Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)
Raspunsuri - Pagina 19
natynic spune:
heeeiii, pe unde sunteti, vorbesc singura?
Ia vedeti ca-i ceasul 10 jumate, nu 9 jumate!
Bubu sigur gateste ceva bun dar restul de ce leneviti?
copilul meu scandalagiu acum doarme tun, nu-mi vine sa o scol sa manance...Am mutat-o in scoica si bineinteles, doarme. Cred ca de acum o culc noaptea in scoica
, sa dormim si noi
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Naty, si Rebe tot in scoica sta, desi scartaie putin...
Cum mey sa ne scoata nudurile cu bebei? N-am mai auzit una ca asta! N-am primit nici-un mail de la ei pana ieri, o sa verific si acum...
Peste o ora iesim afara cu copiii, abia astept!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Ali_bia spune:
'neata!!!
bagam si noi agitatele la treaba..

HAI CORY!!!! HAI BEBE ALEX!!!! 

LA MULTE LUNI SI ANISORI PENTRU IULIA DE NATY!!! 

Agitatele alea mai sunt si pentru Gecko..poate, poate cine stie o sa iasa un duplex
icei la randunici
Si acum va invit la o cafeluta sau un ceiut care si cum vrea...![]()
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
38+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.14 zile pana la 
clauclau spune:
Mihutza, felicitari mamico! Bine ai venit pe lume Andra mica, sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii toata viata!
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Ali, mi-am facut si eu o cafeluta decofeinizata! Nu e la fel de buna ca cea adevarata, dar ce pot face? Asa ca ne bem cafeluta impreuna , vad ca pe Rebecutza a luat-o somnul in scoica!
Cred ca e gata Cory pana acum! 

POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
M-am uitat pe mail si am mesaj de la Webshots, dar nu ca mi-ar fi scos vreo poza, ci doar cu vizionarile din saptamana asta! Este primit chiar in aceasta dimineata.
Desi ma deranjeaza caci , ma anunta cateodata prin mail ca am avut cateva descarcari de poze , dar nu si de catre cine! Sper sa nu fie ceva aiurea, nici nu stiu daca sa-mi scot pozele ...
Si am primit si mesaj pe PM pentru votare de poze, asta nu-mi place!
POZE
POVESTEA NASTERII
Ali_bia spune:
Clau e buna si aia decat nimic, nu??
Sa dea DD sa fie bine pt cory si alex...
Cum mai "sta "rebe cu colicii???
_
2
Alina
38+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.14 zile pana la 
mimonix spune:
Neata mamici de pitici si burtici!
Congratulations Mihuta si Andra (in engleza ca sa ne "dam bine" cu NATO :)))Sa fiti sanatoase si fericite!
La multi ani Iulia!Doamne ce copil hotarit!
Doamne ajuta-i Corinei si lui bebe sa fie totul "ca la carte":repede si usor!
Vorbeati de somn...sa va zic una, dar sa nu-mi deocheati baiatul!
A dormit de la 12 azi noapte pina la 8 dimineata neintrerupt!M-am trezit speriata rau, am crezut ca a patit ceva...am citit repede pe net, sa vad daca somnul asta lung la bebelusi e semn de boala ceva...dar m-am linistit si acum savurez in iniste cafeluta, cu un zimbet de satisfactie pe fata, mai ceva ca la...stiti voi!
Despre scoica (si noi avem bucurii la scoica aia) mie mi se pare ca doarme chinuit acolo, cu barba in piept nu stiu cum si cu spatele strimb...nu prea il las acolo decit daca e musai, cu placere!
Eu am doua ingrijorari majore:
1.Vladutzul meu serios inca nu zimbeste voluntar...sa incerc sa-i zic bancuri?
2.Toata ziua se screme desi n-are probleme cu kk.Face o data pe zi, consistenta normala.Dar de scremut....asta e principala preocupare de peste zi.Se chirceste, se inroseste...singura explicatie ar fi colicii, dar nu mai plinge ca inainte...
Va pup
si cafeleala placuta!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
clauclau spune:
Sta bine Ali, am gasit preparatul potrivit pentru ea, din fericire!
Tu ce mai faci?
POZE
POVESTEA NASTERII
Ali_bia spune:
Eu, bine... astept "sa rastorn caruta"
, aseara am visat ca am nascut(azi-duminica) si ieri vine o matusa la mine si imi zice ca si ea a visat ca am nascut intr-o duminica....o sa vedem ce o sa iasa![]()

_
2
Alina
38+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.14 zile pana la