Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,draga,fi optimista si ai incredere in Dumnezeu...nu o sa se intample nimic rau pana luni!si daca mai tin eu minte,durerile au mai disparut dupa ce le-ai aratat...asa,ca...
s-a sculat Odoru si il mai duc la o plimbarica scurta in curte
pe mai tarziu

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani CORY!!!!!
Sa fi fericita, sanatoasa, implinita si iubita. Sa-ti vezi visele realitate si sa te bucuri de ele alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

quote:
Originally posted by natynic

Stelutza, imi pare rau sa-ti fac in ciuda inca o data dar NU, nu doare operatia . De fapt, de ce sa-ti fac in ciuda, tu vei face cezariana si o sa te bucuri din nou de mai repede decat fetele "naturale"

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

DA,cuscra,cred ca o sa ai parte deinaintea mea...eu mai mult ca sigur ca am uitat!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo, mi-a luat mama un colac de cauciuc,cica special, o tampenie, care mai si pute ingrozitor. e mica gaura si nu mi-a folosit deloc...acum nu mai am nevoie de cateva zile, pot sa stau aproape normal pe scaun...dar mai doare din cand in cand..
bubu..stiu de capsuni, mure etc..d-aia m-am gandit ca si cu mierea ar fi la fel...eu sunt fan miere, am o miere, din Grecia, de portocal, o nebunie!..si ma uit luuung la ea, nu stiu ce sa fac!..
stela, stai cumintica in pat si sunt sigura ca totul o sa fie bine!! fii optimista!!
SI INCA O DATA, PUPICI SPECIALI SARBATORITEI DE AZI, COOOOOORYYYYYYY!!!!!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI:
- CAMI-DIN-BACAU
- PUCCA!

BUN VENIT PE LUME:
- BEBE LUCA;
- BEBELINA BIANCA!

SA FITI CUMINTI, SANATOSI, FRUMOSI, DESTEPTI SI SA AVETI PARTE DE DESTIN BINECUVANTAT!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mai, fete cucuiete! am si eu o intrebare obsedanta in minte....daca faci anestezia epidurala si am inteles ca "paralizezi" de la brau in jos...cum mergi sa faci pishu??? ca la cat de pipicioasa sunt eu :))) la 4 l de apa pe zi....e normal:) mi-e ca inund sala de nasteri daca nu ma lasa aia la wc sau macar la galeata, ca la alex:)...acum lasand gluma, serios vorbind....cum se face?

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.15 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cory, da di ci nu ne zici cum te simti?
Vezi ca tortul ala pana si pe mine m-a lesinat de pofta!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Gudinde,
Naty,
Luny,

va multumesc pentru darurile de suflet!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cory,buna buna sampania..La tort nu ma uit,dar multumesc.
Cuscra,de data asta e mai nasol ca sunt niste dureri ciudate,noi,pe jos,cu intarituri cum nu am mai avut in ultimul timp si nu au mai trecut de ieri,nu s-au mai speriat de .Si nu m-am ridicat din pat..Ma tem ca sunt semne.Sper sa nu,inca.Tot urmaresc sa nu ma trezesc "uda".Acum,.
Naty.
Luny,mercic.Eu zic ca o l-ta de miere din cand in cand,nu o fi foc.Mai bine,decat sa te tot gandesti la ea.

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Yupiiii. Doamne ajuta, in continuare!!"

Mergi la inceput

Naty,

ma simt in forma...gelatinoasa...pdop inca mai sunt putin racita, pdap sunt topita de emotii amestecate (extaz cu frica)...

Ieri a vorbit sotul meu cu doctorul ginecolog si a ramas stabilit ca maine dimineata la opt juma' tre' sa fiu in triaj pentru internare si imediat dupa controlul de rutina voi intra in operatie (cel tarziu la ora zece dimineata...cica sunt prima pe lista lui dok care a preferat sa ma opereze duminica ca e mai multa liniste si asistenta mai putin numeroasa...nu mai sunt studentii la practica...).

In rest deja am intrat in post...adik incepand cu sase seara nu mai mananc nimic, beau doar apa. Bagajele sunt facute.
O sa iau de pe mailul comun numarul tau de telefon, Naty, sa va dau de stire despre venirea lui Alex.

Oare se impaca anestezia generala cu raceala mea? Am nasul infundat.
Asta e marele meu stress.

Sora mea mi-a promis ca va sta cu mine cateva ore dupa operatie sa-mi umezeasca buzele.

Naty, multumesc pentru aprecieri si consideratie!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput