Strumfi de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
quote:
Originally posted by jadi
Sambata am fost la Kidex, ieri am tras o fuga pana la Ploiesti sa ne vedem cu Vlad care era in drum spre Brasov la munte.
Deni &Vlad & Tudor
Doamna Jadi data viitoare poate mergeti mai incet si eventual parcati un pic.
![](icon_smile_big.gif)
In alta ordine de idei, ai doi baieti frumosi foc si, fara suparare, parca seamana mai mult cu tatal. Nu ca tu nu ai fi frumoasa
![](icon_smile_big.gif)
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ddanagh spune:
Va anuntam cu mare tam-tam ca de ieri - 1 aprilie sunt fericita mamica a unui
- Dariei i-au iesit amandoi dintii de jos simultan si parca se pregateste gingia si pentru cei de sus (se intelege de ce nu am mai intrat, da )
Gogosel nici Daria nu zice mama si e mai mare, insa, imi zice pe nume -DA-NA...Vorba vine. Sa ma laud si eu. De o cca o saptamana e fixata pe doua silabe DA si NA si, bineinteles ca in 'povestirile ei' se nimereste sa uneasca cele doua silabe. Am zis sa o filmez insa cand vede aparatul tace instant.
Revin, ca azi am chef de forumeala, sper sa ma lase si Daria. Se intelege, e a treia zi de cand ploua si nu ies din casa. Da sa ploua acum si sa fie soare in weekend cand vrem sa plecam la munte.
poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
![](images/user_woman.png)
liadorian spune:
Buna dimi! Mie sa-mi dati o cafea dubla, ca s-a trezit D. tarziu si n-a mai apucat sa-mi lase facuta. M-am bucurat sa vad asa poze faine cu baieteii lui jadi si cu pustiul Simonei - sa vedeti voi soacre acre, peste cativa ani. Pai da, dupa ce au crescut asa bebei spectaculosi, sa-i dea primei venite?!
Alina, eu n-am avut niciodata un caine, asa ca as minti sa spun ca stiu ce simti. Dar ma doare durerea ta si nu pot sa te consolez decat asa, virtual, cu
...
Brazuca, multa sanatate Denisei!
Noi tot cum ne stiti (ca sa scriu azi capitolul II la insemnarea mea anterioara). Una nu e sociabila nici lipicioasa in felul in care povestiti voi - nu rade la oricine, nu sta in bratele oricui etc. Eu, in nesimtirea mea, nu-mi fac deloc probleme fiindca daca esti un pic obiectiv, vezi ca fata are o atitudine de enorm bun simt: mai intai studiaza persoanele noi, e atenta la modul in care interactionam noi cu ele si abia apoi le primeste in spatiul ei personal. Mie imi place chestia asta la ea... La urma urmei, nici eu nu ma pup cu oricine navaleste peste mine si nu stau in bratele oricui trage de mine! De ce as pretinde chestia asta de la copil?
Cu mancarea e in continuare plansul si scrasnirea dintilor... Rade zilnic ceva iaurt simplu (cm 50-100de ml, in functie de dispozitie) si ceva cereale simple (adica doua linguri pline cu pulbere de orez fara lapte inclus, facute cu apa plata). Am incercat sa amestec in astea doua cantitati minuscule de fructe sau legume dar se pare ca am subestimat inteligenta copilului. S-a prins si a pus bot. Mai rontaie cate un mar dar il refuza din lingurita... Se mai unge pe la botic cu legume si gata meniul nostru.
(Revin, ca trebuie dusa la culcare.)
ddanagh spune:
Alina adaug si eu floricele multe in bughetul Liei pentru a te face sa te simti mai bine.
Asa, uitasem esentialul. Ioana, Alina, fetili mele dragi eu de azi abandonez cursa slabirii intrucat am ajuns la 59 kg. Mai am un kg si ajung ca inainte de sarcina, asta se duce de la sine stand pe landa Daria. Si cand ma gandesc ca am luat 23 de kg in sarcina, eram ditamai balena, uite ca, cu ajutorul vostru cu impulsul dat de voi am reusit si am dat jos si ultimele 6 kg. Va doresc la toate sa ajungeti acolo unde va doriti.
Am pus si eu poze de 8 luni.
http://family.webshots.com/album/560031323KxJBbP?start=120
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
Buna dimineata si de la noi
Dana, m-am indragostit de fetita ta! E atta de scumpa si are un par atat de frumos! Abia astept sa faca si Ale a mea parul mai lung. Si e ochioasa, foarte foarte dulce. Uite aici: http://family.webshots.com/photo/2002139300101719613MMPSRD
MI-a fost lene sa pun linkul mai frumos..
Brazuca, bine ca ai mai scris, am citit cu drag, sper sa se rezolve problemutele.
Gogosel ai scris foarte frumos.
Noi suntem bine, insa Alessiuta mea are o iritatie la fundulet sau mai precis intre picioruse pe labii dar asa in exterior aproape nu inauntru si nu cedeaza la nimic, la antifungice si la alte solutii. Acum am inteles de la medic ca ar fi pur si simplu de la Pampers, ca exista anumite loturi mai toxice (???) asa ca am lasat cupilul cu funduletul gol pe scutec din acela pe o parte plastic si pe o parte moale sa vad daca se rezolva.
