Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)
Raspunsuri - Pagina 6
natynic spune:
Delphin, tu esti suparata pe mine?![]()
Vazut pozicile, dulce tare Davidutzu, mai ales dupa baita 
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Fetelor,ia vedeti aici:Tandreturi de dimineata
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Simo, sunt deliciosi, sa-i mananci pe paine nu alta!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
delphin spune:
Naty, nu maica...de ce sa fiu? 
Scriu mereu pe fuga...dar n-am ratat nici o poza cu movalinda mica
, admirator secret
. E dulce foc cu cerceii, chiar aseara discutam cu randunoiul faza cu cantarul la 2,5 kg.
Simo, dulci foc zambaretii tai!
pozici
Simo27 spune:
Naty,acum m-am uitat si eu la Printesa mov-sa-i pup falcutele de frumusica ce e!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Neata! Naty, am vazut-o pe Iulia nuda
... Auzi, sa nu uit! Tu n-ai ce face de vii sa ne spui noua de "alea-alea"?? Sau vrei sa ne faci in ciuda?!
Ca eu, sincer, nu stiu cand o sa am curaj sa mai fac vreo treaba... Inca ma mai doare si firele alea nu stiu daca se mai topesc vreodata...![]()
Simo, ce draguti sunt!! David al meu e tare serios...toata lumea remarca asta... Acum, fetelor, daca vreti sa aveti un ginere serios...![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
'neatza!

INCEPEM ZIUA PRIN A-I URA COREY UN LA MULTI ANI DIN SUFLET!! SA FII SANATOASA, LA FEL DE SPIRITUALA SI FUNNY,FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE CEI DRAGI SI SA AI PARTE DE O NASTERE DE VIS SI DE UN BEBE SANATOS SI CUMINTE!!!

bubu, tare rau Ken lee, asta o stiam ca e prima aparitie, am mai ras noi de ea acum vreo 3 saptamani!..a mea era a doua aparitie a tipei cu 'hitul' ei!!
..si am uitat, ieri, FELICITARI CA AI SCAPAT DE MIZERABIL, STREPTOCOCUL!!!..dar refa analiza inainte de a naste cu 2 saptamani!!
naty, off, noapte fierbinte, supertareee!!..vreaaau si euuu, da' nu poot!:)![]()

MIHUTZA, NASTERE CA UN FULG SA AI!!!

NATY, e geniala Iulia, ce pozitie de nani are!!
Delphin, e un scumpel David, la multi ani, sa-ti traiasca!!7 cm?? hmmm, undeva nu se potriveste ceva...e posibil sa nu-l fi masurat bine la nastere, si cu Mufa cred ca e la fel, ai vazut ce greu e sa-i masoare, sa-i intinda, asa mici si agitati..
simo, si baietii tai sunt niste scumpi, ce se alinta ei acolo!!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
sa nu uit, la naiba, vorba lu' solcanu, ca de vreo 3 zile vreau sa va intreb!
1. voi mancati miere si alaptati? ce stiti, e ok?..auzisem ca poate cauza alergii la bebe...
2. maine facem 2 saptamani si nu prea situ cum e cu VIGANTOLUL!..2 sau 3 picaturi, e luna cu R, ar trebui 3?..e adevarat ca trebuie dat pana la 1 an jumate zi de zi?
3. sabsimplex, se da in lingurita?..sunt cam multe picaturi, din ce scrie in prospect..
LUNY
delphin spune:
luny, i-ti raspund eu desi sunt pe dinafara
:
miere nu mananc ca e prea dulce pt. gusturile mele, vigantol nu stiu ce e, caci eu dau fluorex si ceva amestec de vitaminele abce+ vitamina k o data pe saptamana. Toate prescrise de medic!
Iar pt. sab simplex...nu pot raspunde ca nu am gasit sa cumpar de fel!
Sunt singura cu David si astept de o ora sa adoarma ca sa fac si eu dush
. Sigur i-mi face expre!![]()
pozici
luny spune:
quote:
Originally posted by delphin
luny, i-ti raspund eu desi sunt pe dinafara:
miere nu mananc ca e prea dulce pt. gusturile mele, vigantol nu stiu ce e, caci eu dau fluorex si ceva amestec de vitaminele abce+ vitamina k o data pe saptamana. Toate prescrise de medic!
Iar pt. sab simplex...nu pot raspunde ca nu am gasit sa cumpar de fel!
Sunt singura cu David si astept de o ora sa adoarma ca sa fac si eu dush. Sigur i-mi face expre!
pozici
mersii, ai fost durere!!
LUNY