imbecili care se cred artisti
Raspunsuri - Pagina 4
susur spune:
Nu cred o iota din ce scrie in articol pana nu vad si versiunea " artistului" .Cel mai probabil catelul a fost luat de la un centru asa pricajit si bolnav si l-a folosit in expunerea lui sau ce dracu se cheama ca a facut el.Cu siguranta seara la plecare si-a primit portia de papa .Intr-o tara civilizata nu ai cum sa faci asemenea lucruri,nu te lasa astia cu protectia animalelor, faci si puscarie pt neglijenta fata de animal.Cred ca articolul e scris in dorul lelii sa atraga cititori si nu arata realitatea.Plus cine este autorul articolului ?Un amator,prea multe nuante subiective, cuvantul " cica" n-are ce cauta acolo deci relatarea e scoasa din burta si chiar m-a amuzat.Nu mai spun ca situl acela nu-mi spune nimic sper sa nu ma fi umplut de virusi de la el.Nimic nu demonstreaza ca acel catel a fost lasat sa moara de foame.
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by susur
Nu cred o iota din ce scrie in articol pana nu vad si versiunea " artistului" .Cel mai probabil catelul a fost luat de la un centru asa pricajit si bolnav si l-a folosit in expunerea lui sau ce dracu se cheama ca a facut el.Cu siguranta seara la plecare si-a primit portia de papa .Intr-o tara civilizata nu ai cum sa faci asemenea lucruri,nu te lasa astia cu protectia animalelor, faci si puscarie pt neglijenta fata de animal.Cred ca articolul e scris in dorul lelii sa atraga cititori si nu arata realitatea.Plus cine este autorul articolului ?Un amator,prea multe nuante subiective, cuvantul " cica" n-are ce cauta acolo deci relatarea e scoasa din burta si chiar m-a amuzat.Nu mai spun ca situl acela nu-mi spune nimic sper sa nu ma fi umplut de virusi de la el.Nimic nu demonstreaza ca acel catel a fost lasat sa moara de foame.
Iaca si versiunea artistului ( nu's de ce da' am crezut ca ai citit si pagina 2...inainte sa raspunzi colesha la subiect)
:
"Hello everyone. My name is Guillermo Habacuc Vargas. I am 50 years old and an artist. Recently, I have been critisized for my work titled "Eres lo que lees", which features a dog named Nativity. The purpose of the work was not to cause any type of infliction on the poor, innocent creature, but rather to illustrate a point. In my home city of San Jose, Costa Rica, tens of thousands of stray dogs starve and die of illness each year in the streets and no one pays them a second thought.
Now, if you publicly display one of these starving creatures, such as the case with Nativity, it creates a backlash that brings out a big of hypocrisy in all of us. Nativity was a very sick creature and would have died in the streets anyway."
Cit despre :
"Cred ca articolul e scris in dorul lelii sa atraga cititori si nu arata realitatea", banuiesc ca te referi la articolul din postul initial.
De exemplu "cica" nici mie nu-mi place cum scrii tu, cu prea multe nuante subiective. Asa si?
Asta iti face postarile mai putin sincere, reale?
Ma indeamna sa cred ca cica si tu "scoti din burta" si ca, vai de mine! o sa ma infestezi cu virusi??
Te asigur ca nu.
Realitatea? Cum putem afla realitatea? Cunoastem noi pe cineva in Costa Rica? Nu. ( adica ba da, o cunoastem pe Ionica dar ea nu a mai postat de multa vreme pe DC)
Eu am facut gugaling-ding-ding si am scris bienarte 2007 si 2008...si am citit mult mai mult decit in "articolul" amintit.
Iaca:
http://www.google.com/search?hl=en&client=opera&rls=en&q=bienarte+&btnG=Search&lr=
Apoi m-am gindit ca e o "facatura" ( de fapt, am sperat sa fie! sincer! inca astept sa mi se confirme ca e fiindca as fi multumita sa aflu ca am cazut intr-o capcana murdara de stringere a semnaturilor pentru o petitie cu trafic...care nu are obiect real ci doar un milion jumate' de "prosti" care pun botul la asa ceva...dar ca de fapt, nu exista catel care sa fi murit si ca nici habacucu nu exista )
Subiectul asta se vrea o dezbatere pe marginea unui fapt presupus real dar deocamdata inca necontestat si nu o analiza pe text a unui articol, cu informatii preluate din surse still available on the net.
Astept cu interes un link care sa demonteze totul, sa ne scrie negru pe alb ca e doar o trista incercare a cuiva de a-si face reclama.
Ca Nativity nu a murit fiindca Habacucu l-a infometat ci fiindca era intr-adevar bolnav, ca de fapt Nativity era legat de-o ata, doar pentru citeva minute pe zi ca sa fie aratat vizitatorilor ( desi e mult si atit).
Nu sint de acord ca, in cazul in care Nativity a fost tinut acolo bolnav, a murit pentru o cauza dreapta, am scris la celalalt subiect ( de la sectorul dedicat) de ce.
Oamenii care sint sensibili la suferinta animalelor sint oricum sensibili, ceilalti ar putea fi cel mult uimiti, de-un sezon, de-un vernisaj, de-o stagiune...
Sa fim seriosi...
www.helpsonia.com
susur spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
De exemplu "cica" nici mie nu-mi place cum scrii tu, cu prea multe nuante subiective. Asa si?
Ma indeamna sa cred ca cica si tu "scoti din burta" si ca, vai de mine! o sa ma infestezi cu virusi??
Te asigur ca nu.
Partea asta n-am inteles-o ca stau mai prost cu perspicacitatea dar nu conteaza ca nu tine de subiect .Deci vroiam sa spun ca l-am gogalit si eu pe habacucu...ca tot n-am copii de crescut si-mi arde de pierdut vremea dar am vrut sa vad daca intr-adevar povestea e adevarata si se pare ca e foarte adevarata , atat de sinistra ca mai ca refuzi sa crezi ca exista.Si totusi imi pun intrebarea cum de umanitatea , omul ,a lasat asa ceva sa se intample?Cum de nimeni nu i-a sarit la gat si a incercat sa elibereze catelu'...Habacucu a stiut asta si a mizat pe indiferenta oamenilor,poate asta a si vrut sa arate.Ma asteptam sa aud din gura lui o explicatie , ceva care sa-l aduca la stadiul uman dar tot ce am primit a fost" Nativity was a very sick creature and would have died in the streets anyway." Pacat.Imi placea totusi sa cred ca e o facatura.. si inca mai sper ca in realitate dupa stingere,artistul nostru sa-l fi ospatat cum se cuvine pe pricajit.
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by susurquote:
Originally posted by daniela_b
Te asigur ca nu.
Partea asta n-am inteles-o ca stau mai prost cu perspicacitatea dar nu conteaza ca nu tine de subiect .
Nu am dorit sa te "atac" si nu ti-am pus perspicacitatea la coltul cu " asa nu".
Formularea-mi a vrut sa sublinieze ca putem fi subiectivi si subiectivismul asta ne-ar putea impinge sa nu "zarim" esenta, impiedicindu-ne de cuvinte, stiu si eu, puneri in pagina, insiruiri de idei ce nu ne sint pe plac etc.
S-ar parea ca purtatorii de cuvint ai expozitiei binearte 2008 sint lasati reci de cele un milion si ceva ( aproape doua...) de semnaturi ale petitiei si ca artistul va fi lasat sa performeze din nou.
Am spus si repet: dau un regat pentru ...un link, link din care sa reiasa ca lucrurile nu stau chiar asa cum le-am inteles noi.
www.helpsonia.com