Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
bujo spune:
Boti oooooooooooooooo ce vesti demne de tine ai. Felicitari, asa mai vii de-acasa Io ma amuz de faza cu finutzu ca pana acu ai tot luat lucruri la dublu, de acu crek tre sa diferentiezi pe culori Eu de cateva zile numa dupa masini de cusut ma uit ca mi s-a pus pata. Si crek o sa-mi iau un Brother da nush cand ca deocamdata nu prea avem bani.
Bai io nush voi, da io tare ma oftic ca nu-s la intalnire. Le-am sunat pe mandrele astea si era o chicoteala acolo.
Gini mi-ar placea sa ne intalnim, dar cumi-am zis si lui Camy sunt inca in carantina, imi pare rau. N-am iesit de vreo 2 zile din casa cu viroza asta si nici nu vreau sa va imbolnavesc si pe voi.
bujo 24+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
narcisa.s spune:
Neatza si eu...Sa ma iertati, n-am avut timp nici sa citesc din urma nimik nimik...Si mi-e un dor de voi de mooooorrrr.De 3 zile avem un contract nou, de deschis o librarie, ceva gen Carturesti, intr-un oras care e la vreo 150 km departare, trebuie sa terminam proiectul pana in mai asa ca plecam dimineata la 6 venim seara la 10...Da, sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi
Acum, din ce citesc in capitoul asta (adica 50)aflu ca
Moniq are baietzel...Ce bine, ce bine...Ce nume ai ales??
Sun-ule, recuperez mama, stai linistita...O sa ma rogi sa ma opresc!!Ce face Galu???Voi n-ati terminat inca??Adica mai ai una alta prin saci??Si mie imi trosnesc oasele, stii cum, parca fac toata ziua sala si nu fac dupa aia stretching, la fiecare miscare krik krok...Yeah, right... te recunosc fetele, n-are importanta in ce te imbraci, oricum iei sticlutza cu tine!!!De fapt sanki, toate fetele o vor recunoaste pe Galu, n-ai tu nici o treaba!!Hehehe.Pup fata ...frumoasa si desteapta (despre Galu vb acum, da?)...Adica noi suntem fetele cu amandinele??Si ne-ai uitat la birou!!Adica pe mine, clona ta, pe nevasta-ta si pe comoara de Mada???Nu-mi vine sa cred!!!!
Alina Maria, bb bine si frumos, bravooo!!N-am vazut inca terasa da' ma bag imediat...E, hai ca mai facem si altceva decat sa stam in fatza computerelor, mai avem si noi familii, job-uri, copii, case, ca tot omul.Pup bb frumos si Mandy
Mada, n-am prins faza cu Ari si cu laptele ce ti-a zis Biri da' am prins din capitolul trecut faza cu amandina...Adica un lucru chiar esentzial...Si bine ca s-a montat aragazuuu...Acum sper ca nu-mi spui ca va apucati si de renovat mobila si de pus faiantza ca ma autosinucid pe mine eu insami.Zau
Flo, si eu masananc...Cand cum, dar ma mai apuca o foame frate...de nu ma potolesc.Eu cred ca bb o sa fie mancacios cum sunt toti bb-ii
Didi, felicitari pentru masina, sa o stapanitzi sanatooosssiii!!!
Bujoooooooooooo - cum ai reusit performantza??Hai mai fata, ai grija de tine, stai in pat, ia medicamente, ai grija de Filip...Sa te faci bine...Nu mergi la intalneala?
Tecky, cum faci carbonara??
Boti, baga de ficatzei ce si cum!!!Ti-am zis ca-mi place cu galben si verde brotacel, nu???Veeezi, slava Domnului ca a crescut lichidul!!!Vaaaiii, ce evste minunata!!Pup Garga!!!Pai cum i-a crescut putz la finutza ta??Da cand stiati voi ca-i fata?Si cum s-a schimbat intre timp?
Anaxena, daaa, sa faci poze!!Mie imi place cand pui tu poze
Gabitza82, cu intarziere iti spun si eu bun venit, sarcina usoara si un bb frumos si sanatos!!
Ankalaura - da io nu-s in Occident, eu sunt cum are veni in lumea a 3-a??Sau ma rog, a 2-a...Am voie sa ma plang????Puuup fata!!Bey bsa faceti poze, da???
Sursula ce filmezi??ca eu n-am prins faza...Si n-am vazut inca pozici, o sa intru sa vad
Nati, ce mancaruri povestesti tu acolo??Ia cum e prajitura Alba ca Zapada??
Gini, daca va intalniti la Brasov, ia sa ne dati si noua o veste, sa puneti si voi poze...Salutari soacrei!!
AnnaBaby,LA MUUUULTIIII ANIIIII!!!!Sa ai sanatate, sarcina usoara si un puiutz sanatos si frumos!! eu cateodata nici nu citesc cand se apuca Mada sa vorbeasca despre mancare.Ca ma apuca depresiile si nu stiu pe unde sa o scot...
OanaSm, esti o dragutza!!!Unde mergeti voi la iarba verde?
LCazangiu, eu astazi fac ce aveai tu pofta ieri...Hehehe
Violeta, o sa stai la pat daca va fii necesar si bb va fii bine, o sa vezi.Relax
Cristina, ce tare...cladirea care strica arhitecutura zonei!!!Ce tare esti mai fata!!Bah, aveti grija, daca tot ne-a uitat fata numita Sun la birou, macar sa va indurati de noi si sa mancati o amandina...
Vicky, eu pot sa ma uit la ce s-a uitat Sun????
Atb-ule, pup fata, nu m-a suparat nimeni, n-are cine ca toate sunteti niste comori la casa omului...Da uite ca nu mai am timp, chiar daca iau laptopul cu mine prin oras, de abia am vreme sa citesc mailurile si sa raspund.Of...
Nah ca acum astept noutatzi de la intalneala!!!!Da fiecare cu versiunea ei, da???Nu faceti un comunicat de presa comun, sper...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (21+)si Vil asteptand o
AMR 19
narcisa.s spune:
Bujo...chicoteala zici?????Mda...
AMR 19
ankalaura spune:
Ne-am intors de la intalneala. Descarc pozele si pe pun pe albumul comun. O sa il numesc
INTALNIRE.1 - 29 MAR - ANKALAURA (ca sa stiti ca sunt de la mine si daca le vreti pe mail sa imi spuneti)
boticelina spune:
Bujo mie mi-a cazut fatza aseara cand am auzit ca finutza e cu putza, oricum inca nu le zisese doc 100% ca e fata, doar asa se parea, acum vreo 6 saptamani ca de atunci n-a mai vrut bb sa arate nimic, dar aseara la morfologica a revelat putza Deh, se face garga cu multe hainutze, daca place la cineva ceva din ce am la dublu spuneti si facem troc . Oricum am si chestii unisex luate, de cand inca nu stiam niciuna ce vom avea, so... nu ramane bb Vladimir descoperit.
Cat despre masina, eu voi lua un Brother 2125, din ala entry level, ti-am zis, am vb cu distribuitorul la Sibiu si mi-a zis ca din 14 aprilie intra in Kaufland la promotie la 450 de lei. Distribuitorul din Bucuresti mi-a zis ca e la Carrefour dar cand am fost acolo era la 540 de lei, deci fata de pretul online economiseam doar transportul. Asa ca acum astept sa intre in Kaufland. Nu-mi iau ceva mai complicat ca io sunt hobista, n-o sa-i intoarca nimeni hainutzele gargaritzei pe dos sa vada daca sunt surfilate la triplock sau cu zigzagul
Sper ca te simti mai bine, sotul tau si-a mai revenit?
Narci bine ca venisi ca-mi era dor de tine. De cand ai zis ca-ti plac magnetii de frigider vad numai frumuseti, pe bune daca pina acum observam asa ceva. Am vazut chiar si cu lizarzi, daca cumva iti mai doreai niste soparle extra
Monica 24+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
Biribu spune:
am intrat sa vad daca au aparut ceva poze si inca nica, dar am vazut o vicky si o sursula frumoase foc, pup fetele!!
boooooti ce ma bucur ca lichidul se reface... ti-am zis noi ca tre sa bei apica multa... tinem pumnii strinsi pt nasterea naturala, nu inteleg si daca garga ar fi de 3 kg jumate care ar fi problema? tare faza cu finuta/ul pai tu deja i-ai cam terminat trusoul, nu?
mai asteptam....poze
narci ia take it easy fetita ce atita efort pe tine...
27+
Mami de Anna (5.02.2007) cu
narcisa.s spune:
Botiiiii, pliiz, fara lizarzi!!!!!Indura-te!!!Si eu de cand cu Garga vad numai babetzici gargaritze, pixuri, pijamale, chilotzei, toate gargaritza...Si cutii de cadou topt gargaritza...
Ankalaura, pe Picasa sau unde ai pus pozicile???
AMR 19
ankalaura spune:
ANNABaby - LA MULTI ANI fata draga, sa fii fericita si senina, si tot ce e mai bun iti doresc!
SUN - acuma, ca te-am vazut si de-adevaratelea, pot sa spun ca ai niste maini de doua ori mai mari Bai, cat le aveai inainte ma??? Ca ai niste bete si pe post de picioare si pe post de maini. Si tu vezi grasime Esti funny!
BOTI - hai ma ca noi doua am inaugurat intalnelile de odisee!!! Ne-am intalnit inaintea brasovencelor! Pacat ca nu ne-am pozat.
Ma bucur mult ca bebelone Nancy e bine si ca are in ce sa faca baita. Cat despre finuta... noroc ca ai cumparat hainite la dublu!!! Super tare!!!!
NARCI - tu esti cu adevarat din Occident mai! Da' tu de ce sa te plangi?? Pun pariu ca esti din alea norocoase... ai plaja, brazilieni din aia bine facuti in jur hamac, cocktailuri, o sa nasti cu sampanie si piscoturi, masaj de relaxare...
ASHEAAAA... intalneala.
Pai se pare ca ori eram foarte nerabdatoare ori n-aveam ce face acasa, ca ne-am adunat de pe la 1, primele... SUN la cafea in mega-cladirea mentionata, eu cu familionu' in dosul lui nenea cu esarfa - pentru cine nu stie, e marea statuie cu nenea cu esarfa pe mana, la intrarea cu pricina...
Am plecat mai devreme, gandind ca imi tund putin copilul - dar n-am reusit. M-am programat la 7 si am plecat spre Herastrau. Traiasca SUmmitul ca tare bine am circulat. La fux, Am parcat mai usor ca niciodata, strada goala nene! Am parcat langa PNL
Xena era deja acolo, dar eu n-am vazut-o. A trebuit sa vina SUN cu ochii ei de vultur ca sa vada de la distanta butoiasul roz.
Apoi Capri, Tecky... restul.
Ma distram in sinea mea... de ce Dzeu a trebuit sa spunem cu ce ne imbracam, din moment ce eram singura gasca de burtoase de la fata locului!!!
Fuseram 8 cu totul, 4 din noi cu sot din dotare - care soti au disparut nene, 3 din ei. Numai al meu a ramas cu copilul, normal. Ceilalti si-au gasit de lucru, in mod vadit jenati de galagia pe care noi o faceam - ca sa nu mai spun de peisaj
Fetele, niste faine, zau! Am fost la o cafenea in parc, baut cate ceva si mancat o inghetata. Timpul a trecut teribil de repede! Cand m-am uitat la ceas si era 4 nu mi-a venit a crede!
Deci, toate niste dragute - Rontzy micuta dar cu burtica mare, Ana nu mai zic, o stiti si voi suficient Chiar are o burta mare! Capri... asa si asa... Cristina ... n-ai fi zis ca e insarcinata , Irina, Diana conform normei, Tecky cu burtica rotunjoara. Ce mai, am facut impreuna un peisaj pe cinste!
Am decis la un moment dat sa ne retragem, dar parca nu ne mai dadeam plecate! Sotul meu imi facea totusi semne disperate ca li se lungisera urechile de foame! Noi mancaseram floricele, dar el si fie-mea fusesera la tobogane, deci nici macar floricele nu avusesera.
Asa ca brusc am rupt randurile, ca familia trebuia hranita.
Fie-mea a adormit in masina, normal. am pus-o in pat unde, dupa 10 minute s-a trezit de foame!
Acum miroase a pulpe (din cuptor) si imediat e gata si orezul oriental cu legume si sos de soia. Salata verde cu lamaie si desert bun-bun.
Va pup si revin cu confirmarea ca am pus pozele.
Abia astept sa ne mai revedem - fetele propuneau ak 3-lea weekend din aprilie! Eu confirm de pe acum ca suntem disponibili - dar in al treilea, nu in celelalte trei
narcisa.s spune:
Biri, pup fata!!Da, mai usor asa dar cineva mai trebuie sa si lucreze...Hehehe, nu-i efort fizic, e efort intelectual si ceva deplasari da' cu un singur neuron (si ala al Sirenei) e ceva mai greutz...
Pai Ankalaura, doar atat???Pui poze si ne lasi cu ochii in soare??Un detaliu, ceva???Nimik nimik???Amandina ati mancat macar??
AMR 19
boticelina spune:
Bai, si eu tot dau refresh la picasa, cred ca anka acum descarca
Biri pai n-ar fi nicio problema daca ar avea mai mult, doar ca doc crede ca nu va avea mai mult din cauza ca am putin lichid si asta o sa-i ingradeasca cresterea in ultima parte a sarcinii, atat...
Narci vezi ce ti-e si cu poreclele astea? Si eu vad delfini si pacat ca nu sunt si chestii cu galuste ca deja luam ceva pt galusca lui Sun Sa stii ca lizarzii sunt very cute Iar Anka mi-a lasat azi un link pe mess cu niste cercei ubersexy, evident, cu gargaritze...
Monica 24+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"