Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am uitat sa va intreb ceva.Voi ati aranjat totul pentru botez? Ziceti si voi unde , cind, cum...poate imi mai vin idei si mie.Noi in principiu am rezolvat.Va fi la Domnita Balasa si am rezervat la Riviera .Dar ne mai trebuie muzica, decoratiuni, tort,poze...chestii
d-astea.

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimonix, n-ai idee cat ma "bucur" ca mai e cineva care se plange de scremut/chircit-serios, eu am crezut ca fata e bolnava dar asa-i place ei se vede treaba...cand doarme adanc e ca un ingeras.
Cu botezul: am zis sa asteptam pana face 3 kg sa discutam. oricum, in principiu restaurantul e rezolvat, la biserica vom vorbi acolo unde ne-am cununat, totul e sa stabilim cand. Eu as duce-o spre iunie, desi ar fi fain si in mai,cand sunt Sf. Constantin si Elena, ziua ei.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

CAPITOL NOU!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

scriu repede ca sa nu mai scoateti agitatele :

nu nasc si nu mi se arata de nascare. am avut dureri zdravene de burta....care s-au dovenit a fi un kk negricios si mai putin un bb pufacios.

m-a palpat husband-ul de doua ori azi...sunt mobila rau de tot...asa ca ne auzim la Inaltare.

m-am prins babele in biserica azi...si au inceput sa ma deoache...nu e de mirare de ce nu vrea sa iasa bb Patrick afara.

fetele din america...cum ii spune la ricin in engleza...ca as incerca daca as sti ce sa caut la magazin....si daca nu ma nasc...baremi cu un par cu radacini sanatoase tot ma fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Mihutza si George sa va traiasca Andra , sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita !

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput