Strumfi de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 16

brazuca25 spune:
Alina
Am vazut poze de bebei frumosi care mai de care, dar mai bine nu nominalizez ca nu vreau sa fac discriminari si sa se supere cineva pe mine. Stiu ce bine te simti cand iti laude cineva puiul. Mi se par deja asa mari copiii nostri ca maine poimaine ne consultam la ce gradinite ii dam. Repede trece timpul.
Noi suntem mai bine, desi mai nou incepe sa isi traga si nasul ca nu avea destule medicamente de luat. Inca nu am atacat mucisorii ca nu sunt multi, doar i-am dat un oscillo aseara cu mari proteste ca nu mai suporta deloc sa vada seringa cu medicamente.
Din pacate urocultura dupa 5 zile de tratament intravenos cu antibiotic este inca cu e-coli asa ca mai luam inca pana joi antibiotic oral. Am sarit ultimele 2 doze de intravenos pentru ca duminica seara a reusit asistenta (singura persoana antipatica din tot IOMC-ul din ce am observat eu) sa ii bage prea puternic in vena si a spart vena. A tipat biata fiica-mea de durere si s-a zvarcolit la mine in brate de nu am mai rezistat si am tras si eu o repriza de plans langa ea. Asistenta ar fi incercat sa ii bage la manuta branula, dar nu garanta ca reuseste sa o puna. Si am zis pas. Am renuntat pentru ca deja era copilul de-a dreptul socat.
Infectia asta urinara care nu cedeaza la antibiotice e cam suspecta si doctorita de la IOMC, care mi-a facut o impresie foaarte buna, suspecteaza o malformatie de tract urinar. O sa facem o eco saptamana viitoare dar pana atunci prefer sa nu ma mai gandesc la ce e mai rau. Eu am incredere ca o sa fie bine.
Hai ca am scris eu rar dar si cand scriu dau gata o pagina.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
M-am facut fata mare

brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by sunflower1979
saliu'
...el trage de toate sertarele, usile de dulapuri, unde am diverse scule de bucatarie, detergenti, cate si mai cate. sau sa nu imi ia telefonul, aparatul foto etc. se tot discuta de evitarea cuvantului NU.
si pentru ca il iubesc asa de mult nu vreau sa-l transform intr-un copil rasfatat din vina mea. deja nu sta fara mine nici o clipa, plange de rasuna blocul...
Cristina, mami de superbaietelDenis Stefan (30.07.2007)
Si eu ma regasesc in ce descrii tu sa stii. Nu mi-am pus problema cuvantului NU cum ca ar avea un efect negativ asupra bebeilor. Eu il folosesc atunci cand vrea sa faca ceva ce nu are voie, si pare sa inteleaga ce inseamna, dar de multe ori ma sfideaza si face tot ce vrea ea. Mai ales cand imi prinde mobilul si vrea sa il rontaie ma uti foarte serios la ea si spun NU iar ea il ia de la gurita si scoate un eeeeee..... dar dupa 2 secunde logic ca repeta faza. Asteapta sa ma prinda pe picior gresit.
mamik de

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
M-am facut fata mare

Simo78 spune:
Mai are si NU-ul asta rolul lui...de ex Nu la priza, fire, telefon, telecomanda...dar in genul "aici Nu, uite tu aici te joci" si il duc in alta parte
Sau daca prinde telecomnda "asta nu e jucaria ta, uite tu cu asta te joci" si ii dau altceva in manuta.
Simo mami de Matei

brazuca25 spune:
Eu cu telecomanda i-o iau pe cea de la TV si i-o dau pe cea de la DVD ce nu prea e folosita. Dar ce credeti ca o vrea?? Stie ea care e aia care functioneaza. Si mobil i-am dat si ei unul vechi si fara baterie, il mai rontaie uneori dar tot al meu e mai bun ca e functional!
Nu vad ce rau ar putea sa ii faca daca ii spun ca Nu are voie sa umble la priza, sa se arunce in cap din pat sau mai stiu eu ce traznai ii mai vin ei prin mintea aia bebeleasca.
Chiar uitasem sa raportez ca a cazut si fiica-mea din pat. Eram doua secunde cu spatele la ea si cand m-am intors ea era pe jos pe burta si se pregatea sa plece la plimbare de-a busilea spre usa. Nu stiu cum a ajuns acolo dar am inghetat si eu si taica-sau cand am vazut-o. Oricum ea nu avea nici un stres era vesela pe jos, sperietura noi am tras-o si inca foarte tare.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
M-am facut fata mare

Simo78 spune:
Al meu ia zilnic cate o bufnitura...Dar sincer nu am ce face, oricat l-as pazi...ar trebui sa stau toata ziua dupa fundul lui, ca el se agata de orice sa se ridice, si unero isi elibereaza ambele maini simultan sa ia ceva in biblioteca sau de pe masuta..si buf!
Ar trebui sa ma sesizez?
Simo mami de Matei

ioanaiub spune:
quote:
Originally posted by sunflower1979
saliu'
vin si eu cu o intrebare. puteti sa-mi recomandati ceva carti de psihologia copilului sau cum s-or numi ele? ceva cu sfaturi pentru diverse situatii, cum sunt cele de la super nanny.
Cristina, mami de superbaietelDenis Stefan (30.07.2007)
Cristina iti pot recomanda doua carti: "Cum devenim parinti mai buni - ghid practic" si "Copiii sunt din rai"
prima e o carticica mai micuta, "de buzunar", continme multe sfaturi practice
a doua e mai "stufoasa", nu prea am avut rabdare si timp sa o citesc, autorul a scris si celebra "Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus"
eu le-am cumparat din librarie dar precis le gasesti si pe net
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez
http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/

Blueiris spune:
Din putul gandirii... Cafera, daca fetei nu-i place milumil 3 ca este prea vanilat poate te gandesti la posibilitatea de a-i schimba marca de lapte. Eu ii dau Humana si vad ca au si varianta 3 vanilata (pe care am ocolit-o, caci la mine in razboiul vanilie vs ciocolata, ciocolata are intaietate)si inca o varianta cu aroma de mar (care este destul de vaga, nu strica "aroma" de lapte). Poti s-o treci incet-incet pe humana, la fel cum ai fi trecut-o pe milumil 3, ca-i acelasi proces.
Am vazut numai bebelusi frumosi: ochiosi, mergareti, zambareti, nazdravani, asa cum sade bine intr-o cresa virtuala, asa cum este strumfaria.
Bebelusilor bolnaviori le urez insanatosire grabnica...acus-acus vine soarele si trebuie sa fie pregatiti de-o plimbare prelungita in parc.
Pupaturi nelimitate,
Mami de Maria

mychydutza spune:
ALINA.A cred ca esti suparata , stiu cum e. am avut un catelus
Picki cu care am crescut practic impreuna vreme de 16 ani.Am plans dupa el k dupa un frate.
brazuca imi pare rau de problemele voastre. sper din tot sufletul sa fie bine.
andrei parca e mai bine dupa "siroapele" date de dr. nu zic hop, pana nu trec puntea, dar parca e mai bine, acu ca a disparut si "sursa de microbi" , adik tatsu' care e plecat la team building cu firma. mi-a racit copilu si a plecat! of, daca ar fi mamele ca tatzii,vai de capu bebeilor.......zic asta din pct meu de vedere!
in alta ordine de idei, pot sa-i dau cereale cu iaurt??????? orice fel? sau sunt unele speciale??????
*mihaela*

Blueiris spune:
Mychy, eu ii dau iaurt tnuva sau napolact, din cel simplu si cereale cred ca-s bune cele fara lapte inclus. Cred ca deja la 8 luni merg si cele cu gluten. Eu am noapte linistita de la nestle. Sunt atat de gustoase c-as manca si eu.
Mami de Maria

i_ulia spune:
hello!
eu nu iau parte la programul familial de tembelizare de seara, asa ca stau pe net (o fi mai bine?!)
mychy, eu ii dau cereale fara lapte (le fac cu apa) si le amestec cu iaurt. inca ii dau cereale fara gluten, desi mai scapa la cate o coaja de paine, pe care o molfaie cu mare drag. dar de cele mai multe ori ii dau iaurtul simplu, ca bufleica mea si asa e peste medie.