Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

CORY ------ LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME.

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI, CORY!
Iti doresc din suflet sa ramai aceeasi persoana pe care Dumnezeu a avut...INSPIRATIE cand a adus-o pe pamant! Asa sa-ti fie si copilasii adorati, sa va iubiti si sa fiti fericiti cu totii o eternitate!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

HAI MIHUTZA!

Cred ca s-a trezit barza din betie si-a gasit drumul.

Dana 35+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

HAI MIHUTZAAAA!!!
GO, ANDRA, GO!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Ccris, am remarcat semnatura! Deie Domnul sa stea mica Andreea in cuibusor cat are ea nevoie, sa fie o fetita frumoasa, desteapta si talentata cu care mama sa se mandreasca!
Adriuta, cam asta inseamna scartaitul...
Mimonix, super dragut filmuletul (cu link-ul asa am patit si eu, noroc cu Stelutza , ce ne-am face fara prieteni!), copiii tai seamana! Si parca am vazut discret si niste plete blonde de mamica si era FOARTE fotogenica! Auzi, tu cu glicemia cum mai stai dupa nastere, ca nu mi-ai spus?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

neata!!!!!!!!!!!!!!
hopaaaaa...
HAI MIHUTA !!!!!!!!!! NASTERE USOARA!!!

CRISS bravo pt ca ai ajuns in luna a 9-a si...foarte frumos numele de ANDREEA

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.15 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

LA MULTI ANI, CORY!!!!

Sa fii sanatoasa si toate dorintele sa ti se indeplineasca! Sa ai o nastere usoara ca fulgul si un bebe Alex perfect! Numai bine, draga mea, iti doresc Olgutza, Ioana-bomboana si tati-Radu-castigator-de-Oscar !!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Ia priviti aici, dupa ce a jucat tontoroiul toata noaptea, ce doarme printesa mea mov. Mai ales tu, Adriuta! -prietenii stiu de ce...(costumasul curand ii ramane mic, yupiii)

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

HAI MIHUTZAAAAAA!!!

HAI ANDRAAAAAAAA!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Curaj Mihutza! Suntem toate alaturi de tine!

Adriutza, pai fac anticoagulante...astia la spital au decis ca dupa cezariana am nevoie de o luna de injectii, fapt pt. care ma intzeapa sotul in fiecare seara si control de plachete de 2x/saptamana. Dar luni termin, yupiii!

Am uitat sa va spun ca ieri la masuratoare David avea 55cm. Adica ar fii crescut 7 cm intr-o luna? Eu cred ca avea mai mult de 48cm la nastere!

Azi e zi cu soare la noi...sper sa stam mai mult pe afara!
http://community.webshots.com/user/sebilus?vhost=community&action=publicAlbums

am reusit cu pozele, uf!

pozici

Mergi la inceput