Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)
Raspunsuri - Pagina 10
mihos spune:
buna la toate randunicile!!!!!
PT. CORY: LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI O VIATA MINUNATA ALATURI DE CEI DRAGI! SA AI O ZI MINUNATA!!!!![roker]

PT. MIHUTZA: NASTERE USOARA !!!!! SA ITI ADUCA BARZA UN BEBE SANATOS, ISTET SI FRUMOS DE CARE SA TE BUCURI TOATA VIATA! DEASEMENEA, RECUPERARE USOARA SI GRABNICA PENTRU MAMI!!!
Fetelor, am vazut pozele unei printese mov absolut superbe.. sper sa-mi ajute Doamne Doamne sa am si eu parte de asa un copilas scump cat mai curand!!! deasemenea bebe Samuel Casian e un bebe super !!!!!
abia astept sa am si eu cu cema lauda!!!!!!
pupici la toate burticile si la toate mamicile!
sa va traiasca ingerasii!!!
Simo27 spune:
Mussara,multa sanatate...ai mare grija de tine!
Cory
,astept cu mare pofta bucatica de tort...si chiar un strop de sampanie,ca mai mult nu-i voie![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bubu05 spune:
Luny, iubita, nu cred ca are de-a face mierea mancata de tine cu alergiile lui bebe...cu toate ca am auzit ca daca mananci capsuni poate sa faca bebe alergie...dar de miere n-am auzit. Ideea e ca eu mancam de toate si a fost ok bebe, fara alergii.
Vigantolul se da zilnic pana la 2 ani, in toate lunile, apoi doar in lunile cu R. Numarul de picaturi il decide medicul, in general 2 picaturi pe zi, dar se pot da si 3, daca zice el. Deci, pana la 2 ani se dau acelasi numar de picaturi pe zi, in fiecare zi.
Revin.
Oana
36+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Mussara, bine ca te-ai dus la dr, sanatate multa!
Clau, multumesc pt. urari! Aseara am avut un mic accident cu pishulica in pantaloni, dar nu l-a certat mama pe adormit, ca e mic
. I-am explicat dimineata ce si cum, ca la ora aia oricum nu intelegea nimic ![]()
Simo, vazut dragalasii tai cum se alinta!
Delphinas, l-am vazut si pe Davidutzu, scump foc!
Luny, sab-ul cu lingurita, sau direct in gurita cum ziceau fetele. Si eu i-l puneam in bibe direct, pe la 4 luni, cand ii completam cu formula si imediat disparea spuma aia de la lapte(bulele alea de aer le provoaca lor coliceii...).
Am vazut si Movalinda scumpa, sa va fie de bine plimbarica.
Si noi am fost in parculet, la joaca, apoi la piata...la pranz am facut shaorme
.
Of, cata treaba am...si randunoiul e la servici pana tarziu, de cateva zile asa vine si nu prea m-a mai ajutat...maine vin nasii la noi si trebuie sa fac si curatenie si sa pregatesc si eu ceva bun...si cate sa mai fac si eu cu burtoiul asta...![]()
Oana
36+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mstela spune:
Fetelor,eu ma aflu cu dureri de ieri,ofof,mama lor,ce-or fi cautat?
Ma rog sa fiu bine pana luni cand merg la dr si cred ca ma opreste,gata,nu mai e nicio sansa.
Ca tot intreba Adriuta de ce banuia dr ca nu treb sa ma lase mai mult-uite de asta,din cauza afurisitului meu de uter care mi-a schimbat viata de la 3 luni...

Daca m-a mancat undeva sa ma laud ca sunt bine,inante de a trece puntea...asa-mi trebuie..
Sunt f speriata sa nu se intample nimik pana luni,ca de dr meu dai greu in week.Doamne ajuta!!
Stela
36+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Yupiiii. Doamne ajuta, in continuare!!"
natynic spune:
Stelutza, ai grija de tine, mami, da?
fata cu dureri. Hai, mai e asa putin! Abia te astept in clubul mamicilor!
Cory, tocmai ma pregateam sa-ti dau un sms sa te invit pe crenguta, ca sarbatorita zilei ce esti! Nu-mi vine sa cred ca maine nasti si tu, surata mea cu acelasi DPN pe care nu l-am respectat nici una!
. Imi amintesc acum cu nostalgie toate povestile tale despre nastrusnica Larisa si metodele tale educative ce nu dau gres; cum ne luai mereu la rand si ne analizai tuturor problemele, angoasele si ne aplaudai bucuriile si victoriile; cum am tremurat cu toatele pt tine cand asteptai amniocenteza si cat ne-am bucurat cand norul grijilor s-a topit de pe fruntea ta, altfel vesnic senina si optimista. Haide, vino cu tortul si sampania, vino sa culegi -curand- galeria noastra incinsa, apoi du-te sa nasti usor-usor si vino repede inapoi cu Alex cu tot! 
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
ali, ce ai avut tu, se cheama, cum a zis si naty, HIPOGLICEMIE...crede-ma pe cuvant ca o "cunosc" foarte bine, din pacate...sunt hipoglicemica cu acte in regula, cu teste si parateste facute....si mai ales ca ti-a trecut dupa o punga de 7days, e clar! ai grija, ca acum, pe ultima suta de metri devin tot mai dese si mai agresive crizele astea si nu "evolueaza" prea placut...cat despre glicemia buna la analize, nu se pune. ea creste si descreste in cateva ore....ca exemplu, mama are inainte de insulina glicemia de 150-170, iar la 1/2 ora dupa insulina ajunge la 80-85 si trebuie bagat urgent carburant!! alt exemplu, cazul meu, acum 1 an:glicemia pe nemancate 80, baut glucoza concentrata, glicemia la 2 ore, 110, apoi la alte 2 ore 60!!! a zis dr. ca inca putin si faceam cucu bau din coma!!! asa ca eu toata viata trebuie sa am grija...asta e, am un pancreas comunist, care munceste la greu si produce multa insulina:)
in perioada sarcinii, productia de insulina poate creste pana la de 3 ori, iar in alaptare la fel....asa ca insulina multa, glicemie mica si lesin....d-aia e recomandat, cand alaptezi sa bei ceai indulcit/suc de fructe...trebuie sa mananci multe glucide cu eliminare lenta (cartofi, paine, paste fainoase, fulgi, cereale, fructe) si sa le eviti pe cele cu absorbtie rapida (bobo, cioco, dulciuri concentrate), ca sa previi crizele....daca totusi ai facut criza, care debuteaza cu stare de slabiciune, tremur, transpiratie rece, apoi se ajunge la vazut negru cu puncte aurii (cazul meu) si tiuit puternica in urechi si apoi lesin...., TREBUIE neaparat sa bagi glucide rapide (adica zahar, bomboane, cioco, paine)....oricum, nu e de joaca...
cam asta ar fi cu hipoglicemia, naty, sper ca i-am explicat corect:)))
naty, ma bucur ca m-ai visat:)) asta inseamna ca sufletele noastre au avut un rendez-vous, azi-noapte:)) si da, sunt fericita, nu stiu de ce, ca nu am "patit" nimic deosebit, dar imi vine sa sar in sus de bucurie, imi vine sa dansez si sa cant :))) si cu vocea mea faultata acum....ar fi de rau....poate pt ca se apropie MOMENTUL???
sovi, imi pare rau sa aud de sciaticul tau ca-si face de cap....si al meu ma mai paralizeaza din cand in cand, in momentele cele mai proaste...ieri m-a intepenit cand traversam 
....ai avut probleme si inainte de sarcina? ca la mine au debutat durerile chiar din prima luna...iar al meu sotz este "paradit" de vreo 2 ani...ii trece, iar il apuca, samd....acum e iar "faultat", ca a carat mobila
si asta il incetineste mult in procesul de "creatie" a unei case de vis....dar m-am resemnat cu ideea, asta e...chiar nu ma mai intereseaza, acum ca e gata si camera copiilor (partial....dar tocaria poate s-o vopseasca si fara efort:))) ce rea sunt!
ce sa mai zic? cam atat...ma duc sa mai lipesc niste stickere cu pooh peste balonase, ca in plan este cu baloane decorate:))
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR max.15 ZILE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
mstela spune:
Revin cu ceva recuperari:
LA MULTI ANI,CORY!Sa-ti dea Domnul un bebeu sanatos si sa fii cea mai mandra mamica alaturi de puii tai!NASTERE USOARA!

HAI MIHUTZA!!

Bravo,Naty,te tii de recuperari,aaa??
Bravo.
Dar sunt curioasa,nu doare operatia deloc in plin
?Mai e ca inainte?![]()

In ciuda cam mie imi faci puternic,ca nici macar nu am vazut-o de la inceputul lui octombrie,ce sa mai zic fapte?
(asta ca veni vorba,nu ca m-ar durea la ora asta)![]()
delphin,adriuta
Cuscra
,m-am spart de ras cand am vazut cata tandrete pe puii tai!!

Si,cuscra,pana voi avea eu "verde",uit ce se face
Ma bucur ca nu te mai doare in 
![]()
Sanatate,Mussara
Stela
36+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Yupiiii. Doamne ajuta, in continuare!!"
natynic spune:
Stelutza, imi pare rau sa-ti fac in ciuda inca o data dar NU, nu doare operatia
. De fapt, de ce sa-ti fac in ciuda, tu vei face cezariana si o sa te bucuri din nou de
mai repede decat fetele "naturale" ![]()
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
cory3maz spune:
Cu ocaziile speciale de azi si de maine din viata mea, va poftesc virtual la o felie de tort de fructe:
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/torturi-347/
( sunt vreo trei variatiuni pe aceeasi tema...cu kiwi, cu ananas si cu fructe de padure - nu am cum sa pun poze cu tortul pe care l-am mesterit ieri, dar sa stiti ca tot diplomat cu fructe a fost) si la un pahar

de: crema de whisky, Campari, gin tonic, vin rosu, sampanie suc de fructe sau apa plata, dupa gusturi si libertatile sau restrictiile regimului alimentar (mamicile care alapteaza...stiu de ce)!
Urarile voatre mi-au facut ziua mai frumoasa si sufletul mai cald, pielea de gaina si ochii umezi...m-ati coplesit dragele mele dragi cu solidaritatea voastra...
Multumesc pentru daruri urmatoarelor Randunici:
Gecko, Clauclau, Bubu05, Criss-Criss, Delphin, Pidana, Mimonix, Olgutzika, Mihutza, Ariel, Cristina Goji, Simo-de-Barosanu', Lyvy, Mussara, Naty,Adriutza, Ali-Bia, Luny, Sovietika, Raluka-din-Heraklion,Stelutza, Ramo-Cata!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png