Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)
Raspunsuri - Pagina 7
clauclau spune:
Luny, mie mi-a spus dr Ghinea sa-i dau 2 picaturi de vigantol de la 14 zile, iar colegei mele 3 pic de la 7 zile, deci trebuia sa-ti indice clar, eu asa cred...Dar daca totul este in regula, doza recomandata este de 2 picaturi.
Sab simplex , eu il pun direct in gurita, este bun la gust si chiar ii place cand ii torn picaturile, sa vezi ce scoate limbuta sa linga tot.
De miere, nu stiu...
Cory, LA MULTI ANI , multa sanatate, fericire, bucurii, satisfactii si caldura in casa si in suflet. Petrecere frumoasa si o mie de cadouri frumoase sa primesti.
Mihutza, in sfarsit a ajuns barza la tine. Si ca sa se compenseze, a venit cu o nastere usoara si rapida ( asa sper sa fie ).
Bravo Vladut, pui de mami Bubu! Gata cu pampersii!
Adriuta, si Rebe face ca un porcusor cateodata, eu ii zic ca grohaie ( parca e un grohi mic! )![]()
![]()
Vreau sa va spun ca am terminat preparatul de colici si s-a cunoscut frate azi!
Chiar de dimineata a inceput criza de colici si a tinut-o vreo ora. Asa ca randunoiul a plecat dupa preparatul fetii, daca ieri a uitat sa-l ia!![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Luny, de regula se dau 2 pic de Vigantol, pana la 1 an si jumatate. Daca nu-l suporta in lingurita, il poti dilua cu cateva picaturi de ceai. Sabsimplex se da 10 picaturi odata, repetat de inca 2 ori pe zi la nevoie si, da, eu il pun in lingurita, fara probleme, si Iuliei ii place f mult si-si linge buzitele dupa ce il inghite.
Mey, Ioana, io n-am mai facut alea-alea din octombrie si eram foarte frustrata, nu numai de asta...ai uitat cand sedeam la pat iar voi mergeati la serviciu, alergati prin oras, cumparati lucrusoare, gateati lucruri delicioase, etc? Asa ca nu-mi zice tu mie ca va fac in ciuda! Oricum, macar dau o speranta fetelor ce vor face cezariana, sa vada si avantajele! ![]()
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
aho, aho!!! am facut si eu ochi, rusinica sa-mi fie, dar m-am culcat iar la ora 3.30 
. am mai adaugat vreo 4-5 baloane:))) ca nu ma puteam abtine...dar gata! ca iese pana la urma c un balon enorm:)
acum ma pregatesc de norisori:) si atributiile mele s-au oprit aici. dupa ce termin eu si se usuca cat de cat, trece al meu sotz la dat cu smirghel pe tocuri (sper ca am scris bine:)) si poate cu vopsea...saracul, abia mai poata, ca-l rupe sciatica...
ufffff, familie de sciatici ce suntem si noi! sovi, oare tu esti ruda cu noi?? ca si tu esti "Sciatofila" :)) si mai semeni si cu fiica-mea:)))...chiar, cand pleci la bv?
ce sa-i mai fac gatului meu??? ca ma doare si am ragusit rau de tot...am o voce care seamana cu caraitul ciorii:) daca s-ar naste teo acum, sigur s-ar speria!
CORY, LA MULTI ANI FERICITI SI SANATATE MAXIMA!!! SA RAMAI ASA DULCE TOATA VIATA!!!
HAIDE MIHUTZA!!! TINE BINE BARZA ACOLO SI PUNE-O LA TREABA!!! HAI ANDRA LA MAMI IN BRATE!!
mimonix, vad ca ti-a iesit treaba cu link-ul:)) si pe mine m-au invatat fetele:)), asa ca e o treaba "folclorica" , trebuie transmisa mai departe, de la om la om, dar secretul nu trebuie divulgat la strainii de DC:)) hai ca iar am luat-o pe aratura. tare dulce e vladutz, abia astept sa-l vad in realitate. poate cand apare teo, vom face o intalneala prin ior si daca e clau cuminte o luam si pe ea:))) si pe mamip....mamip!!!! pe unde o umbla??? s-a ascuns....
naty, m-a topit pisicutza ta:)) ce popou are ea, ahhahaha!
delphinas, tare dulce e bebe "scandal" :) o scumpete!
cory, tu maine nasti??? adica azi iti faci de cap, la petrecere si maine, la munca??? mi se pare corect asa, ne distram, ne distram, dar mai si producem ceva!! hai, sa fie intr-un ceas bun!!! iti zic de pe acum, NASTERE USOARA!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR max.15 ZILE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
luny spune:
clau, mie mi-a zis ca se da cf a ce srie pe foaia aia de la ei cu indicatii, in lunile cu R, 3, in rest 2..acum m-am uitat in biletul de externare unde scrie 2 picaturi/zi!..asa o sa raman!..dar cat timp ma?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
naty
, Vigantolul il voi da direct in guritza, cica merge...sa vedem, de maine incep!:))
Ariel, ma bucur sa te vad!
..cu miere ai incercat pt gat?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Neata!
Luny, vigantol 2pic/zi dupa ce implineste 2 saptamini si fluor daca vrei sub forma de Zymafluor.(Delphin, asta e vit D pentru combaterea rahitismului)
Sabsimplex (sau Espumisan), 15 pic in lingurita de 3 ori/zi.Doctorita mea zice ca nu se absoarbe substanta activa, se elimina in totalitate.Deci poate fi administrat la nevoie si la fiecare masa.
Pentru Delphin, substanta activa se numeste dimeticona si dioxid de siliciu.Poate se comercializeaza sub alt nume la voi.
Mierea poate cauza alergii doar daca i-o dai direct lui bebe, pe suzeta sau in ceai.Daca o maninci tu, nu cred ca aiba vreun efect advers
Naty, sar'mana de aprecieri la adresa copiilor.Seamana intre ei si amindoi cu taticul lor.Ce sa facem, asta e!Eu nu ma supar absolut deloc , ca n-am avut niciodata o parere grozava despre mine.
Cu glicemia e totul ok inca de la nastere.Cind m-am internat era 100 , copilul nu a avut nimic, dupa nastere a fost 80 si am mai verificat citeva zile dupa si totul a fost in parametrii.Apoi am abandonat masuratorile ca asa e omu', deh! Dar nu am simptomele alea de somn si sete.Trebuie sa slabesc musai, ca oricum am multe kg in plus, nu de la sarcina ci de la obiceiuri alimentare proaste!
Am vazut poza!Iulia e mortala cu nasul ei in vint!Ma bucur mult ca sunteti bine
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
mussara2000 spune:
SCUMPELOR am o problema , de vri-o ora am inceput sa am dureri in spate (sale) ca si cum am avut cand mi s-a inceput travaliul numai ca nu sunt chiar asa dureroase si sunt permanente, nu mai stiu ce sa fac, voi ati avut asa ceva , noi maine implinim 2 saptamani de la nastere oare asa apare la toate femeile dupa nastere?
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA !
IULIAN
natynic spune:
Ariel, te-am visat azi-noapte o gramada! Nu ma intreba detalii ca io uit visele, dar erai f zambitoare si infloritoare...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
underqueen spune:
eu ii pun Sab Simplex in biberon, cam 10 picaturi la biberon, Vigantol 2picaturi in lingurita, cu putin laptic
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
sovietica spune:
Helo!
Am venit si noi din parc. Am vrut si la piata, dar nu mai puteam trage piciorul dupa mine, asa ca l-am trimis pe randunoi singur dupa provizii.
Deci Ariel, sunt tot mai sciatofila, desi de vo 10 zile mi-am propus sa ignor durerea si sa fac miscare, uneori ma copleseste. Da nu ma las!
La Bv teoretic ne-am propus cam peste 2 saptamani sa plecam, dar o sa mai merg la un control aici inainte sa vad cum stam.
Nicol, mai esti internata?? sper ca esti bine! Nu te ingrijora, bb o sa fie sanatos daca decide ca vrea sa te vada acum
Probabil ca totusi nu vrei
acum, asa ca le tin pitite, choar daca freamata pentru tine.
Cami, felicitari! Sa iti traiasca flacalul si sa fiti fericiti si sanatosi! 

