Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)
Raspunsuri - Pagina 12
luny spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
mai, fete cucuiete! am si eu o intrebare obsedanta in minte....daca faci anestezia epidurala si am inteles ca "paralizezi" de la brau in jos...cum mergi sa faci pishu??? ca la cat de pipicioasa sunt eu :))) la 4 l de apa pe zi....e normal:) mi-e ca inund sala de nasteri daca nu ma lasa aia la wc sau macar la galeata, ca la alex:)...acum lasand gluma, serios vorbind....cum se face?
alexutza 5 ani si![]()
Teodor Mihai
AMR max.15 ZILE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
nu e adevarat, eu am mers pe picioare la baie si la sala de nasteri, nu esti amortita de tot!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
E petrecere pe crenguta? Pai atunci, hop si eu la o felie de tort si niste apa plata!![]()
Stela, imi pare rau ca nu te simti prea bine, ma rog sa stea bebelina pana luni cumintica in burtica la mami. 

Rebe a dormitat toata ziua dupa ce i-a adus tacso preparatul de colici, e tare cumintica cand nu o doare burtica. Si cand e treaza sta si se uita pe pereti. Si scartaie bineinteles, trebuie sa se auda si ea!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Simo27 spune:
No,ca Odoru a adormit la loc
...asa ca,nu mai mergem azi afara!
Ariel,incerc eu sa-ti raspund:mie mi-a facut epidurala la dilatatie 8 si nu am simtit deloc nevoia sa merg la pishu,deoarece facusem inainte clisma,si apoi era dimineata cand mi s-a rupt apa(9) si nu am baut apa mai deloc...si picioarele mi-au fost amortite(sau numai atunci mi-am dat si eu seama
) doar dupa ce am terminat cu nascarea,cu broderia si trebuia sa ma ridic si sa ma pun in "carut",chiar ca n-am putut...noroc cu sotul care m-a luat in brate
...si apoi la baie am mers dupa vreo 2 ore cand a trecut efectul anesteziei...nu stiu daca te-am dumirit!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
cory3maz spune:
Sa mai expediez niste scrisorele:
Olgutzika, ma simt flatata de interesul tau vis-a-vis de combinatia dintre Ioana-Bomboana si Alexu' meu...Multzumesc ca ai asteptat si Provincia...intre timp vazui ca Delphin a acceptat incuscreala cu tine, asa ca eu ma retrag onorata. Oricum, stai sa vedem daca avem cu cine iesi la inaintare...daca Alex ramane tot baiat sau ne face mega-surpriza sa fie fetita (desi e absolut exclus, pentru ca amniocenteza a presupus si determinarea sexului...masculin...in plus la fiecare control echografic doctorul ii arata sotului "setul de bijuterii")...da' cum traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor si a umorului absurd, eu sunt pregatita psihic pentru orice (Doamne Fereste!)
.
Da' stai sa vedem daca AM CU CE MA LAUDA!
Pupici plini de simpatie!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
Simo27 spune:
A,si vreau si eu sa-l inscriu pe Samuel in Clubul Scartarilor si Chitaitilor...ca ma termina de atata scartaieli si chitaieli
...ce au ma,copii astia?!inainte sa se trezeasca chitaie de mama focului...
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Cory, vreau sa-ti urez de pe acum o nastere frumoasa si usoara, desi stiu ca asa o sa fie ( asta e cezariana! ). Important este sa ai o recuperare rapida, sa te simti repede bine, sa vina mult laptic pentru puiut mic si sa veniti repede acasa cu pozici si cu povestea nasterii! Multi pupici, stiu ca ultima noapte este agitata si emotionanta gandindu-te la ziua de maine! De maine, viata ta se va schimba, din nou! 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Cory, abia astept maine sa-mi dai mesaj! Nu-ti face probleme cu anestezia, si eu am avut nasul infundat la operatie, fiind anestezie generala oricum te intubeaza si respiratia ta e complet asistata (sub control)
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
cory3maz spune:
Bubu05, felicitari:
1. pentru ca ai scapat de belea (streptococ)!
2. pentru Vlad-cel-Mare (care nu mai face pipilica in pampers)!
3. felicitari jumi-juma din partea lu' Criss ca i-a iesit ciorba radauteana!
Crissule, ia si tu o portie de felicitari:
1. ca ti-a iesit ciorba meseriasha;
2. pentru rezultatele incantatoare de la bebe-control...ce-ti spuneam eu ca am un feeling ca o sa nasti cu mult inainte de 1 mai??? 

Mimonix, si tu meriti mega-felicitari pentru:
- montajul spectaculos si original cu odoarele tale;
- pentru copiii tai reusiti;
- pentru simtul umorului (ce mi-au placut pozele cu Vladutzu adormit cu manuta ridicata pe firul de la lunita...haioase rau!...haioasa mami!)

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
mihos spune:
Cory, deci sa inteleg ca de la bal mergi intins spre spital!
Sa-i dea D-zeu indemanare multa doctorului, sa aiba o zi buna! Sa aduci acasa bebe sanatos si voios si tu sa te refaci repede!! mult curaj!!!
Luny - nu o sa amortesti de tot de tot, ca mai trebuie sa si poti impingi.. deci nu-ti fa griji ca nu ai sa poti face pishu daca e nevoie; bine, vorbesc din carti acum.. ca nu stiu nici sa aprind lumina-n pod (imi fac si eu curaj singura, fiindca tot natural voi naste si ei, cu epidurala); dar ma rog... "curaj gaina ca te tai"!!
Stela, sper sa iti revii si sa stea bebelina cumintica acolo, ca mai tre sa treaca macar o saptamana- doua..
pupici,
cory3maz spune:
Naty si Clau, va foarte multumesc!
Admirat in poze recente:
- un David scumpic de Delphin (foarte expresiv);
- o mica printesa in mov (Iulia) cu obrajorii imbujorati in somn;
- un bebe Barosan in tandreturi matinale cu fratele lui...
Bravo, Mamikutelor, ati lucrat fromosss!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":