Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
ankalaura spune:
Cre' ca m-am lamurit, da unde naiba parchez eu acolo???
Lasa ca ma descurc eu, si daca intram pe alta parte, va sun si facem cumva.
Pup
SunSmile spune:
Noi plecam, ca mai avem niste trebi! Asa ca daca e ceva, astept bip si va sun eu!
Ankule nush unde parchezi acolo...mai ales ca fac astia si repetitii! Oricum, ne auzim la tel!
Va pup si abia astept sa va vad!
SUN 27+
MissJJ spune:
Am intrat rapid sa va zic ca in sf a venit nenea si avem aragaz instalat. Anyway a trebuit sa taie baltul sa mai scoata din faianta oricum e veche si trebuie data jos asa ca nu e o pb acuma am terminat de curatat bucataria, am spalat pe sus pe jos plus aragazul ca sa fie gata de prima papitza care creac oricum o sa fie ceva semipreaparat ca is tare obosita de azi noapte si numai chef de experiente culinare nu am da is curioasa cat de bine merge cum se incalzeste etc.
Gata acuma merg cu printesa mea sa facem nanitz ca eu is rupta. Am sa va pun niste poze sa vedeti ce frumos arata, bine ignorati mobila de bucatarie ca aia e veche si trebuie readusa la viata.
Am fugit la nani distractie placuta la intalneala fetele si ne auzim mai pe seara va asteptam cu poze si povestiri.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
atb spune:
AnnaBaby, LA MULTI ANI!!! , sa-ti dea DD multa sanatet, fericire si iubire, si un bebe sanatos, frumos si cuminte!!! Sa te bucuri din plin de ziua de azi, impreuna cu toti cei dragi tie!!!
Mada, ti-a montat nenea aragazul?
Sursula, frumoasa burtica!!!
Vicky, vazut pozele, asteptam poze si cu burtica!!!
Narcisa, ce mai faci??? Cine te-a suparat? hai mai intra pe-aici ca mi-e dor de tine, de stilul tau haios!
Danangie, ce-ti mai face stomacelul?
Oanasm, distractie placuta la iarba verde, eu cred ca numai saptamana viitoare ies la padure, ca weekendul asta al meu e cam ocupat.
La ora asta fetele cred ca tocmai s-au intalnit, si se pupa de zor! Sper ca aveti vreme buna (aici la Cluj e f cald si frumos) si sa aveti parte de o intalneala pe cinste, sa va ganditi si la noi! Ce bine ca voi va putei distra, eu acu ma imbrac sa merg la cursuri la facultate. Ne vedem diseara, deabia astept sa vad pozele!!!
Adriana 21+
atb spune:
Mada, acu am vazut ca ai raspuns deja, sa-l folosesti sanatoasa, si sa faci muuuulta papa buna!!! Sa pui poze cand te trezesti, ne auzim diseara!
P.S. In sfarsit am trecut de la "nou venit" la "membru incepator", si cand stau sa ma gandesc ca stiu forumul de mai bine de 2 ani, dar... asta este, daca nu scriu asa des asa-mi trebuie! Lasa ca vine el concediul, si-atunci recuperez!
Adriana 21+
flo1980 spune:
AnnaBaby la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Mona ma bucur sa aud ca esti mai bine! Mult curaj, bebe se va naste cu bine!
Fetele care va intalniti ce bine ca aveti vreme frumoasa! Sa va distrati! Si sa faceti multe pozici!
Nati ce harnicutza esti!!!!
Eu azi am spalat faianta din bucatarie, mai am mobila de sters .....dar mai bine mere o pauza
Pupici la toate -tzele!
Flory mami de Alex si 26+ cu
bebe 2
pozele mele
boticelina spune:
Ziua buna si de la noi si pupici la toate burticile !!!
Anna, LA MULTI ANI!!!, sanatate, fericire, si un bebelon cuminte, frumos si destept! Sa ne povestesti cum ai sarbatorit.
Vicky vazut pozele, esti o simpatica, si esti exact cum mi te inchipuiam
Sursula ce burtika mindra ai!!! Super simpatica...
Ce va invidiez ca va intalniti, daca ati sti voi...
Si acum, ta-na-naaa, vesti de la eco: am crescut lichidul cu 80%, avem acum indice AFI 9 si ca sa iesim din zona de alarma tre' sa ajungem la 9,8 dar fata de 5 e minunat . Si gargaritza creste super-bine, e pe moyenne, si e o frumoasa Avem fata rotunjoara ca buni
Si o alta veste minunata: doc crede ca garga o sa fie micuta, in jur de 2.800-3.000 gr si se gandeste sa nasc natural!!! Sa dea D-zeu sa nu se razgandeasca, ca tare greu greu m-am refacut dupa operatie anul trecut, mi-era groaza ca voi mai trece odata prin asta.
Si alta veste bomba (azi e ziua vestilor de la mare, observati, da?): finutza mea e de fapt finutz , deci si prietena mea e in extaz, pt ca ei isi doreau tare mult baietel!!
Monica 24+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
mcoca spune:
Boti, boti ce vesti bune. MA bucur tare mult pentru "nota" 9 si garga in moyenne :). Mai trebuie sa stai la pat?
Da, daca ramane in moyenne, eu zic ca o sa aiba la nastere 3300-3400, nu?
Vicky 27+ si Maya
Bebele casei
boticelina spune:
Vic, acum intradevar garga e in moyenne, dar doc zice ca daca se mentine trendu cu lichidul la limita, nu va mai creste la fel de bine si in ultima parte a sarcinii, de prin sapt 32-34 o sa ramana putin sub moyenne.
Dar je ne m'anquiete pas pt ca si eu si fratele meu suntem nascuti la 3 kile si 50 de cm, taticul de garga a fost semi-avorton la nastere, 1.800gr, deci noi cu cine sa semanam?
Am uitata sa va zic, bunicu' ne-a cumparat cadita si io i-am luat azi o veioza f faina, exact in culorile in care urmeaza sa decorez camera.
Deci, de saptamana viitoare ma apuc de pictat dungi si floricele, yupiii!!!
bunurile gargaritzei
boticelina spune:
Vic da tu crezi ca pana acum am stat in pat mai mult de 3 zile adunate? Ioc sansha! cu colegii mei neajutorati si cu haosul din casa, am zis mersi daca am apucat sa stau pe scaun si sa nu robotesc. Lichidul baut cu religiozitate si-a facut treaba in schimb, si sunt convinsa ca si sucul proaspat stors de fructe.
bunurile gargaritzei