Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 9
ankalaura spune:
Na ca am scris toate in acelasi timp
Nu am pus inca pozele, acusica le descarc.
Da' intai hranesc copilul ca tipa pe aici de foame
Anca mami de Eliza si 26+ cu Ligia Stefania
narcisa.s spune:
Ankalaura...stai ca acum citesc...hehehe, ce ma distrez...
Lasa ca nu-i chiar occident da acum, cum spusesi si tu, fiecare tzara cu bunele si cu relele, noi sa fim sanatoase si ai nostri, asta-i cel mai important...
Mama purtatoare de Galu zici ca-i ca un miel, nu????
Si Capri Cristina are burtica concava???Hehehe...Adica invers, nu ca la gravidele normale...Stai sa citesc ca ma amuz de mooor
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (21+)si Vil asteptand o
AMR 19
SunSmile spune:
Revenishi nuuuuuu? Las' ca vezi tu batuta, imi dispari asa...ca lizardu-n ceatza!
Noi am ajuns mai greu, ca s-au gandit ei sa inchida cotroceniul, da' asta e! Pana am facut si cumparaturi...deh!
Acush pun cartofii la fiert, puiul + ficateii in cuptor si vin sa povestesc!
Da' trebe s-o pup tare pe Boti si sa-i spun ca ma bucur din suflet pt super-bulbucica de Garghi! Si pt toate vestile!
Revin cu poze si povestiri....
Anka nu ma mai barfi, daaaaaaa?
SUN 27+
Didi81 spune:
Am revenit si eu. Pun acum poze, sunt in curs de upload (albumul Intalinre 29.03.2008 - Didi).
Boti, super vesti, ma bucur foarte mult sa aud asa ceva
Va multumesc tuturor pentru felicitarile pt masina. O sa pun acum si poze cu masina. Spre rusinea mea, am ajuns la intanire cu vre-o 15 minute intarziere, pentru ca nu ne-am putut abtine sa nu mergem mai intai la cumparaturi cu masinuta noua
Didi 24+
rontzy spune:
Buna,am ajuns si eu acasa si va pun poze pe picasa.
Anka,normal ca ti se pare ca am burta mare,pentru ca sunt io mica...
rontzy26+
rontzy spune:
denumiti-mi si mie albumul,ca nu ma descurc!e cel care are 9 poze si nu are titlu!
rontzy26+
flo1980 spune:
Vazut pozele....
Feteleeeeee sunteti niste frumoase!!!! De burtici nu mai spun!!!!
Flory mami de Alex si 26+ cu
bebe 2
pozele mele
boticelina spune:
Rontzy, gata, l-am redenumit, asteptam poveeeeesti
Monica 24+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Apar si eu pe aici ca vad ca se strange lumea la calculatoare.
Ma bucur ca v-ati distrat la intalnire. Abia astept sa vad pozele.
Noi am comanmdat o pizza ca muream amandoi de foame asa ca las gateala de chestii complicate pe maine. Sa gasesc ceva reteta sa probez la cuptor.
Am sa pun si eu pozele cu aragazul instalat, in caz ca nu stiti cum arata unul. Eu tre sa va arat tot normal.
Narci ai scapat de sinucidere ca am pune da nu avem bani. Avem faianta si gresia da ne trebuie bani de blat care trebuie comandat si instalat si materiale pt pus gresia si faianta plus o bucata din peretele din spatele aragazului e fals si e din placaj de lemn si s-a curbat asa ca il scoate barbatamiu' si pune plasterboard, rigipsul din ro. Daca aveam banii faceam si aia sa scapam da asa nu. Acu cu toate ca nu avem tre sa dam bani la unul sa vina sa reinstaleze antena ca are omu meciuri la romani si nu le poate vedea si e problema grava.
Boti super bune vestile. Ma bucur ca are Garga in ce innota pe acolo.
Bujo tu stai cumintzica si ai grija de tine sa treaca raceala aia urata.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
MissJJ spune:
Vizionat si eu pozele. F frumoase toate gravidutzele si burticutzele. Ce vreme faina la voi aici ploua si e f frig si urat.
Anka cand ai timp zi-mi si mie cum faci tu orezul ala. Thanx.
Sursula, Vicky am vazut si pozele voastre. F frumusele sunteti amandoua.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2