Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)
Raspunsuri - Pagina 9
Simo27 spune:
e,uite,Naty,mie imi faci in ciuda cu
..............din noiembrie,da?!?!?!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Ali_bia spune:
naty , nu am avut probleme cu glicemia niciodata, si acum la analize mi-a iesit bine dar atunci cand m-a luat raul am mancat la greu niste 7days ca mi-era pofta si acum nu am nimic, gata mi-a trecut, oare sa fie de la pofta ca de dimineata ma gandeam la cornurile alea ![]()
oricum multumesc 

si chiar asa....zozeeeeeeeeeeeeee......
deeaaaaaaaaa dati un semn, v-am suparat cu ceva??? 

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
37+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.15 zile pana la 
Simo27 spune:
Ioana,Luny,Sovi si Ramo-
Maia37-sa-ti traiasca bebe Vlad-multe luni inainte
!
Cuscra
,iarasi te ascunzi?esti scumpa la vedere
...auzi,sa stii ca Naty,de fapt ne face in ciuda la amandoua cu
...asa-i?auzi,da si cand om avea verde
..........
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Asaa...am fost la plimbarica, scurt-scurt ca totusi e vant. Ii place micutei la nebunie mersul pe piatra cubica, acum e cam adormita, as mai amana-o cu masa dar pic de somn...
Bine, mey fetelor, nu va mai fac in ciuda, nu va mai zic cand
!
Ali, nu trebuie sa ai "probleme" cu glicemia ca sa se intample sa scada odata; iar dupa ce nasti, daca alaptezi, oricand ti se poate intampla, de-aia si Luny se plangea de foame. Papa bine, acum nu mai conteaza un kil in plus si tu oricum n-ai pus multe 
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
quote:
Originally posted by natynic
Bine, mey fetelor, nu va mai fac in ciuda, nu va mai zic cand!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

POZE
luny spune:
naty, care-i treaba cu foamea si glicemia,bre?..pe mine parca ma papa cu totul Mufa!![]()
am iesit si noi afara cam jumate de ora, ne-am plimbat la soare, bebe a dormit fara sa miste!...acu', pe mine ma doare iar osul de la buca dreapta si noada, de la epiziotomie, ma rog p-acolo simt ca doare, radiaza..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
si noi am fost afara,cu carutul,dar in curte...si a fost bataie cine sa impinga caruciorul:David sau varu-su(copilu lu sorela)...si pana la urma au facut cu turele
...m-am distrat de numa!comici rau copii astia!
POZE
Simo27 spune:
Luny,nasol cu durerile astea!
...ti-ai luat colac de ala special?,ti-am zis atunci cand te plangeai ca nu poti sta in poponeata...eu cu el mi-am revenit,acu stau drept in
si nu ma doare
!
POZE
cory3maz spune:
Ziua buna, suratelor!
Am vrut inca de dimineata sa intru sa va salut, numai ca internetu' meu a fost busit...abia m-am intors de la parinti (carora le-am predat-o in custodie pe Larisa)...
Oleaca sa recuperez ce-ati scrisara intre timp si vin cu temele facute...si cu tort si cu sampanie...
Revin...
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
mussara2000 spune:
Am ajuns acuma si eu de la urgenta, am o infectie urinara asa cum ai zis si tu Naty dar n-am apucat sa citesc ca incepuse asa dureri mari, am crezut ca mai am un bebel de nascut 

asa dureri mari aveam.
mi-au dat antibiotice si ceva spasmolitice, sper sa nu ma mai apuce iaras.
va pup pe toate si sa fiti sanatoase voi si ingerasii vostri.

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA !
IULIAN