Strumfi de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
ddanagh urmeaza sa ii fac vineri o noua urocultura sa vedem cu stam. Oricum am inteles ca trebuie sa tot facem cateva luni sa urmarim sa vedem daca mai apara. Ma gandeam si eu sa ma duc si la alt laborator sa vedem daca rezultatele sunt la fel.
claucia eu nu pot sa zic de alta marca pentru ca numai Pampers am folosit, dar daca era sa fie de la ei nu facea de la inceput? zic si eu. Si asta cu "loturi mai toxice" pfiu....sper sa nu fie adevarat, dar, deh, traim in Romania.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
M-am facut fata mare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
Brazuca - Intr-adevar trebuie sa-i repeti analizele destul de des. Dariei i-au iesit e-coli la doua luni, intrucat nu voma, pipi nu mirosea urat, nu facea febra, doar ca manca mai putin (de fapt mult prea putin dar si-a revenit cat de cat dupa vreo 3 saptamani) si facea pipi putin rau (10ml la o ora, o ora juma) doctoritza a decis sa o lasam fara antibiotic macar inca o luna (era prea mica) sa vedem cum reactioneaza. I-am refacut analizele (si de atunci in fiecare luna) la un alt laborator si nu i-a mai iesit nimic. Sper sa va treaca si voua la fel de subit. Ma gandesc si eu asa - daca ar fi avut ceva dereglare a tractului uterin cred ca ar fi dat ceva semne pana acum. Oricum stiu ca sunteti pe maine bune si o sa va faceti bine.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunflower1979/sunflower1979.jpg)
sunflower1979 spune:
salut!
multumesc tare mult pentru raspunsurile referitoare la carti, fetelor. n-am crezut ca vor fi asa multe. bineinteles ca si eu ii spun NU, dar nu vreau sa abuzez. copiii au tendinta de a face exact pe dos.
alina. a, regret si eu ca ai pierdut catelusa iubita. eu nu am avut catel, insa alte animale da...si stiu cum am plans dupa ele cand le-am pierdut.
la noi noptile sunt linistite, doar zilele super agitate. doar azi-noapte m-a chinuit ca s-a trezit de nu stiu cate ori. vroia sa doarma pe burta dar nu stie sa puna capul jos pe o parte. asa ca se ridica in 4 asa prin somn si baga capul ca un berbecut pana se trezea. si evident plangea pana il puneam la san. toata noaptea a facut asa.
denis merge de rupe pamantul (sau mai bine spus spatele meu) si daca ii spui "stai ca te prind", abia reusesti sa te tii dupa el. si ma mir ca pur si simplu de la o zi la alta se intampla progresele astea. azi nu stia nici sa puna un picior in fata celuilalt si maine merge de zici ca face asta de cine stie cand!
am vazut poze frumoase, copilasi scumpi foc - nico-nma, dana.
mai aveam de zis cate ceva dar s-a trezit printul.
dana, incearca pt iritatia la fundulet sa o stergi cu apa cu bicarbonat (mi-a recomandat o homeopata) si sper sa-i treaca repede.
ma duc ca tipaaaaaaaa!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
![](images/user_woman.png)
cafera spune:
Dana de Dariuta, m-ai dat gata cu pozele. Sunteti doi frumosi, iar copila si mai si. Iar cand o vad cum patruleaza si cerceteaza prin toata casa, imi vine sa zic ca e cu cateva luni bune mai mare ca Ilinca.
Si mai am si eu o intrebare: o speli zilnic la cap? Daca da, cu ce ii usuci frumusete de par? Noi facem zilnic baita si la cap, dar noi il uscam cu prosopul; dap o data si e gata
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Brazuca - Intr-adevar trebuie sa-i repeti analizele destul de des. Dariei i-au iesit e-coli la doua luni, intrucat nu voma, pipi nu mirosea urat, nu facea febra, doar ca manca mai putin (de fapt mult prea putin dar si-a revenit cat de cat dupa vreo 3 saptamani) si facea pipi putin rau (10ml la o ora, o ora juma) doctoritza a decis sa o lasam fara antibiotic macar inca o luna (era prea mica) sa vedem cum reactioneaza. I-am refacut analizele (si de atunci in fiecare luna) la un alt laborator si nu i-a mai iesit nimic. Sper sa va treaca si voua la fel de subit. Ma gandesc si eu asa - daca ar fi avut ceva dereglare a tractului uterin cred ca ar fi dat ceva semne pana acum. Oricum stiu ca sunteti pe maine bune si o sa va faceti bine.
poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
Exact asa m-am gandit si eu ca daca era sa fie avea vreo problema pana acum, dar doctorita mi-a spus ca nu e neaparat cazul. Asa ca mai stau cu "morcovul" pana pe 10 aprilie cand are programare la eco abdominala. La Deni a mirosit pipi urat la inceput dar acum nu mai miroase. Eu am aflat abia acum vreo 2 zile ca asta ar fi un semn de e-coli. Sper sa scapam fara alte surprize.
mamik de
![](bibe.gif)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
M-am facut fata mare
ddanagh spune:
Hi, hi Cafera. DE vreo doua luni o spalam doar de doua ori pe saptamana pe cap tocmai datorita faptului sa nu raceasca din cauza parului mare ud. De vreo luna am inceput sa ii uscam parul cu feonul, o tine Adi si eu incerc sa o usuc. Primul impuls tresare apoi ceva secunde sta asa mirata ca nu stie ce se intampla si apoi intoarce capul dupa fir sa traga de el. Oricum il tin la departare pe treapta 1.
Brazuca iti tin pumnii sa iasa bine.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
ddanagh spune:
Gata, plec sa smotruiesc un pic baile pana se trezeste Daria. Tot trag aci de mine.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
mamii spune:
neata si de la noi
Am inceput de ieri sa bolborosim mama ... si suntem tare mandri
Brazuca Sper sa nu fie nimic grav un pup mare mare de la noi si multa sanatate Dariutei
sunflower exact asa face si ALex noaptea se pune in patru labe da cu capu de pat si pac s-a si trezit.
Fetelor am si eu o intrebare pentru voi poate stiti De 4 nopti ale se trezeste urland, ii desfac pampersul si toata noaptea vad ca e cu cucu ridicat cum ii desfac pampersul cum se linisteste.E normal ?? pana acum nu a facut asa...l-as lasa fara pampers noaptea dar el face mult pipi noaptea.Vreo idee ceva??Ziua nu faace asa..Sa ma duc la doftor??
Cat despre iritatia la fund EXISTA bepanthene crema nu unguent noua cum ne iritam dam de 2 ori si a si trecut ( ce-i drept nu se irita des si nici rau).Cat am fost in tara am luat servetele care mi-au picat in mana adica: pampers, hugies, happy.Aici folosesc doar pampers caci sunt cele mai ieftine.
alina.a
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
povestea nasterii lui bebitz
andreea c spune:
Buna!
Am venit sa il laud si eu pe Raducu pentru primul "mama". A zis pentru prima data pe 31, de ziua maica-mi si tot ea a fost cea care l-a auzit, dar in aceeasi zi m-a fericit si pe mine cu unul spus asa la suparare.
Nu stiu daca si voi aveti aceesi impresie, dar mie orice rosteste Raducu mi se pare ca suna foarte frumos. Poate pentru ca il iubesc asa mult. L-as asculta la infinit.
Brazuca multa sanatate Denisei. Sa scape cat mai repede de branula. Si Raducu se bucura cand vede copii, dar la fel de mult ii plac cateii sau pasarile.
Clau daca mai ti minte, ne spusese si pediatra ca e posibil sa se irite de la scutece chiar daca nu au fost probleme pana atunci.
Eu am retinut ca tu ai epilator Rowenta. Hai ca ma uit pe net sa vad cum e Philips ca a mai scris cineva ca ar fi mai bun decat Braun.
Dana e dulce foc Daria. Nu stiu daca ti-am mai zis ca imi place mult numele ei.
Felicitari pentru kilogramele date jos. Se vede si in poze ca esti slaba.
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
brazuca sanatate multa bebelinei si sa auzim vesti bune.
claucia eu te-as sfatui sa iei scutece de la huggies. spre deosebire de pampers astea sunt albe si frumoase si n-au nici un fel de miros. pe mine chiar m-a deranjau mirosul de chimical ale scutecelor pampers. si eu in locul tau as folosi la minimum servetelele. doar pt kk. in rest cred ca e suficienta o carpita umeda. si cred mult mai sanatoasa.parerea mea!
lia cred ca ai o fata cu muuulta personalitate. sta si "cujeta|" inainte sa se arunce in bratele unor necunoscuti!
mamii interesanta faza cu cucul "ridicat" noaptea. daca nu are vreo jena si daca nu e rosu sau altceva, cred ca nu e vreo problema. mie mi se pare super nasol cand il mai trag de putzi dupa baie, pt fimoza si i se mai "trezeste" cucu. nu cred ca fac mare lucru, da ma aflu in treaba...............
in rest, mai tuseste, si ma chinui ca naiba sa ii dau siroapele alea. plange ca disperatu si dupa urletele de rigoare il apuca tusea(normal, nu?). cum sa*i dau siropu fara sa "traumatizez" copilu?????????????
*mihaela*