Inca nu merge, sta in picioare sustinuta insa, nu se ridica singurica, vorba ceea (mi-a placut) de ce sa o faca, e atat de comod pe jos...Spune "ma" fara continuare - adica ba da, peste o juamtate de ora asa ca intr-o ora sunt multumita ca mi-a spus "mama"
E scumpa, cuminte, ii place mult afara si sta verticala asa dreapta discuta cu oamenii in jur si le face "pa" si le zambeste la toti.
Insa si ea plange daca ramane singurica in camera (mai ales daca ma vede cum plec, adica indepartandu-ma) insa seara adoarme bine cu lumina inchisa singura la ea in patut. Ca nu o mai tine pana dimineata...asta e altceva. Azi=noapte s-a trezit doar odata la 3 si a adormit imediat. Tot e ceva.
cel mai mult ma bucur ca ziua e o poezie, nu vrea decat sa se joace singurica, o las in pace si ea se joaca si vorbeste cu jucariile ei in limba ei. Daca ii e somn si o vad maraita o pun in pat si adoarme repede. Mananca tot ce ii dau, tot piure de fructe/legume cereale si laptic dimineata si seara.
Si iaurtel si biscuitei de bebe in manuta singurica.
Avem 4 dinti crescuti bine, marisori, si inca 2 (de sus lateralii) sunt pe cale sa soseasca.
Aparat de epilat am un Rowenta parca Fresh Air sau cea de genul de care sunt f multumita. Am avut si eu Braun (din cel galben ) insa nu e acelasi lucru. Pai la un drum (in sus sau in jos) Braunul scotea de 5 ori mai putin decat asta. Plus ca acesta are mult mai multe pensete si capul de epilat mai lat. In 20 min sunt gata pe peste tot
Jadi am admirat si eu pozele superbe cu modelul mic si mai superb (daca s-o putea spune asa) ce ochi si ce gene domle!
Va pup si uite ce face summitul din om, nu prea am treaba asa ca stau, citesc si scriu pe forum.
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gogosel/gogosel.jpg)
gogosel spune:
dana, rares pana acum nu zicea nimic.ma intrebam daca e ok.nimic ba, bu, na, da, ma. ramasese cu "limbajul" de la cateva luni.
acum, dupa masa de fructe, mi-a mai spus de nu stiu cate ori. am inima mai ceva ca un cozonac de Paste.
o sa zica si Daria. tot intr-o zi deosebita.
am scris in carticica lui primul cuvant MAMA pe data de 1 aprilie. si nu a fost pacaleala.
pupici!
gogosel, mamica lui rares-mihai
(11.08.2007)
poze noi
![](images/user_woman.png)
Amethyst spune:
claucia iti recomand, daca doresti, sa incerci niste scutece simple, fara lotiune, cum ar fi huggies sau libero. Iar servetele umede de la huggies nu contin lotiuni, parfumuri etc.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
claucia iti recomand, daca doresti, sa incerci niste scutece simple, fara lotiune, cum ar fi huggies sau libero. Iar servetele umede de la huggies nu contin lotiuni, parfumuri etc.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Ai dreptate,
![](pupic.gif)
Clau si Alessia Maria
![](fetita.gif)
printesa mea Alessia
ddanagh spune:
Claucia multumim tare mult. Si noi tot Huggies folosim de cand am trecut pe numarul 4. Mi se par mult mai bune/normale/naturale pentru piele.
Gogosel ce fericire.
Brazuca daca si dupa tura asta de antibiotic nu ii dispare infectia poate ii repeti analizele si la alt laborator inainte de a-i administra un alt antibiotic. Pupam piciorus mic de Denisa sa treaca durerea. Of
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
Neatza!
Felicitari gogosel pentru mama acum daca a inceput nu o sa mai taca ai sa vezi.
Deni a descoperit mai nou ca poate sa scoata niste sunete de zici ca e frana de masina. Nu pot sa descriu cum face dar e tare caraghioasa si mi se pare ca isi forteaza mult gatutul ca sa scoata asa galagie. Pe mine ma apuca tusea numai cand o aud.
Nu stiu ce sa spun de teama separarii la 8 luni ca noi cam permanent am avut-o, desi nu a stat numai cu mine in casa si permanent a vazut si alti oameni. E adevarat ca mai nou ma urmareste si mai mult cu privirea cand plec si ma boceste mai mult decat de obicei zici ca plec de tot. Pune botul si incepe un bocet de nu se mai opreste. Nici ea nu prea suporta strainii sa se apropie de ea. Mai la distanta asa trebuie sa se stea de ea. S-a chinuit unchiu-sau sa o pacaleasca vreo juma' de ora sa poata sa o ia in brate, dar a reusit pana la urma.
Si cel mai mult si cel mai mult Denisei ii plac copiii. Cand vede copii in parc e fascinata tipa si se bucura de se uita tot parcul la ea. A si "vorbit" cu cativa, si e tare bucuroasa sa vada si pe cineva de varsta ei. Am pus-o pe iarba intr-o zi cu un pusti de 1 an si sa vezi ce isi dadeau ei unul la altul 1 sticla goala de plastic si "vorbeau" in bebeleasca lor.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
M-am facut fata mare