Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

BINE AI VENIT ANDRA!!!
FELICITARI MAMICO MIHUTZA SI TATICULE GEORGE PENTRU MICA MINUNE!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Ma bucur si pt tine, Adriuta! Acum, lasand la o parte gluma cu incuscreala, pt tine si Mihuta chiar e fantastic ca va veti putea creste copiii impreuna, acolo peste balta, vorba lui Delphin. Chiar am vrut sa te intreb, il veti invata pe Adrian sa vorbeasca romaneste cu voi in casa?

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

FELICITARI PUCCA SI CAMI33 PENTRU PUIUTZII VOSTRI!\

CORY, MULTI ANI SA TRAIESTI, SANATOASA SI FERICITA! Nastere usoara maine, stiu ca faci cezariana asa ca iti tin pumnii sa decurga totul lin si frumos si sa ai un baietel perfect!

Ariel, eu am avut cateter pt. pipi, mi l-au montat imediat dupa epidurala. L-au scos pentru o scurta perioada atunci cand bebe mai avea putin sa iasa si l-au montat la loc dupa ce am nascut (evident, nu am simtit nimic). Luny, sa stii ca nu se pune problema cu e adevarat sau nu e adevarat, cu epidurala nu prea e o regula. Tu nu ai amortit, eu da. Eu nu am fost in stare sa-mi misc picioarele de cand mi-au facut epidurala pana a doua zi dimineata cand mi-au scos si cateterul si am reusit sa ma dau jos din pat si sa fac un dus. Asa cum la unele femei epidurala nu "prinde" si simt tot sau la altele "rpinde" doar pe o parte (stanga sau dreapta) tot asa la unele (ca mine) "prinde" prea tare.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

OO,FELICITARI MIHUTZA PENTRU BEBITZA GRASUNA!BINE AI VENIT BB ANDRA,SA-TI BUCURI PARINTII!DE CAND TE ASTEAPTA MAMICA TA!A JUMULIT SI BARZA DE NERABDARE!

Adriuta,bine ti-a venit nora!!

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Doamne ajuta!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

FELICITARI MIHUTZA SI GEORGE!!!!! Bine ai venit ANDRA!!!

Cory si Delphin multumim ca ne-ati intrebat de sanatate, suntem bine, aproape ne-am intrat in ritm. Sunt cam trista ca tati incepe munca martea viitoare...:(( au trecut asa de repede ultimele doua saptamani...incredibil.

Adriuta, si eu l-am gasit pe al meu uitandu-se pe pereti azi dimineata. Noaptea e asa cuminte! Ne-am culcat pe la 12.30, s-a trezit pe la 3.30 sa pape si la 4.00 s-a culcat la loc. Si mami a dormit ca o purcica pana la 10 am. Si mai dormeam dar m-a trezit sotza-miu ca cica fi-miu ma cauta cu privirea de vreo ora In schimb ziua are momente in care nu vrea altceva decat tzatza. Mai dar ma seaca de tot! Al meu face glume, cica "o sa vin intr-o zi acasa si o sa te gasesc stafidita". Pai aseara am stat 4 ore cu tzaztele pe afara. Manca 5-10 minute, se oprea, credeam ca am scapat dar nuuuu, peste alte 5 minute iar ma cauta si bazaia. Am cedat si i-am bagat o suzeta in gura, desi am zis ca nu o sa-i dau suzeta deloc. Na ca n-am mai rezistat. Dar ce, credeti ca e fraier? El vrea tzatza nene, nu suzeta. Si uite asa...

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ma bag si eu putin in vorba:

In primul rand La Multi Multi Ani draga si scumpa Cory! Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti, sa fii fericita, sa te bucuri de familia ta!

Apoi tot urare pentru Cory: Cory o nastere usoara si rapida iti doresc! Si o recuperare si mai rapida. Il asteptam cu drag pe bebe Alex pe crenguta!

Si deloc in ultimul rand:

Felicitari Mihutza!!!!! Bravo mamico pentru comoara adusa pe lume! Bine ai sosit Andrutza

In rest, azi am infruntat nebuneala cu simularea pentru summit, si am fost la Kidex. Eu una am fost multumita de ce-am gasit. Am cumparat hainute dulci si dragute (as mai fi cumparat, dar m-a tras mama de acolo...). De la Nuk am mai luat un biberon, o suzeta, niste tetine, aparatori de sani, termometre. M-am intors cu destule pungi acasa, plus ca am descoperit niste magazine cu hainute de care nu stiam. Abia astept sa creasca bebelina un pic, sa pot sa o imbrac in rochite - acum stiu de unde sa ma aprovizionez!

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 11 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Deh, Violeta, e soarta mamicilor de baieti mai ales...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Fetelor, vi se intampla si voua? De cateva zile tot primesc mesaje private de la diverse persoane care-si fac campanie electorala pt pozele proprii, sa le votez. Mie nu mi se pare chiar ok!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Au reinceput colicile, mai groaznic ca oricand...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Steluta cum te mai simti? Te-au mai lasat durerile?

Eu ma duc sa-mi fac tabouleh-ul. Azi mi-am luat un manunchi maaare de patrunjel, si ma duc sa-i fac felul. Maine poate ma invrednicesc si de un dulce ceva - poate un Krem a la Krem (Bubu stie! Prima data cand am facut, dupa pozele ei m-am orientat daca mi-a iesit bine sau nu)

Editez ca uitasem sa modific semnatura!

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 10 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput