Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Naty, ti-am vazut si eu pufoasa. Dar s-a implinit bine fetita ta! POate e inca m icuta ca lungime (chiar, cati cm are acum?) dar vad ca are niste pulpite si o poponeatza tare rotunjoare.

Mie astia de la Webshots mi-au trimis email ca mi-au sters vreo 5 poze din album, alea in care Sean tocmai se nascuse si era fara hainutze. Mi-au zis ca sunt interzise pozele cu copii dezbracati, ca sunt considerate ofensatoare. Ma mir ca nu ti-au sters-o si tie pe asta cu nudul Iuliei. Sau poate considera ca nudul ala e artistic

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

FELICITARI MIHUTA PENTRU BEBELINA ANDRA!!! SA VA TRAIASCA SI SA VA ADUCA NUMAI IMPLINIRI!!!!!

SI ACUM PENTRU CORY:

SA DEA DOMNUL SA AI O NASTERE SI RECUPERARE USOARA SI UN BEBE ALEX SANATOS SI MANCACIOS!!!!

NATY imi pare rau pentru puiuta ta, ofofofof mama lor de colici cata durere pot sa indure bebeii....

Si acum...am facut si eu rulada de cascaval(bubu stie) mda buna rau de tot am mai mancat si la alte persoane dar parca a mea e mai buna
la randunici

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina38+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.15 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

IA CA MA BAG SI EU:

FELICITARI PENTRU MAMICUTZA MIHUTZA, PENTRU BEBELINA EI ANDRA! SA FIE O FETITA SANATOASA SI ISTEATA SI SA ISI BUCURE PARINTII!!!! IAR MAMI SA SE REFACA REPEDE!!

Stelutza, sper sa te simti mai bine!

Kya, cum s-a circulat in Bucuresti azi, mai ales prin zona aia de la Romexpo? Eu am fost ieri pe acolo si a fost relativ ok, insa cel mai cumplit e cu locurile de parcare.. te intreb fiindca la CFR2 trebuie sa ajung curand (daca vrea si barza sa se grabeasca.. caci deocamdata sunt ;

pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mihutza - FELICITARI!!! Bebe Andra - BINE AI VENIT!

Mami 37+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

MIHUTZA, AZI CERUL S-A DESCHIS SI DIN EL A CAZUT O STEA DREPT IN BRATELE TALE CARE SA-TI LUMINEZE VIATA SI SA ITI INCALZEASCA SUFLETUL. SI IN ACEL MOMENT O PARTE A INIMII TALE S-A DEZLIPIT DE TINE SI S-A ALIPIT MICUTZEI STELE SI ASA VA RAMANE MEREU, PENTRU TOTDEAUNA. ITI DORIM SA TE REFACI REPEDE SI DUMNEZEU SA-TI DEIE LAPTIC PENTRU CA FRUMOASA TA PRINTZESUCA SA CREASCA MARE SI SANATOASA.
BINE AI VENIT PE LUME ANDRA, INGER SCUMP SI DRAG, BUCURIA LUI MAMI SI A LUI TATI. SA AI O VIATA FRUMOASA, NOROCOASA SI PLINA DE IMPLINIRI. SA ITI CINSTESTI SI SA ITI IUBESTI PARINTII SI SA NU UITI NICIODATA CAT DE MULT SI-AU DORIT EI SI PRIN CATE AU TRECUT CA TU SA AI PARTE DE O VIATA MAI BUNA SI MAI FRUMOASA. SA NU UITI ASTA NICIODATA!!
FELICITARI MIHAELA, FELICITARI GEORGE.
... DE LA NOI TOTI!

Mamica de randunel

http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Adriuta ce frumos ai spus...

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 10 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Sovieticutza,
Kya
si
Violeta H, va multumesc si voua pentru urari si daruri!

Sunt extrem de incantata de vestile bune de peste Ocean...asadar corul reunit al Randunicilor saluta si felicita pe:

- PROASPATA MAMIKA, MIHUTZA!!! SA TE RECUPEREZI IN FORTA, SA AI LAPTIC DIN BELSUG, MULT SUPORT DIN PARTEA SOTULUI SI PARTE DE SATISFACTII NENUMARATE!

- BINE AI VENIT PE LUME, PRINTESA ANDRA! SA FII FRUMOASA, SA FII DORITA, SA FII DESTEAPTA, SANATOASA SI NOROCOASA!

FETELOR, VA MULTUMESC PENTRU GALERIA INFLACARATA! M-ATI FACUT UN OM FERICIT! ABIA ASTEPT SA MA REINTORC ON-LINE CU IMPRESII DE PROASPATA MAMIKA SI CU POZELE STRUMFULUI ALEX!

SA AUZIM NUMAI DE BINE!

GECKO, CE ZICI POATE O PUNEM MAINE DE UN SIMULTAN??? UN DUPLEX ROMANIA - AUSTRALIA??? TIN PUMNII PENTRU O ATERIZARE PERFECTA A BERZEI FIX LA DOMICILIUL TAU!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Adriuta, ce frumos ai zis!
Vio, e micuta Iulia, are acum 44 cm! Ce chestie, cu scosul pozelor! Astept cu interes sa vedem daca mi-o scot si mie...cu toate ca e intr-adevar un nud artistic , nu arata nimic din "partile esentiale", doar sugereaza...Auzi, ofensatoare! Ce poate fi mai dragalas decat un bebe gol-golut?!
De altfel si Rebecutza are un nud pe burta, ia sa vedem, i-l scoate lui Clau?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mihuta, felicitari! Bine ai venit pe lume Andra-grasunica! Mami, recuperare usoara si rapida si mult laptic pt. bebelina!

Mai, ce fete harnicute pe-aici!
Ali, ma bucur ca ti-a iesit rulada si v-a placut!
Kya, spor la krem!
Sovi, ce nasol ca te doare spatele...un pup sa-ti treaca!

Eu am spalat o ora la spanac...nu mai puteam de picioare, la un moment dat mi-am tras un scaun si stateam atarnata pe chiuveta sa-l termin. Maine dimineata fac mancarica.

Naty, imi pare rau ca aveti iar colici...

Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mihutza sa-ti traiasca bebeul si pentru Cory: Nastere usoara draga mea!D-zeu sa iti ajute sa fiti sanatosi amandoi si recuperare rapida,laptic mult si hranitor!

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput