Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

seara buna fete dragi! m-am adunat si eu de pe drumuri...am fost putin pe la cora, sa mai iau niste papica, ca in frigiderul meu era peisaj de iarna:)) a fost cel mai greu drum al meu la cora de pana acum...cu toate ca stau doar la 2 statii si am luat si tramvaiul, m-am tarat efectiv, pt ca picioarele mele s-au umflat ca niste....chestii fara nume, nu s-a inventat nume pt asa aratari, hrrrrrr...am fost si pe la brico si am cumparat o veioza dulce foc pt camera pustanilor mei, cu un ursulet verde. delicioasa si ieftina (150 mii lei!!!, aveau si galbene, albastre si aviz amatoarelor, aveau MOV)...

naty, chiar ma ingrijoreaza starea picioarelor mele si a mainilor si a fetzei...sunt ca un burete urias imbibat in apa!!! tensiunea e buna, acum 15 min era 11/7, puls 100..., sare nu am mai mancat de nu mai tin eu minte...e ceva de temut?

merci mult ca mi-ati spus despre experientele voastre referitoare la anestezie....sunt foarte interesata de experiente traite, nu doar sa citesc articole...

stelutza, pe sotzul meu il cheama marcel :)

adriutza, pupici.

mihutza, felicitari pt andra!!!

sovi, ai si tu o problema cu ingrasarea acum!!! conteaza mai mult sa te simti bine si sa functionezi la cote maxime! eu m-am hotarat sa ma apuc de montignac cam la 2-3 luni dupa nastere. se slabeste frumos si sanatos:))...data trecuta am dat 13 kg in felul asta si nu m-am infometat, din contra, mi-am rezolvat asa si multe din prb de sanatate si am devenit si disciplinata la masa:))

va pupic. ma duc sa vad un film!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.15 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Adriuta-draguta plimbare placuta sa aveti! Cum scrii tu asa frumos la toata lumea

Stelutza, vezi ca barza e cocosata, maine zboara la Iasi, asa ca stai cumintica pana luni!

Papacica, harnicuta-albinuta, dar nu mai zici si tu nimic??

Simonette ne-a tras iar tzeapa...a zis ca ne povesteste si n-a mai intrat...

Roxaniciu, hai pe crenguta!

Zozel, Giani, ce faceti, bre, nu va mai place deloc de noi?

Eu stau prin fata frigiderului...ce sa mai mananc, ce sa mai mananc ...mi-am luat un iaurtel cu fructe pana una-alta.

Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut, randunici!

Remember me? Am citit rapid ultimele 10 pagini abia, inca nu au venit sa ne instaleze netul... Suntem ok, cu ceva tratament la activ ca sa omoram potentiali-posibili probabili balauri, sper sa se termine repede cu ei.

Joi la control bebe avea 3.300 kg, era ok, placenta "foarte bine"... Insa medicul zicea ca probabil are 3.000 kg, dar avand burtica mai umflata a dat atata (o fi vreun haplea bebe, o fi inghitit mult lichid si de acolo burtoiul)... mai am 3 saptamani, cat va mai creste???

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut, va doresc tuturor sa nu aflati ce sunt colicii...

Eu ma straduiesc sa nu sar randul, sa imi rezolv intre timp toate cele de rezolvat... daca imi baga net repede va mai arat si e ce si cum cu camera lui bebe, cu hainutele cele noi...

Duminica frumoasa si sanatate!!

Nicoleta 37+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Tot pe aici sunt,tot cu dureri si intarituri..bebelina se tot ridica..Dar,mi-am luat curajul si mi-am chelit fofo si m-am dichisit,ca vad ca nu-i gluma...Domnul stie..Macar sa fiu pregatita,pentru orice.Si,mai nou,m-am trezit cu o picatura de "ceva"pe burta,in timp ce eram goala si ma dichiseam.Prima reactie a fost sa ma uit pe tavan sa vad ce pica,de fapt era din san..o picatura incolora si lipicioasa..
si fetele bubu,sovi,kya
Bubu,te felicit pt vrednicie..As manca si eu spanac..Asa-i,barzaunele diliu maine zboara la Iasi..Doar n-o pune-o naiba sa se intoarca repede in capitala...
Naty,si eu am primit mesaj pt votare poze..Normal ca nu-i ok.Tinem pumnii pt Iulia.
Vio,ce chestie cu stergerea nudurilor..
Adriuta,m-ai emotionat cu frazele
Mamma mia,Simo,ce grasun avem noi!
ariel.Ce dragut sa gasesti asa veioza..vreau si eu.Abia astept sa pot cutreiera magazinele.Hai ca mai e putin,mai rezista asa umflata.Dr meu ii spunea unei tipe care avea picioarele umflate sa bea ceai diuretic (pt gravide).Zic eu "pt gravide", ca am inteles de pe net ca sunt 2 tipuri,numai unul fiind recomandat in sarcina.

