Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Merci,Clau.Ma bucur ca Rebe e cumintik.
Cory,m-ai facut sa rad cu teama de a nu fi Alex-putza.Se poate orice in Romanik,intr-adevar,dar cu atatea eco,ciudat sa se ascunda acum "bijuteriile".
Ce ma faceti sa rad cu chitzaielile..abia astept sa aud si eu..
Am vazut si eu montaj dragut de Mimonix cu puii ei.
Declar si eu nasul infundat,fara raceala...strange.

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Doamne ajuta!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

1. Parca Luny intreba de mierea de albine...
Eu am cetit ca mierea nepasteurizata poate contine spori de botulism...asa ca atentie la miere!

2. Stelutza, imi pare rau ca nu te simti bine! Baga o salva de "racheta" poate trece criza si ajungeti cu bine pana luni1

3. Oare ce o fi facand Mihutza? Oare la ora asta se pupa cu Andra?

4. Sincer tare as vrea ca si Gecko sa intre in trepidatii si contractii nascatoare in week-endu' asta!

5. Pidana, spor si bafta cu stramutatul!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

in fine, lui Ariel ii era adresat raspunsul cu epidurala (cu pishu si cu amorteala).. insa deh.. am scris Luny...sorry!! cred ca e de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Fetelor trebuie sa ma retrag de pe crengutza...mai am una-alta de facut (niste toale de calcat si sa-i fac de mancare Randunoiului meu)...

Va multumesc pentru tot suportul oferit de-a lungul acestei Odisee, pentru prietenie si feed-back!

De intrat nu cred sa mai intru pe Forum, dar printre picaturi am sa va citesc...asta pana la zece noaptea cand ma bag la somn.

Ma bucur ca v-am descoperit! Ma duc sa-l nasc pe Alex si revin sper eu curand in Clubu' Randunicilor!

Va iubesc gagici!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ariel - eu am avut peridurala la nasterea trecuta, dar nu am fost amortita de la mijloc in jos, m-am putut misca cum am vrut eu.

Cory - nastere usoara pe maine si intalnire placuta cu bebe Alex! (daca amnio a zis ca e baiat, fii sigura ca e baiat. Aia chiar nu da gres.)

Mami 37+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny si simo, merci de raspunsuri....mai astept pareri, cu cat mai multe, cu atat mai bine:)
deci luny zice ca pot sa merg linistita, simo, la tine nu se pune ca nu ai facut pishi, ca nu esti "bautoare" ca mine :)) (eu numai noaptea dau gata aprox 2 l de apa..., asa ca dimineata sunt pishacioasa shefa:)))...am retinut ca ai avut insa nevoie de bratele sotului pt sustinere....uite asta tre' sa intreb si eu pe dr., ce se va intampla cu sotzul meu cat eu "dau petrecerea"....tare as vrea sa fie prin zona, poate chiar langa mine, in travaliu doar....la push...nu vreau sa-l vad:)) oricum nu cred ca mi-l lasa si mi-e frica singurica:)...uffff ....data trecuta l-au tratat ca un infractor....era pe hol si cum iesea dr. de garda il gonea, iar el se intorcea, samd...dar am avut-o langa mine pe o prietena care era studenta la medicina si nepoata dr. meu....asa ca nu am fost singura...

stelutza, stai linistita in patutz si ia hapuri contra contractiilor, poate cedeaza...am vazut mailul trimis de tine pe adresa noastra si am descoperit ca era forwardat de un tip care e coleg de birou cu al meu sotz:)) hehehhee! ce mica e lumea!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.15 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

merci cristina si tie de raspuns! hai ca imi vine inima inapoi cand va "aud"....ma si gandeam ca-mi trebuie colac:))

cory, bafta maxima maine si recuperare super usoara! hai ca am eu emotii pt tine:))) o sa fie bine! somn usor in noaptea asta, ultima cu burtica:)

AMR max.15 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Cory draga, sa ai parte de o nastere ca un fulg, ma gandesc la tine si abia astept maine vestile bune!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cory,dea Domnul o nastere usoara,recuperare rapida si fara dureri,laptic mult si sa vina un Alex sanatos si adorabil.Tinem pumnii si ne rugam.Doamne ajuta sa fie cu vesti super..
Ariel.Medicamente tot iau la greu..nu le-am oprit deloc,asa ca,.
Haha,ariel,chiar asa cu mail-ul?Nu mai stiu ce mail am trimis,doar dc-mi spui und lucreaza sotul,sa-mi dau seama cine-i amicul..Haha..

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Doamne ajuta!!"

Mergi la inceput

stelutza, e vb despre aurel:)

AMR max.15 ZILE!!!

TEODOR
POZE

Mergi la inceput