Marina, condoleante pentru bunicul tau!
Bine ca ai salvat lapticul, esti o mami puternica!
Si bunicul randunoiului ne-a parasit acum o saptamana... Mai mult pe el l-a durut.
Bubu, felicitari pentru Vladic continent si constient de vezica lui! 

TRaiasca mult si bine Mirage de Graco!
Vad ca si Pidana ii da tarcoale.
Pidana, deci pleci din acest cartier minunat? In ce zona vei sta de acum? Sper sa va fie mai bine acolo.
Monix, am admirat in tacere minunata poveste a gogosilor :)

Delfinutza, cat este de zambaret David! Si ce buzici frumos conturate are el!

Si la fel m-au dat pe spate tandreturile de dimineata din album de Simo. Uailei vedea-l-as si pe sasha!
A, si cum dormea norutza IUlia de linistita! Din pozici aproape ca nu imi vine a crede ca e scartaita si agitata uneori...

LA MULTI ANI CORY!!
SA FII IUBITA SI FERICITA SI SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI BB PERFECT!
Adriuta, nu le dori la barbati sa suporte ei durerile nasterii ca cica ei n-au softul sa poata trece prin atata durere. Nici sa ramanem fara ei n-am vrea...
Si cu ciocanelile in geam... Chiar daca nu crezi in aia rai, da cred ca n-ar strica sa dai cu niste apa sfintita pe acolo si/sau sa mai sfintiti casa...
Cris, sanatate maxima randunoiului!
Hai mihutza! Hai cu noul cetatean american! asteptam vesti!
Intre timp a venit si motanski, nu il mai vazusem de 3 zile. Cam tras la fatza, cine stie pe unde a curvit.
O, si tocmai a venit si omu de la piatza incarcat de provizii manca-l-ar mama!
Sapt asta am incheiat cursurile FB, au fost super! La ele am fost cu mamiP si Florinelul ei preferat, e ok mami, doar cu treaba cam multa.
Va pup, ma duc sa asamblez sertarele de la Ikea si la fel cu lustrele, tre sa le asamblez, sa scurtez firul si sa le montez. Randunoiul a plecat deja la servici, si cand sa protestez, cica: daca vrei sa vin cu tine la Bv, tre sa muncesc mai mult! asa ca am tacut.... 

Edit:
vedeti ca a postat Mihos-care e inca moderata la finalul cap trecut.
Felicitari pt achizitii, Mihos! asa e, cam slabut targul...
Deci teoretic mai ai o saptamana pana nasti. Sa ne dai de veste sa scoatem agitatele la treaba! Am auzit ca
-le scurteaza si inlesnesc considerabil travaliul 
sovi
36+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici