Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

e,uite,Naty,mie imi faci in ciuda cu..............din noiembrie,da?!?!?!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

naty , nu am avut probleme cu glicemia niciodata, si acum la analize mi-a iesit bine dar atunci cand m-a luat raul am mancat la greu niste 7days ca mi-era pofta si acum nu am nimic, gata mi-a trecut, oare sa fie de la pofta ca de dimineata ma gandeam la cornurile alea
oricum multumesc

si chiar asa....zozeeeeeeeeeeeeee......
deeaaaaaaaaa
dati un semn, v-am suparat cu ceva???

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.15 zile pana la

Mergi la inceput

Ioana,Luny,Sovi si Ramo-
Maia37-sa-ti traiasca bebe Vlad-multe luni inainte!
Cuscra,iarasi te ascunzi?esti scumpa la vedere...auzi,sa stii ca Naty,de fapt ne face in ciuda la amandoua cu...asa-i?auzi,da si cand om avea verde..........

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asaa...am fost la plimbarica, scurt-scurt ca totusi e vant. Ii place micutei la nebunie mersul pe piatra cubica, acum e cam adormita, as mai amana-o cu masa dar pic de somn...
Bine, mey fetelor, nu va mai fac in ciuda, nu va mai zic cand !
Ali, nu trebuie sa ai "probleme" cu glicemia ca sa se intample sa scada odata; iar dupa ce nasti, daca alaptezi, oricand ti se poate intampla, de-aia si Luny se plangea de foame. Papa bine, acum nu mai conteaza un kil in plus si tu oricum n-ai pus multe

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natynic

Bine, mey fetelor, nu va mai fac in ciuda, nu va mai zic cand !

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, care-i treaba cu foamea si glicemia,bre?..pe mine parca ma papa cu totul Mufa!
am iesit si noi afara cam jumate de ora, ne-am plimbat la soare, bebe a dormit fara sa miste!...acu', pe mine ma doare iar osul de la buca dreapta si noada, de la epiziotomie, ma rog p-acolo simt ca doare, radiaza..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

si noi am fost afara,cu carutul,dar in curte...si a fost bataie cine sa impinga caruciorul:David sau varu-su(copilu lu sorela)...si pana la urma au facut cu turele...m-am distrat de numa!comici rau copii astia!

POZE

Mergi la inceput

Luny,nasol cu durerile astea!...ti-ai luat colac de ala special?,ti-am zis atunci cand te plangeai ca nu poti sta in poponeata...eu cu el mi-am revenit,acu stau drept in si nu ma doare!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Ziua buna, suratelor!

Am vrut inca de dimineata sa intru sa va salut, numai ca internetu' meu a fost busit...abia m-am intors de la parinti (carora le-am predat-o in custodie pe Larisa)...

Oleaca sa recuperez ce-ati scrisara intre timp si vin cu temele facute...si cu tort si cu sampanie...

Revin...

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Am ajuns acuma si eu de la urgenta, am o infectie urinara asa cum ai zis si tu Naty dar n-am apucat sa citesc ca incepuse asa dureri mari, am crezut ca mai am un bebel de nascut asa dureri mari aveam.
mi-au dat antibiotice si ceva spasmolitice, sper sa nu ma mai apuce iaras.
va pup pe toate si sa fiti sanatoase voi si ingerasii vostri.

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN

Mergi la inceput