasare soarele.E tot un zimbet.la fel si cind il vede pe tatal meu(cu toate ca-l vede rar).

Noi evoluam bine cu varicela,au inceput sa-i cada cojile de la bubutze.Cred ca simbata vom iesi afara.La 12 zile de la eruptie.

Azi i-am pus in supa lui Andrei taitzei de casa( eu ii fac doar cu galbenus si faina).A mincat.Dar ca lapticul de la mami nu-i nici o mincare.

Acum c-am terminat de dat raportul pot sa ma imbrac sa plec la scoala.
Kg am 57.8 -tot ca data trecuta.Nici nu vreau sa mai scad o perioada ca mi-am mai luat niste haine si vreau sa le mai port un timp.
si sanatate la toti strumfii bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Lia, foarte frumos ai spus si ai explicat ce este cu "nu"-urile. Parca esti dr Spock

Gogoshel

Ehe. Andreiuta mai aprofundeaza pana nu mai e cale de mijloc si trebuie cumparat un epilator! Ca doar mergem la mare nu? Sa ma anunti ce rezultat ai.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

In legatura cu slabitul nu am mai scris de mult ca nu am reusit sa mai dau nimic jos . Azi dimineata aveam 61,7 kg, dar eu tot ma straduiesc. Acum problema mea cea mai mare sunt vergeturile, am inceput un tratament cu o crema de la Galenic, sper sa vad rezultate, daca nu incerc altceva. Are cineva idee de o crema buna?
Si noi suntem tot la Milumil 2 si nu stiu cand sa fac trecerea la milumil 3, dar cred ca mai astept .
Voi cum va adormiti copilasi, ca Denis s-a obijnuit sa adoarma leganat, iar eu am facut febra la picioare de cat il dau cu perna. Inainte il leganam cu patutul, dar de cand l-am coborat nu mai am cum.
Denis merge de-a busilea si in picioare sustinut.
Are 7 dintisori si roade tot ce prinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Gogosel, multumesc frumos ca mi-ai observat mesajul. Da, e vorba de BCG, ca ala am inteles ca ar trebui repetat daca dispare??!!! Dar pana mai ieri se vedea bine semnul, acum e ceva mic mic si putin rosu-rozaliu...
Felicitari tutror strumfeilor pentru progrese! Sunt tare multi, m-am delectat dar am uitat care cum...sunt fff ocupata la birou, doar printre picaturi mai intru sa va citesc macar.
Sunflower, denis merge in picioare la varsta asta?? Si laurentiu sta in picoare si merge de-a lungul tarcului de la 6 luni si ceva, dar doar sprijinit cu manutzele, nu asa...WOW!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare!
Anto te pup. Tu cum te descurci cu serviciul?
Stefania multumesc! Si strumful tau e duce rau. Imi place mult cum isi mananca el pantofiorii.
Sunflower am vazut ce frumos va distrait voi in parculet. Am incercat si eu topoganul si i-a placut si Andrei. Si trebuie sa recunosc ca sunt invidioasa pe tine ca ai un baietel plin de energie. Andra stie ca e mai comod pe joss au in brate.
Gogosel felicitari strumfului tau. Vad ca e mai mic ca Andra si e tare unblaret.
Alina.a imi pare tare rau!
Brazuca sanatate multa printesei.
DDanagh ti-0am admirat minunea. O dulceata de copil.
Claucia si andra s-a iritat si solutia a fost sa schimbam scutecele. Am incercat si eu tot felul de unguente. Si eu tot Huggies folosesc acum.
Andreea felicitari lui Raducu pt “mama”.
Nonna ma bucur ca puteti sa iesiti afara. Multa sanatate puiutilor.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Multumesc fetelor pentru urarile pentru Denisa. Va pup pe toate!

Am gasit un articol legat de folosirea lui NU http://www.scoalaparintilor.ro/psihologia-copilului/a-venit-vremea-lui-nu.html Mi se pare ca explicat asa, are sens limitarea asta a lui NU. Sa vedem cat reusim sa facem asta.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput