Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)
Raspunsuri - Pagina 8
mussara2000 spune:
FETELOR nu stiti de la ce pot fi durerile astea ale mele??????????
poate ati auzit de la alte femei.
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA !
IULIAN
ralucaspm spune:
La multi ani, Cory ! Sanatate, nastere usoara si sa te bucuri de copilasii tai !

Mihutza, nastere usoara !!!

Raluca
Georgios (13.03.2008) si
Ioanna (5.07.2006)
Ali_bia spune:
vazut pozici de Iulia, tare mamaoasa e la mama ei 

si deasemenea vazut si pozici de David de Delphinash, vb lu' sovi are niste buze bine conturate 
mussara nu stiu de ce te doare spatele, imi pare rau ca nu-ti pot raspunde, poate stiu celelalte fete
aaaaa..am si eu o intrebare: de ce tremur toata si incheieturile mele o iau razna si vad ca am inceput sa transpir doar un pic???? 
serios mi-e c-am rau

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
37+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.15 zile pana la 
luny spune:
mimonix,underqueen, mersi!

mussara2000, si eu am nascut ibn aceeasi zi cu tine!nu ma doare nimic, popate tu ai ceva probleme cu spatele...nu cred sa aiba treaba cu nasterea.
ali, cam ciudat, mai bine suna-ti medicul...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Mussara-vezi sa nu fie vreo colica renala, de multe ori se poate declansa dupa nastere (o pietricica preexistenta care acum s-a gandit sa se elimine). Ia un antispastic si pune ceva cald pe spate.
Ali-vezi sa nu fie hipoglicemie, ia ceva dulce si zi cum te simti dupa aia.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI CORY SA AI O ZI MINUNATA 

cami -felicitari sa va traiasca bebe luca si sa fie sanatos
HAI MIHUTZA ...FIR-AR EA DE BARZA S-A HOTARAT PANA LA URMA...
oau ce pozici frumoase vad eu...o printesa movalinda care doarme si un bebe de delphinas...
ici multi multi
si mai vad 2 scumpici dragalasi foc...chiar tandreturi...sa fie sanatosi simo si sa va aduca numai zambete si lacrimi de fericire
noi suntem cam plictisiti...azinoapte am adormit pe la 3 iar azi ne-am trezit pe la 12...cum facem pe fiecare zi,dar sa nu spuneti la nimeni![]()
va pupacesc mult pe toate si va doresc o zi,un week-end placut si insorit
rami26
+
37 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
natynic spune:
Ramo, dormi, mami, dormi caci CREDE-MA...dupa aia nu mai pupi tu dormit pana la 12...![]()
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ramo_cata spune:
naty-asa am zis si eu sa dorm sa lenevesc acum cat mai pot ca dupa aia cine stie...vad la voi cum e...dar o sa-mi treaca somnul cand o sa-l vad pe bebi micu o sa-l pupacesc si vorba ceia mai pun si eu geana pe geana cand doarme el ca doar nu o fi foc
rami26
+
37 sapt
bebicul_meu
natynic spune:
...daca ai sa poti...![]()
Auzi, Ramo, ce se intampla la Craiova? Ce-o fi cu suratele Zoze si Deeapui?
Naty
Iulia mea
ramo_cata spune:
mai naty-nu stiu ce se intampla cu zoze si deeapui...cred ca trebuie sa facem o galerie cu tipete si strigate....
ZOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
DEEEAAAA......CE FACETI MAI...SEFAAAAAAAAAAAA HAI VINO PE LA NOI CU BEBICUL MIHAI....
rami26
+
37 sapt
bebicul_meu