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Doamne ajuta!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Va pup randunici,
Intru doar sa-i fac lui Cory galerie, ca sunt franta. Vorbim maine!

HAIDE CORY! NASTERE USOARA!
SA VII REPEJOR ACASICA CU BEBE, RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC IN TZITZI!

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata burtici, mamici si simpatizanti!

bravo mihutza ca ai spart gheata!
Bine ai venit bebe Andra!

restanta....de ieri...
La Multe Luni si Anisori bb Vlad Andrei de la malul marii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si continuarea:

La Multe Luni si Anisori si pt bb Movalinda! Sa fii la fel de puternica in viata ca si in aceste prime doua luni.

si capitolul agitate...

hai cory3maz!

nastere usoara, recuperare rapida si flacau neplangacios, necolicos si musai papacios!

si....

hai gecko! baga duplexul cu ieshul![majoreta]

pana mi se arata totusi ceva mai bine bag un somn bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

CORY

Adriuta - cred ca africanii si alte popoare isi poarta copii in wrap-uri. E asemanator marsupiului, dar se zice ca e mai ok de purtat copiii nou-nascuti in wrap decat in marsupiu. Este la sectiunea Parintii intreaba o discutie legata de wrap. Nu stiu daca e voie in cazul nascutilor prematuri, dar banuiesc ca deja si pentru pufosica Iulia e voie sa stea in wrap, data fiind greutatea si recuperarea de care a dat dovada. eu mi-am luat un wrap si abia astept sa-l folosesc. Pentru ca nu am fost tentata sa-mi iau carucior de gemeni si pentru ca la Vladut sigur o sa-i mai trebuiasca sa stea in carucior, ca o sa oboseasca sa mearga pe jos distante mai lungi.

Stelutza - cum mai esti?

Mussara - ai grija de tine cu infectia asta!

Am vazut si eu poze cu Il Barosano si Printesa mov! Is tare scumpi!

Mami 37+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Buna dimineata!
Naty,multe luni inainte Printesei mov!aveti deja 2 luni
Adriuta,Cristina
Stela,bine ca te-ai dichisit...da,eu am convingerea ca doar de maine incolo se va intampla Fericitul Eveniment...stai linistita si nu te mai gandi atat!
Nicoleta,bine ai revenit!chiar ma gandeam azi sa-ti trimit un sms sa vad cum mai esti...ma bucur ca ai un bebe grasunel,ca ai facut cumparaturi...ce putin mai ai si tu:3 saptamani!
Gecko,tin pumnii sa ti se indeplineasca cererea:duplexul cu Iasu

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mneata de la o adormita...ohh, ce lucru minunat e somnul...
DECI:

HAI CORY! GO, BEBE ALEX, GO, GO, GO!!!

VREM DUPLEX IASHI-AUSTRALIA, VREM DUPLEX IASHI-AUSTRALIA!!

Stelutza mai ai mama oleaca rabdare. Aoleuuu...eu abia astept sa nasti, sa te refaci, sa creasca Teodora si sa ne revedem in vreun parc cu fetele si...sa nu ne mai uitam una la alta de la orizontala

Multumesc mult Gecko si Simo pentru urari-asa e, implinim 2 luni si ne-am pus pe cantar si avem 2670 g! Doamne, dar scandalagioaica fata mai am!...

Si mai o Adriuta sufletista!
Si si restul stolului.
MAMICI ACTUALE DE FETE: trebuie sa ne grabim cu arvunitul de baieti misto ca am realizat ca vine curand val mare de fete: Teodora, Sanziana, Antonia-de-Bitza, Antonia-de-Nicol, Andreea, Alexandra, Honey, Ana Teodora, Diana etc, etc...Invazie, nene!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput