Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, ai trimis o chestie misto despre lucrarile unui pictor-iluzii optice, stil Dali...cred ca la asta se refera Ariel

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Neata de la noi, buna seara la voi,

Mai fetelor tare ma cam mananca dejetelele sa o sun pe Miha
E abia 10:07 . Cred ca o mai las pana la 10:30 ca stiu ca atunci sigur e treaza ca incep sa o bazaie asistentele, dr-ii, etc. V-am mai povestit eu ca aici te streseaza astia rau :)
No...ce ziceti?

Si sa va spui ca Adrian a avut insomnii azi noapte. A adormit la 8-9 dupa baita si papa si a dormit neintors pana la 3:30 azi dimineata :))) I-am dat sa pape tzitzi plus supliment ca mai pompasem intre timp ca altfel ma dor sanii si dupa l-am pus la somnic....de la 4 pana la 7 azi dimineata s-a jucat cu mainile...piciorusele in liniste. El noaptea nu plange defel. La 7 tzitzi si a adormit beton. E 10 si inca doarme. Faza dura a fost ca eu am adormit ca nesimtita:)) Ma rog a fost un somn "iepuresc" da am cedat, si el.... nici ca-i pasa. Nu mi-a mai facut asta niciodata...

Mamica de randunel

http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cory, buna sampania si tortul! iti doresc nastere usoara si intalnire magica cu bebe Alex, recuperare usoara si mult laptic!
Multumesc pt. aprecieri!

Arielu, nici eu n-am amortit la epidurala data trecuta, eu am mers dupa ea si m-am urcat singurica pe masa de nasteri. Eu am simtit cand a bagat anestezicul o caldura in zona burticii, jos, apoi mi-a luat durerile cu mana si nu am amortit absolut deloc.

Steluta, stai linistita, nu te mai gandi la tot felul, ca o sa fie bine!

Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Haha,ariel,chiar ca-i mica lumea.Suntem prieteni,iar cu sotia lui am fost colege de facultate si prietene bune...haha..Cum il cheama pe sotul tau,sa-i fac o surpriza lui Aurel??

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Doamne ajuta!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ariel, si eu cam asta poftesc f mult acum, cartofi, cereale, paine numa dinastea ingrasatoare. Acum ca am citit ce ziceai tu cu hipoglicemia, poate ca asa s-o cere si la mine.
Nervul sciatic nu m-a suparat niciodata inainte de inceputul sarcinii, si sper din suflet sa treaca de tot dupa.
Asta e culmea sa il ia si pe Omu tau acum criza! Abia astept sa vad pozici cu balonase!

Stela, curaj! Cu cantec inainte!

Un apasat la Cory cea cu pielea de gaina si cu ochii umezi. Si pt mine a fost si este o onoare fim aproape in aceasta odisee.
Sper ca nu e prea devreme pentru:
Hai Cory! hai cu nasterea de vis! Hai cu vestile bune de mami fericita si bb sanatos!

Clau, ce v-ati scos voi cu compatibilitatea cu anti-colicii minune!

sovi 36+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cory, nastere usoara si refacere rapida!!! Si intalnire de nota 10 cu bebe Alex!!! Iti tinem pumnii stransi!!

Bueeeeey, da' io chiar ma simt debusolata acum...petesc pentru fata mea si la asa oferta bogata si tentanta, nu mai stiu incotro sa ma uit !!! Naty, Clau, Livi, cum ne descurcam?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Olgu, pai...radeati de mine cand imi faceam eu socoteli pt Iulia: daca nu vrea X, trec la Y...daca nu la Z, etc. Avem de unde alege si cu asa fete frumoase si baieti splendizi...rasfat in toata regula!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

azi,intre ora 20.00 si 21.00 este ora Pamantului! cine vrea, sa inchida pt o ora calculatoare, lumini, tv, mai economisim din energie!..eu una ma bag! pupici!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

RANDUNICI,
PROASPATA MAMICA MIHUTZA SI MANDRUL TATIC GEORGE ANUNTA CU DRAG VENIREA PE LUME A ANDREI, FETITA LOR MINUNATA.

ANDRA A VENIT PE LUME ASTAZI 29 MARTIE, ORA 8:15 AM.
PHOENIX, ARIZONA
A CANTARIT 3.628g SI A MASURAT 54 CM.
SCOR AGPAR 9.

SA O PRIMIM CUM SE CUVINE SI SA II URAM BUN VENIT PE LUME

Mamica de randunel

http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE

Mergi la inceput

M-as baga si eu dar ma plictisesc...Petrica e plecat, Iulia doarme...(normal! la noapte cine va juca iar tzontzoroiul?)

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput