Strumfi de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

hai ca se termina capitolul si nu scriu si eu.
alina,
cafera, noi suntem tot pe humana 2 si pe la 1 an schimbam pe humana 3 cu mar verde. sau mai avem o alta optiune -humana lapte junior, recomandat de la 12 luni. dar cred ca vom ramane pe cea cu mar verde. lapte de vacuta stiu ca se recomanda de la 1 an.

despre noi...numai bine. asta seara a spus si fi-miu "mama" , chiar de doo ori, tare si raspicat, pesemne sa nu mai fiu botoasa ca nu mi-a spus pana acum.
merge singurel pe langa pat...dar numai din dreapta spre stanga; cand ajunge la capatul celalalt al patului, se pune frumos in poponeatza si vine de-a busilea la linia de start. este exact ca o masina de scris.
si ca o traznaie de-a mea : ma prefaceam ca plang si imi pusesem mana la oki si ce crezi...a venit la mine mi-a dat mana la o parte si s-a pus si el pe plans. nu o sa mai fac asa ceva niciodata. promit!
si ca o alta traznaie ce imi trece prin capul asta sec : se agitase cam o ora rau de tot de era fleasca si zic, ia sa stau eu ca adormita si sa vad, poate se linisteste si el . sta domnul cam 5 minute, se uita luuuuung la mine si ce face? incepe sa imi zgarmaneasca in oki cu degetele, ca sa mi-i deschida.
in alta ordine de idei...avem doi dintisori, aparuti fara febra, smiorcaieli doar apetit mai scazut. nu se trezeste noaptea...si cam atat.

nu mai stiu cine scria ca se sperie strumfitza de bunica. ei bine, se pare ca toti copii trec prin "angoasa lunii a opta" . parol! asa scrie la carte! cand ii lasam cu altcineva sau iesim din camera, incep si plang si cica au impresia ca ii abandonam. rares nu plange la alte persoane , de fapt este f "domestic", ba chiar se hizileste la oricine ii da atentie, pe strada,la piata, etc in schimb a inceput sa dea cateva "lacrimi de crocodil de stepa" cand ies din camera. inseamna ca se adeveresc spusele cucoanei aleia. anne bacus- tu si copilul tau.

sunflower,
anne bacus -tu si copilul tau. sunt mai multe carti. una din ele este de la 0 la 3 ani. de la editura teora, 12 lei. da rezolvare la anumite probleme, pe diferse varste.
este tratata si problema " NU pune mana, NU ai voie acolo, NU ...NU" si solutia ar fi sa ne asiguram noi ca obiectele din jurul lui nu sunt periculoase, sa securizam zona.si ca nu e sanatos pt el sa auda numai NU, NU si iarasi NU.

noapte buna peste toata strumfarimea!

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

na, ca am dat send prea repede.

alina.a,

jadi, ma bucur ca te-am citit.

ioana, bafta maine!

simo, e tare simpatic matei. si mi-a placut mult poza cu prietena lui, amira.

sunflower, era pe forum un subiect cu disciplina pozitiva. chiar interesant. aveau si niste exemple de literatura in aceasta directie.

sigur am uitat iar ceva, dar... mai bantui pe aici si poate imi aduc aminte.

o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Am trecut sa va uram noapte buna si vise placute.

Alinaimi pare foarte rau, e dureros rau.
Nma ti-am admirat printesa, e o dulcica. Mi-a placut mult caciulita.

Noapte buna copii

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi, frumoaselor!Haideti la cafea!
Gogosel ce-am ras la ce-ai scris!!!
Alina.a,
Eu mai am o intrebare care ma framanta:pana mai ieri cicatricea de la vaccinelul lui bb se vedea ok, dar am observat acum ca a ramas un mic semn oarecum rosu. Oare trebuie refacut?
Revin.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! M-a omorit sma as'noapte, s-a trezit la un moment dat si nu mai adormea la loc, am stat cu rindul cu ea sa-si consume energia.

alina, iulia, anto.

Am 66.7 si sint multumita de stagnare. Pentru saptamina care vine imi propun sa nu ma ingras prea rau. Va reamintesc ca saptamina asta o sa ramina in lista doar cine participa activ la marea slabire. Felicitari tuturor care si-au atins targetul. Eu mai am pe putin inca 2-3 luni.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Chiauna cum sunt nu am vazut ca s-a dat deja cafeaua si ma pregateam sa pun ibricul .

Asa ca, Violeta, mersi frumos, e tare buna.

Ioana, la noi se trezeste Victor cat pt inca alti doi copii, deci te inteleg.
Cum e la noul serv?
Felicitari pt greutate, esti .
Eu tocmai am constatat ca ma strang blugii luati anul acesta la reduceri, deci acum 2 luni. Asa e cand imi gateste mama... de parca ar manca ea pt mine, dar ce sa fac, dau si eu vina pe cine incape.

Alina.a, imi pare f rau .
Cat despre partea cealalta, nu stiu cum e la alte fete dar la mine principala problema e lipsa de timp. Cand nu scriu cateva zile/saptamani, e greu sa ma regasesc, sa ma bag din nou in vorba; de obicei incep prin a citi un pic din urma si cand sa scriu intervine ceva si tot asa.

Gogosel, felicitari pt dintisori si bebe umblaret.

Brazuca, uf, ce nasol cu tratamentul acesta intravenos, multa sanatate micutei.

Pa, o zi buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

'neata! suntem cam si multam vio de. eu am pus si putin lapte.

vio, anto- multumim si de aprecieri. nici strumfii vostri nu sunt mai prejos.toate suntem in dupa ei.
dar aveam eu un pitic pe creier ca odrasla mea nu zice nici pas. citeam pe forum si care mai de care se lauda cu "cuceririle lingvistice" ale strumfului sau. si eu? ma faceam ca ploo si ma imbarbatam zicand : eiiiii, al meu e mai zmecher! e scump la vorba!" si uite asa, incepant timid aseara cu doi de "mama" a ajuns sa imi faca intr-o ora de la trezire (deh, odihnit domnu')creierii jartea.

o zi buna tuturor! si
sper ca si a mea!

pupici!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

si eu am mai dat ceva jos. de dimineata cantarul indica 64,8. si n-am facut nimic deosebit. adica nimic deosebit de mancare, probabil ca de acolo mi se trage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fetele!

Va multumesc pentru sugestiile privind laptele praf. M-am reintors la milulim 2. Ideea schimbarii marcii nu ma incanta inca. Asta pentru ca am trecut de la Nan la Milulil si nu mai vreau alta trecere. Pupici!

Mergi la inceput

si ,vio, despre ce vaccin e vorba? BCG- cel din spital sau cel de 6 luni? si lui rares cel din spital i se mai inflameaza uneori dar a spus dr sa nu umblam la el , doar sa il tapotam cu spirt.

ma bag si eu in "marea provocare" am 75 de kg, pe muchie si tind spre 65. sa vedem cat va tine.

pupici!

poze noi

Mergi la inceput